• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Neden Sarışın Sever?

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
$anahickmannvip7748x1024.jpg

Psikolojij araştırmalar gösteriyor ki sarışın kadın erkeklerin üreme arzusunu perçinliyor!
Genel kanı erkeklerin sarışın kadınları daha çok beğendiğidir. Seksilik ve vamplık kavramlarıyla yan yana çizilen sarışın imajı gerçekten de kulağa daha cazip geliyor. Ama bu sarışın kadınlar için çizilen imajlardan sadece biri. Sarışın kadınlar daha eğlencelidir, daha asildir ve aynı zamanda daha masumdur. Aptal olduklarına dair söylenenlerden hiç bahsetmiyoruz bile. Ama bunların gerçek olduğuna dair kesin bir veri yok. Zaten kadınların yüzde 90’ının yapay sarışın olduğu bir ülkede bundan bahsetmek de olanaksız.
Kusursuz kadın güzelliği pürüzsüz bir ten, kiraz rengi dudaklar, dik göğüsler, ince bel ve beyaz tenle beraber tanımlanıyor. Bunların da doğal sarışınlarda bulunduğu düşünülüyor. Psikolojik araştırmalara gösteriyor ki bu özellikler kadının yaşını açığa vuruyor ve içgüdüsel olarak üreme isteğini de beraberinde getiriyor.

Sarışın kadınların parıltıları erkekler karşısında bayrak gibi gözükmelerine neden oluyor. Çünkü bütün erkekler tarafından tercih ediliyor olmalarına rağmen bu kadınların sayısı az. Esmerliğin hâkim olduğu Türkiye’de de sarışın kadınların bu kadar cazip hâle gelmesinin en büyük nedeni de işte bu. Genel kanı erkeklerin sarışın kadınları daha çok beğendiğidir. Seksilik ve vamplık kavramlarıyla yan yana çizilen sarışın imajı gerçekten de kulağa daha cazip geliyor.
 
bunların hepsine katılmasamda hem bayanlar içinde hem erkekler içinde sarısın olanlar dogal anlamda genclıgı gösteriyormus gibi biz algılarmısız o yüzden de daha fazla ilgi onlara kayarmıs ben ise sarısın erkeklerden hoslanmam istemem de bazı erkeklerde sarısın bayanları sevmiyo genclik artık bir sarısınlıkla olmuyo birde seksi diye kızıl cıkarılmıstı milletin kafası hep kızıldı değişiyo bunlar
 
bence bu imajı yaratıp sonuna kadar hakkını veren kişi marilyn monroe dur... çok güzel ve çekicidir...
...hiç sarışın olmaya özenmedim hayatım boyunca...
 
bence bu imajı yaratıp sonuna kadar hakkını veren kişi marilyn monroe dur... çok güzel ve çekicidir...
...hiç sarışın olmaya özenmedim hayatım boyunca...

Evet o kadın gerçekten güzel. Bnm de sarışınlıkta gözüm yok. Zaten kendime sarı saçı yakıştırmıyorum nedense. Kuaförüm beyaz tenlisin sarı saç gider diyor. Ama bir kere sarıya boyattım bidaha boyatmam. Isınamadım o renge


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Back