Erkekler nette tanıştığı kızla ciddi düşünür mü?

çoğu düşünmez hatta arsılaşır sana başka şeyler bile ima ederler . tecrübe ettim . birini çok beğenmiştim işi gücü herşeyi yerindeydi buluştum adamın niyeti farklı çıktı .. netten uzak durun ya . bu pisliklere fırsat vermeyin derim .

Hiç belli olmaz.
Gerçekte tanıştığın biride pislik çıkabilir, sanalda tanıştığın biride.
Çok çok iyi bir insanda olabilir.

Tanıştığın yerin çok önemi yok bence.
Karşındaki adamsa her yerde adamdır, degilse nerde tanısırsan tanıs bir işe yaramaz :)

benımde sevgilim ınternetten kızlar :)

Kısmet bu evlilik denilen müessese ben evlenmiycem diye ciyaklarken kendimi netten tanıdığım biriyle nikah masasın da buldum yani neymiş çok büyük konuşmamak lazımmış :) Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşım :)

amiinnn cnm amiinnnn bende ınsallah senın gibi onu nıkah masasına oturtabılırım cnm :KK66: cok ıstıyorum onla yuva kurmak lakin suan cok yenıyız 2 aydır beraberız :KK66:

Kısmet bu evlilik denilen müessese ben evlenmiycem diye ciyaklarken kendimi netten tanıdığım biriyle nikah masasın da buldum yani neymiş çok büyük konuşmamak lazımmış :) Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşım :)

amiinnn cnm amiinnnn bende ınsallah senın gibi onu nıkah masasına oturtabılırım cnm :KK66: cok ıstıyorum onla yuva kurmak lakin suan cok yenıyız 2 aydır beraberız :KK66:

O seni nikah masasına oturtmak için çabalasın :) çok büyütmeyin şu adamları gözünüz de yahu bir de düşünme bile anın keyfini çıkart kısmetse istemezsen bile oluyor ben buna bizzat şahidim :) ama yine de bir gözün hep açık olsun ben bir sene sevgililik durumlarından sonra ikna oldum evlilik için iyice tanımadan evliliği düşünme zaten hemen ...

5 yıllık evliyim.Ben de evlenmek mi amaaan 30 dan sonra düşünürüm belki,önce kariyer derken kendimi netten tanıdığım biriyle evlenirken buldum.Çok da mutluyum.Tabi bu nette hangi sitede tanıştığınıza ne amaçla o sitede bulunduğunuza,karşınızdaki insanın ciddiyetine de bakar.Belki biraz şans işi ama o şans faktörü dışarıda tanıştığınız insanlar için de geçerli.Evren, hazırladığı sürprizleri sizin hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkarmakta usta! Sonuçta yıllarını okumakla geçiren insanlar hele de doğuya ya da memleketlerinden çok uzak mahrumiyet bölgelerine atandıklarında internetten,sosyal paylaşım sitelerinden başka vakit geçirecek bir şey bulamayabiliyor.Konuşacak bir kahve içip bir yerlerde oturacak sosyal çevre edinemeyen nice işi gücü olan meslek sahibi insanlar var.Bu tip insanların internette birbirlerini bulup yuva kurmalarında ne gibi bir sakınca olabilir ki? Tabi kötü niyetli insanlarla da karşılaşılabilir fakat bu ihtimal her yerde.Sadece internette değil.

cok guzel anlatmıssın cnm allah bı yastıkta kocattsın ınsallah senın hıkayenı okudukca bende umutlandım.. bende 10 seneden berı yalnızdım bundan 6 sene once netten bıırıyle tanıstım ama maksat muhabbettı yani. sonra aaskere gıttı vs o sıralar hıc haber bıle almadım.. 2 ay once netten benı buldu. konusmalarımız seneler oncekı gibi degıldı belkıde buyumustuk ondandır dıye dusunuorum ıkımızde olgunduk ve konusmalarımız bızı bırbırımıze bagladı...ve suanda guzel bi bırlıktelıgımız var ınsallah boyle devam eder. bazen kendım nazar degdırıcem dıye korkuorum :))

