Erkekler neden böyle!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevişmeye musait olmayacak ortamda taniyin birbirinizi yani. Opustukten sonra helal daire derseniz gerisi icin evlen benimle demek gibi bir şey oluyor ve sacma yani.

O kadar aylarca gorustuk ettik vs diyorsunuz ama adam daha ilişkiler hakkindaki bakiş acinizi bilmiyor ve sizin bu dusuncenizi belirtmek evde öpüştükten sonra akliniza geliyor. 😂
Yorumları okumadan yazıyorsunuz o öptü hiç ummadığım bir zamanda ve dışarda buluştuğumuzda! Sonrasında uyardım bunu yapınca anlayışla karşıladı bir müddet ama yine konuyu oraya getirdi işte.
E tamam o zaman boşanma aşamasında olabilir bu adam. Bir yıl önce ayrılmıştır eşinden boşanamamıştır henüz. Adamla konuşmadınız mı bu konuyu?

Anlatmadığınız şeyler konunuzun inandırıcılığını kaybetmesine neden oluyor ama.
Konuştum konuşmaz mıyım hem de ne paraladım ama bunlar ayrılık kararı alıp geri vazgeçmişler aynı evde yaşıyorlar şuan kadın belki de mutlu mesut bir evlilik yaşadığını düşünüyor. Adam hain hem eşini hem beni idare etmeye çalıştı.

Yorumları okumadan yazıyorsunuz o öptü hiç ummadığım bir zamanda ve dışarda buluştuğumuzda! Sonrasında uyardım bunu yapınca anlayışla karşıladı bir müddet ama yine konuyu oraya getirdi işte.

Konuştum konuşmaz mıyım hem de ne paraladım ama bunlar ayrılık kararı alıp geri vazgeçmişler aynı evde yaşıyorlar şuan kadın belki de mutlu mesut bir evlilik yaşadığını düşünüyor. Adam hain hem eşini hem beni idare etmeye çalıştı.
Siz şu farklı üyeliklerle aynı konuyu açan üyesiniz değil mi? Şimdi emin oldum buna. Bu konu biraz değişik olmuş, o yüzden emin olamamıştım ilk başta.

E şimdi ben helal değiliz diye yapmadım bunları. Ama harama bulaştım mı? E bulaştım, gezdim elin adamı ile.
Bakın siz inançlı biri olarak ne güzel diyorsunuz, kabul ediyorsunuz bunun helal olmadığını. Benim de demek istediğim bu. Konu sahibi dairenin kapısını açmış bir kere. Artık bu saatten sonra çok duyarlıymış gibi helal daire sınırları içinden bahsetmesi bu durumla çelişiyor. Tercih meselesi diyebiliriz buna ancak.

Bilmiyorum o kelimeyi kullanmaya çekindim işte. Arkadaşlara da ayrıldığını söylemiş 1 yıl kadar evvel.
Sosyal medya hesabı,ya da şüphe duyduğunuz bir durum falan da mı yoktu?Ne bileyim ya,açık eder bir şekilde.Erkekleri eğitimi,statüsü vb.durumları ile değerlendirmek yanlış,erkek erkektir.En eğitimlisi bile cinsel dürtüleri ile hareket eder ve avına ilk etapta tatlı dille ve türlü oyunlarla yaklaşır.Son olarak,karısına çok üzüldüm.Pislik herif🤬.Siz de daha dikkatli olun bu saatten sonra.

arkadaş çevresi derken onlarca kişi gelmesin aklınıza. Benim üniversiteden arkadaşımla arkadaşlar. Ve ona da 1yıl önce boşandığından bahsetmiş ama resmen hala evli. Benim öğrenme şeklim ise yine bu arkadaşım sayesinde oldu kendisini aradığımda bir kaç gün evvel bodrosunu gördüğünü ve evli yazdığını söyledi ben de seni arayacaktım nasıl diyceğimi bilemedim dedi. Öyle işte daha detayı da var ama hepsi yazılmıyor işte.
Sen @smgny nin ikinci üyeliğisin. Üniversite ayrıntısı verilince emin oldum. Takmışsın bu adama Allah şifa versin

Öpüşmek dediğiniz şey de herhangi bir resmi adım henüz olmadığı için benim tercihim olmadı onu da yine ummadığım bir anda yaptı kendisi. Ama yanlış çıkarımlar da yapmayın herhangi bir gruba filan üye değilim (tarikat gibi) :)
Evlenmeden cinsel birliktelik asla tercih edilecek bir şey değil benim için. İnanın bunu kendisine de en başta söyledim ama adam zaten evliymiş derdi sadece buymuş demek ki bana acı veren de bu.

