-
- Konu Sahibi NehirMehir
Aynen arkadaşım ben de çokta mutluyum :)Kocamla facede tanıstım.
Aynen arkadaşım ben de çokta mutluyum :)
benımde sevgilim ınternetten kızlar :)
Kısmet bu evlilik denilen müessese ben evlenmiycem diye ciyaklarken kendimi netten tanıdığım biriyle nikah masasın da buldum yani neymiş çok büyük konuşmamak lazımmış :) Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşım :)
amiinnn cnm amiinnnn bende ınsallah senın gibi onu nıkah masasına oturtabılırım cnmcok ıstıyorum onla yuva kurmak lakin suan cok yenıyız 2 aydır beraberız
5 yıllık evliyim.Ben de evlenmek mi amaaan 30 dan sonra düşünürüm belki,önce kariyer derken kendimi netten tanıdığım biriyle evlenirken buldum.Çok da mutluyum.Tabi bu nette hangi sitede tanıştığınıza ne amaçla o sitede bulunduğunuza,karşınızdaki insanın ciddiyetine de bakar.Belki biraz şans işi ama o şans faktörü dışarıda tanıştığınız insanlar için de geçerli.Evren, hazırladığı sürprizleri sizin hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkarmakta usta! Sonuçta yıllarını okumakla geçiren insanlar hele de doğuya ya da memleketlerinden çok uzak mahrumiyet bölgelerine atandıklarında internetten,sosyal paylaşım sitelerinden başka vakit geçirecek bir şey bulamayabiliyor.Konuşacak bir kahve içip bir yerlerde oturacak sosyal çevre edinemeyen nice işi gücü olan meslek sahibi insanlar var.Bu tip insanların internette birbirlerini bulup yuva kurmalarında ne gibi bir sakınca olabilir ki? Tabi kötü niyetli insanlarla da karşılaşılabilir fakat bu ihtimal her yerde.Sadece internette değil.
İnşallah Allah tamamına erdirsin diyelim canım.Mutluluklar sizinle olsuncok guzel anlatmıssın cnm allah bı yastıkta kocattsın ınsallah senın hıkayenı okudukca bende umutlandım.. bende 10 seneden berı yalnızdım bundan 6 sene once netten bıırıyle tanıstım ama maksat muhabbettı yani. sonra aaskere gıttı vs o sıralar hıc haber bıle almadım.. 2 ay once netten benı buldu. konusmalarımız seneler oncekı gibi degıldı belkıde buyumustuk ondandır dıye dusunuorum ıkımızde olgunduk ve konusmalarımız bızı bırbırımıze bagladı...ve suanda guzel bi bırlıktelıgımız var ınsallah boyle devam eder. bazen kendım nazar degdırıcem dıye korkuorum :))
ciddi düşünenler varyoksa genel buluşma amaçları nedir?
Ben deKocamla facede tanıstım.