5 yıllık evliyim.Ben de evlenmek mi amaaan 30 dan sonra düşünürüm belki,önce kariyer derken kendimi netten tanıdığım biriyle evlenirken buldum.Çok da mutluyum.Tabi bu nette hangi sitede tanıştığınıza ne amaçla o sitede bulunduğunuza,karşınızdaki insanın ciddiyetine de bakar.Belki biraz şans işi ama o şans faktörü dışarıda tanıştığınız insanlar için de geçerli.Evren, hazırladığı sürprizleri sizin hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkarmakta usta! Sonuçta yıllarını okumakla geçiren insanlar hele de doğuya ya da memleketlerinden çok uzak mahrumiyet bölgelerine atandıklarında internetten,sosyal paylaşım sitelerinden başka vakit geçirecek bir şey bulamayabiliyor.Konuşacak bir kahve içip bir yerlerde oturacak sosyal çevre edinemeyen nice işi gücü olan meslek sahibi insanlar var.Bu tip insanların internette birbirlerini bulup yuva kurmalarında ne gibi bir sakınca olabilir ki? Tabi kötü niyetli insanlarla da karşılaşılabilir fakat bu ihtimal her yerde.Sadece internette değil.

Ben erkek arkadaşımla nette tanışmıştım. 9.senemiz ve haftaya da nişanımız var Allah'ın izniyle. Ama tabi şöyle bir durum var biz tanıştığımızda internetten arkadaşlık yapmak ya da böyle facebook vs yoktu şimdi çok değişti her şey. Fakat sözün özü, güven ve sevgi oluşursa -ki buda uzun bir zaman gerektirebilir- güzel bir ilişki yaşanabilir.

cok guzel anlatmıssın cnm allah bı yastıkta kocattsın ınsallah senın hıkayenı okudukca bende umutlandım.. bende 10 seneden berı yalnızdım bundan 6 sene once netten bıırıyle tanıstım ama maksat muhabbettı yani. sonra aaskere gıttı vs o sıralar hıc haber bıle almadım.. 2 ay once netten benı buldu. konusmalarımız seneler oncekı gibi degıldı belkıde buyumustuk ondandır dıye dusunuorum ıkımızde olgunduk ve konusmalarımız bızı bırbırımıze bagladı...ve suanda guzel bi bırlıktelıgımız var ınsallah boyle devam eder. bazen kendım nazar degdırıcem dıye korkuorum :))
İnşallah Allah tamamına erdirsin diyelim canım.Mutluluklar sizinle olsun :KK66:

Konuyu görünce yazmadan edemedim. Ben de kocamla facete tanıştım :KK70: tangodan bana 1 ay önce yazmış ben hatırlamıyorum cevap vermemişim sora faceten ekledi annemle aynı memleketten olunca tanıdık falan sandım ve kabul ettim tanıdık çıkmadı tabiki 10 gün hiç buluşmadan konuştuk aynı semtteymişiz :) tam 6 ay içinde evlendik ona acayip aşığım :) ve kesinlikle kader hayat eşinin nerden geleceği hiç belli olmuyor :) Kalbinin sesini dinlerken mantığını duymamazlıktan gelme 3 parça aşk 1 parça mantık :)

Bende eşimle face'de tanıştım. Ayrı ayrı şehirlerdeydik 6 ay kadar telefonla devam etmişti durum. Sonra baktık iş ciddiye gidiyor o beni görmeye geldi :KK45:2 yılda şehirlerarası gel gitle geçti. 8 aylık evliyiz şuan.

En yakın arkadaşım sevgilisiyle internette tanıştı, 2 yıldır beraberler ve evlilik yolunda adım atmaya hazırlanıyorlar :)

Gercekten isteyen iki kişi için nerde tanıstıklarının bir önemi yoktur , ama erkekler nette kolaylıkla kamufle oluyorlar bence. Büyük kısmı bunun için orada. Adam 4-5 kızı aynı anda idare ediyor ve hicbirinin kuyrugu birbirine dolanmıyor örnegin ya da adam evli oluyor yabancı bir kız nerden bilebilir ki evli oldugunu...Ama arkadas, iş ortamı vs olsa bilinir, özellikle nette ava cıkan tipler oldugunu düsünüyorum bunun için kimi evli adamların. Sadede gelim, olabilir ama cok dikkatli olman gerekir, sadece dikkat de yetmez şans da lazım bence bunun için. Umarım yeteri kadar şanslısındır da iyi bir insandır karsındaki.

X