Erkekler neden böyle!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Din mi konuşalım sizinle?

Bu terimi onlardan baska kullananı duymadim.

Helal evlilik, helalim gibi şeyler duydum.

Bu terimi ilk kez duyan insanlara da benim nereden duydugumu açıkladım. Konu bu.
Wow, sakin! Sadece benim de sık sık kullandığım bir terim ile ilgili böyle bir iddiada bulunduğunuzu düşündüm, yanlış anlamış olabilirim diye de sormak istedim. Relax

Hay yaşayın, aynı şekilde düşünüyorum. Hayır yani elele gezdi diye öpüşsün. E öpüştüyse sevişsin. Madem dini inancın var hiçbirini yapma, başbaşa bile kalma diyor bazı insanlar. E tamam doğrusu bu, hüküm bu. Ama bunu uygulayamayan bir Müslümansındır. Elinden gelmiyordur herşeyi dört dörtlük yapmak. Bu da Allahla kendi arasında. Kimseye söz düşmez açıkcası.
Misalen inanıyorum diyorsan başını neden örtmüyorsun da denir aynı mantıkla. E hani inanıyordun?Ben demem elbette, sadece mantık aynı.
Çok örnekle çoğaltılabilir ama uygun düşmez burada,ne gerek var hem
Anlaşıldığına sevindim

Cok geçmiş olsun. Inanin o kadar üzüldüm ki ben bile beklemiyordum okurken evliymis yazacaginizi. Allah iyilerle karsilastirsin. Biz kadinlarda sonra kandirilmaktan korkup yillarca yalniz kaliyoruz böyle seref yoksunu adamlar oldugu icin hayatta. Cok gecmis olsun.

Opusmek helal, sevismek mi haram. Cok komik buldum sizi. Ona bajarsaniz dinimize gore nikah olmayan birinin elini bile tutmak haram. Allah akil fikir versjn . Acin kitaplari okuyun.

Öpüşme oluyor ama prezervatif kelimesini yazmaktan utanıyor (çocuk sahibi bir kadın) olay oradan koptu

Wow, sakin! Sadece benim de sık sık kullandığım bir terim ile ilgili böyle bir iddiada bulunduğunuzu düşündüm, yanlış anlamış olabilirim diye de sormak istedim. Relax
Aman kuzum sorma birşey barut gibiler

Çocuk gibisiniz, kürtaj konusundaki nefretiniz hiç bitmiyor.
Alâkaya çay demle

Geriye ne kalıyor biliyormusunuz sizi kaybeden arkadaşınız.Ben de boşver dedikleri adamın başka kızla olan fotoğrafını sosyal medyada beğendiklerin de çizdim arkadaşımın üstünü.Başka kadınlayken alkışlanan adam bana hak görülmemişti kısaca.

Sizin nefretinizi de unutmadim.
"Bir şey" ayrı yazılır.

Ayrıca alâkaya çay demle ne djdkska küf kokulu bir espri(!) jdjsksbsna
Hala mı aynı yaaaa öğretmenciliğe devam mı ? Evet unutmadım da ı ile yazılır ne oldu şimdi ... Bu durum da çocuk gibi olan kim acaba zaten konuşmalarınız aynı bir ergen gibi..

Espiri cuk diye yerine oturdu bence

Ayrıca güzelim çok samimi söylüyorum benim nefret etmem için önce çok değer vermiş olmam ve tanımış olmam gerekir.. Ben sizi tanımıyorum ki nefret edeyim.. Ön yargı ile yaklaşan sizsiniz.. Neyse..

Komedi zeka işidir tabii. Siz oturdu diyorsanız öyledir.
Yaaa kizz vallaha bak tamam ben de çok beğenmedim inanki espri mi oylesine yazdım çok önemli de değil.. Bu espiri yüzünden dünyada ve ahirette birşey kaybetmedim .. Boşver sen.. sana böyle hitab ediyorum şuan da gerçekten benden küçük olduğunu düşünüyorum öyle hissediyorum.. Sen niye böyle kızgınsın cidden bak samimi bir şekilde yazıyorum alay etmeye devam edersen de sen bilirsin ama ben ciddi soruyorum beni tanımıyorsun neden bu kadar ön yargılısın.

Ben sadece sana yazıların biraz sert geliyor kırıcı geliyor demiştim.. Sen bir de benim senden nefret ettiğimi düşünüyorsun.. İnanki benim seninle hiç bir sorunum yok Allah bilir kız kardeşim yaşındasın tam tersine ben hiç sevmem bu şekil diyalogları.. Ben sana kötü bir söz kullanmadım sen niye bukadar kinci konuşuyorsun ben seni kötü biri olarak görmüyorum ki..

Son düzenleme:
Çocuk gibisiniz, kürtaj konusundaki nefretiniz hiç bitmiyor.
O konu orada kaldı benim için. Sizden nefret etmiyorum. Hatta birçok yorumunuzu beğeniyorum.
Ama bu davranışı size yakıştıramadım. Nefret dolu olan da sizsiniz, çocukça olan da maalesef. Neyse bir daha yazmam size, ne desem kürtaj diyeceksiniz belli. İyi forumlar.

Arkadaş ortamı sosyal medya oluyor herhalde neyse dua edin erken öğrenmişsiniz. Engelleyin her yerden görüşmeyin olsun bitsin.

Neden 2 günde bir aynı konuyu açıp sonra ifşa olunca üyelik iptali yapıp kaçıyor bu şahıs anlamıyorum.

Derdini bir sefer anlattın yorumları okudun tamam anla geç işte.

3-4 seferdir aynı konuyu açıp durmanın ne anlamı var?

Bir de anlamayalım diye arada yaşını değiştirip farklı söylüyor, bazen mesleğini değiştiriyor, mesela sosyal medyadan tanışmıştı bir anda arkadaş ortamından tanıştık oldu.

Ne yani amacı bu üyenin anlam veremiyorum?

Daha bir iki aylık sosyal medyadan tanıdığın ne idiğü belirsiz evli barklı çocuklu adamı için burada unutamadım diyip iki güne bir konu açıyorsan kusura bakma ama saftiriğin tekisin! Başka izahı yok!

Helal daire ne yav helal olunca dairenin icinde cemaatler halay mı cekiyo?
Evi gül suyuyla falan kırklıyosunuz dimi?

Aslında o adamın karısını bulup da adamı ifşalamak var. Hak ediyorlar.
Arkadaş ortamınızı da değiştirmenizi öneririm. Nasıl insanlar bunlar niye biri çıkıp da sizi ikaz etmiyor? Ben arkadaşlarınızı da çok sinsi gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…