Arkadaşlar ben yeni bir ilişkiye girme aşamasında iken tıkandık karşı tarafla ve ilişki devam etmedi.Ben bitirmek istemedim.Israrcı oldum.Karşı taraftan umut aldım.şu şekilde.facebookta arkadaşlık teklifimi yolluyorum reddetmiyor ama kabul de etmiyor.öyle bekletiyor.bütün yolladığım mesajlarımı da okuyor.fakat cevap vermiyor.en son 3 hafta yine bekletti arkadaşlık teklifimi.sonra reddetti.reddedince ben geri arkadaşlık teklifini yolladım.kabul etmesi için rica ettim.fakat yine ses yok ve yine beklemede teklif.Niye böyle suskunluk? En sonunda dayanamadım yolun açık olsun deyip bende bitirdim. Bu karşımdaki erkek;beni kimsenin seveceğine anlayacağına inanmıyorum diyen biriydi... Acaba umutsuzluk mu.yoksa başka birşey mi.sabretsemiydim bilmiyorum..Ama benim artık sağlığım bozulmaya başlamıştı.mecbur kesmek zorunda kaldım. ve en son şu mesajı yazdım.
"ayrılıktan daha zor bişey söyleyeyim mi sana.pişmanlık.beni zorla uçuruma ittin.ikimizin de düşmemesi için çabalarken...yolun açık olsun." ...........Ve hala suskunluk ....
Önemsemese mesajlarımı okumazdı diye düşünüyorum.Yada arkadaşlık teklifini 3 hafta bekletmezdi.Yapışma meselesine gelince başta telefon numarasını veren gezeriz vs..diyen,seninle sohbetim bölünmesin diye(telefonda) 2 saattir kafede bekliyorum,diyen kendisiydi.Yani ben elbette umut aldım ki beğendim ki ısrarcı oldum.aramızda elektirik vardı.fakat bikaç kez neden mesaj atmıyorsun hep ben ilk atıyorum diye biraz çıkıştım.hata olarak bunu görüyorum ama bu kadar sessiz olup ilişkiyi kesmeye gerek varmıydı bilmiyorum
Önemsemese mesajlarımı okumazdı diye düşünüyorum.Yada arkadaşlık teklifini 3 hafta bekletmezdi.Yapışma meselesine gelince başta telefon numarasını veren gezeriz vs..diyen,seninle sohbetim bölünmesin diye(telefonda) 2 saattir kafede bekliyorum,diyen kendisiydi.Yani ben elbette umut aldım ki beğendim ki ısrarcı oldum.aramızda elektirik vardı.fakat bikaç kez neden mesaj atmıyorsun hep ben ilk atıyorum diye biraz çıkıştım.hata olarak bunu görüyorum ama bu kadar sessiz olup ilişkiyi kesmeye gerek varmıydı bilmiyorum