E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
kızlar allah aşkına bişey soracagım bu erkekler neden bukadar nankör oluyor okadar destek olursunuz onlara maddi manevi ama nedense onlar kalakr derki sen beni düşünmüyorsun der dün oldu nişanlımla düğünle alakalı konuştu nıkahtan sonra yemekli düğün yapalım demişti bende çok masraflı olur etimiz ne budumuz ne dedim yok ille olacak dedi ok dedim ne diyim ama dedi secelım geleceklerı dedı nıkaha herkez gelsın ama yemege gelecekleri eleyelim dedi onada he dedim en yakınlarımız akrabalarımız gelecek dendi ok dedim sonra benim dayımlar almanyadalar onlar gelemıceklermıs dayım ızın alamamıs sonra bır ıkı aile daha gelemıyor bızden bende metine dedimki bak bızden çoğu kimse gelemiyo dugune gel biz vazgecelım dedım yada herkezın gelebılecegı bır dugun yapalım daha hesaplı olur herkez gelı dedım cunku obur turlu olursa kişi başı otuz mılyondan baslıyo cok tutuyor bana bır bagırdı sen benı anlamıyorsun dedı düşünmüyorsun zaten dedı parammı var dedı anlamadım ben ona destek olmak ıcın demıstım ama o bana bagırdı resmen bu nankorluk degılde ne allah askına ben ve aılem ona maddı anlamda hep destek olduk ama o bunu anlamıyor çok zoruma gitti bende vazgectım dugun falan ıstemıyorum ama çok kırıldım..