Öpüşmek dediğimiz şey karşılıklı iki kişilik bir eylem yalnız. İçten içe ne kadar isteyip istemediğinizin bir önemi yok. Neticede karşılık vermişsiniz. Resmî adım olmadan öpüşmem bile diyorsanız hiç sevgililik işlerine bulaşmayın, görücü usulüyle tanışın derim.

Aynen öyle bazilarinda aliskanlik bu her sevgilisine sanki ilk defa sevgilisi oluyormuş gibi davranmak, hadi bazi erkekler yiyormuş bunu ama evlilik geçirmiş bir kadinin bu hareketlerine de inanmiyorlardir artik. 😂😂😂
Yıllar önce kız arkadaşımın abisi bir kadınla tanışmıştı, nişanlandılar falan kadın da 45 li yaşlarında falan. Çok beğenip, met ediyorlardı kendisin, sanki on yaşında çocuk gibi konuşmaları vardı, sanki hiçbir şey bilmiyormuş, daha hayata yeni başlamış onbeş yaşında çocuk gibi konuşuyordu. Hatta erotik ne demek diye falan sormuş, sonra bu arkadaşım açıklayınca güya utanmış falan. Aradan bir süre geçti kadının para karşılığı belli şeyler yaptığı ortaya çıktı, bayaa mesleği varmış falan. Sonra kıyametler kopmuştu. o aklıma geldi siz böyle yazınca.

ya ben anlamıyorum başka ildeki adamlarla ne işiniz var? sahiden ben bu kafayı anlamıyorum, bilmem kaç saat uzaklıktaki yerde, belki ayda bir iki kez yüz yüze gelip yan yana hepi topu birkaç saat zaman geçirdiğiniz adamların nesine bağlanıyorsunuz anlamıyorum.

Bir prezervatife eroin gormus gibi bir tepki vermeseydiniz keske..
29 yasinda,basindan evlilik gecmis bir kadin prezarvatif demekten neden cekinir ?
Utanmak neden ?
Ayrica o nasil bir arkadas ortamiysa,evli oldugunu kimse soylememis sana..
Mantikli mi ? Bir kisi bile bilmiyor mu adamin evli barkli oldugunu ?

37 yasinda bir adam oper bacim : opturursen,seks ister bacim:sen de onay verirsen..
O yastaki adam ne gecirecektiki aklindan bulustugunuz vakit..İlk bulusma olsa tamam derim de erkeklerin geneli ister bunlari.
Ama evli adam konusunda arkadas cevresinin seni nasil haberdar etmedigi mechul kaldi.
Yorumlarınıza bayılıyorum tam olarak düşüncelerimi yazmış oluyorsunuz arkadaşım olsanız keşke😅

Bu konuyu kaç kere okuduk ya.😆 Kız bari kaçma da düzgünce tartışalım şurada. 13455 kere üyelik alıp aynı konuyu açınca farklı ne cevap alacağını sanıyorsun anlamadım ki 😅

Herkes prezervatif demeye neden utandığını sormuş. Ben cevap vereyim erkeklere gözü açılmamış masum karakteri oynamak belki de konu sahibinin evlenip boşanmış olmasına karşı geliştirdiği bir savunma mekanizması. Helal daire dediğine göre bunu takacak kafada biri. Sorun şu ki bu role-playi o kadar uzun süre erkeklere yapıp içselleştiriyorlar ki bir süre sonra kendi de terrtemiz(!) bir kadın olduğuna inanıyor😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X