Erkekler neden böyle!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi hunharca öpüştük yazmamış “öptü beni utandığımdan devamı gelmedi”demiş

Evlilik dışı cinselliğe saygı beklenirken nikahla yaşanmak istenmesine niye bu tepki anlamıyorum

Konu sahibi rica edicem sizde adamı güzellemeyin adam evliliğinden sıkılmış macera arıyor eşine çocuklarına size herkese ihanet ediyor işte bütün irtibatınızı koparıp kurtulduğunuza dua edin
Çok teşekkür ederim çok haklısınız...

Buradaki insanlar da "Aa evine davet ettin kesin birlikte olacan" demiyor, yatakta çıplak vaziyette de "Çekil istemiyorum" diyebilir insan, soyunduk bu kadar artık sevişmek zorundayım olayı olmaz. Ama öpüştüğün birini baş başa bir ev ortamına davet ettiğinde, bunun ikinci aşamaya geçmek istiyorum olarak yorumlanması çok kuvvetlidir diyorlar. Kızımıza da diyorlar ki, madem ilkten rahatsızdın, böyle yorumlanmaya çok müsait bir ortama girmemeliydin.

Konu sahibi baştan beri adam durdan çekilden anlamaz bir sapıkmış, kendisi de full kendine hakimmiş gibi anlatmaya çalışıyor. Dese ki "Başta kafam karıştı, hoşuma da gitti nefs işte. Karışık sinyaller göndermiş olabilirim, sonradan toparlayıp kendimi çektim" , böyle yorumlar almazdı.
Doğrudur bende de hatalar vardır bazı şeyleri yanlış anlaşılmaya müsait yorumlamış olabilirim ama adama kızın nolur biraz da dediğim gibi çok aklı başında biriydi ben gerçeği öğrenene kadar.

Elbette, kesin hüküm belli. Ama şöyle örnek vereyim, dedikodu da yasaktır ama yapılır. Adam öldürmek, hırsızlık da yasaktır ama herkes yapmaz.
Tamamen dinini yaşayan biri olsa zaten başbaşa evde yalnız kalmaz. Ama kaldı diye de ille yatmak zorunda değil. Ve bu da kendi inancını yaşayışı ile ilgili. Nefsine ne kadar hakim olabildiği ile.
Din din demek istemiyorum ama burda dinin kesin hükümlerinden değil, kişinin onu yaşayışından bahsediyorum.

Kimse eve gittin sevişmek zorundasin demiyor. İsterse vazgectim veya hoşuma gitmedi diyip yataktan da cikip gidebilir bir insan. Ama olaylar gelişirken duuur helal daire olmali (yani evlenmelisin benimle) demek aşiri saçma bir şey. Akli başinda kimse isin ucunda sevişmek var diye evlenmeye koşmaz o anin ardindan. 😂
Ee boyle bir kesinlik varsa bir zahmet ortam da yaratmasin.

Tüm sayfalari okuyamadim ama helal daire ne demek ? :KK51:
Boşanmiş kadinlara genellde sex yapar kullanirim kafasiyla bakiyor türk erkekleri.
Evliymiş zaten pislik konuda tek sorun evli olmasi zaten, kurtuldugunuza sevinmelisiniz.

Prezervatif yazmaktan neden utandiniz😂😂 adamla sevişmekten neden bu kadar çekinip helal daire falan dediniz, sevişmek, sevilmek öcü şeyler değil. ( Evli olduğunu bilmeden bu olaylari yaptığınız icin bu yorumum )

Doğrudur bende de hatalar vardır bazı şeyleri yanlış anlaşılmaya müsait yorumlamış olabilirim ama adama kızın nolur biraz da dediğim gibi çok aklı başında biriydi ben gerçeği öğrenene kadar.
Anlattıklarınız o kadar havada kalıyor ki.

Adamı çevresinde herkes boşanmış biliyor, arkadaşlarınız bekar adam diye sizinle tanıştırıyor, siz aylarca birliktelik yaşıyorsunuz sonra birden nasıl olduğunu anlatmadığınız şekilde, kimsenin bilmediği evli olduğu bilgisine ulaşıyorsunuz. Öpüşmeyi sevişmeyi helal daireyi geçiyorum, inandırıcı değil konunuz.

Kimse eve gittin sevişmek zorundasin demiyor. İsterse vazgectim veya hoşuma gitmedi diyip yataktan da cikip gidebilir bir insan. Ama olaylar gelişirken duuur helal daire olmali (yani evlenmelisin benimle) demek aşiri saçma bir şey. Akli başinda kimse isin ucunda sevişmek var diye evlenmeye koşmaz o anin ardindan. 😂
evlenmelisin benimle demedim ben sadece onu tanımaya çalışıyordum, tanımak adına şans verdim ve başta düşüncelerimi söyleme gereği duydum bu konuda.

Buradaki insanlar da "Aa evine davet ettin kesin birlikte olacan" demiyor, yatakta çıplak vaziyette de "Çekil istemiyorum" diyebilir insan, soyunduk bu kadar artık sevişmek zorundayım olayı olmaz. Ama öpüştüğün birini baş başa bir ev ortamına davet ettiğinde, bunun ikinci aşamaya geçmek istiyorum olarak yorumlanması çok kuvvetlidir diyorlar. Kızımıza da diyorlar ki, madem ilkten rahatsızdın, böyle yorumlanmaya çok müsait bir ortama girmemeliydin.

Konu sahibi baştan beri adam durdan çekilden anlamaz bir sapıkmış, kendisi de full kendine hakimmiş gibi anlatmaya çalışıyor. Dese ki "Başta kafam karıştı, hoşuma da gitti nefs işte. Karışık sinyaller göndermiş olabilirim, sonradan toparlayıp kendimi çektim" , böyle yorumlar almazdı.
Konu sahibinin daha önce evlenip boşanmış bir kadın olduğuna inanamadım zaten bu "utangaçlığından" ötürü. Yani frezyadan söz ediyor olursak genel olarak tutarsız davranmış, bir utanmış, bir eve çağırmış, bir öptü demiş, sonra bir anda zorla öptü demiş.
Yorumları okudukça anlamlandıramadım.

Ama düşüncem aynı, bu üye için olmasa da bazen okuyorum böyle yorumlar.
"O kadar dindarsan sevgili de yapma o zaman " gibi cümleler.Bunu tuhaf karşılıyorum açıkcası. Onu dile getirmek istedim. Yanlış kişide dile getirmiş olabilirim. Konu sahibi ilginç biri🤔

Anlattıklarınız o kadar havada kalıyor ki.

Adamı çevresinde herkes boşanmış biliyor, arkadaşlarınız bekar adam diye sizinle tanıştırıyor, siz aylarca birliktelik yaşıyorsunuz sonra birden nasıl olduğunu anlatmadığınız şekilde, kimsenin bilmediği evli olduğu bilgisine ulaşıyorsunuz. Öpüşmeyi sevişmeyi helal daireyi geçiyorum, inandırıcı değil konunuz.
arkadaş çevresi derken onlarca kişi gelmesin aklınıza. Benim üniversiteden arkadaşımla arkadaşlar. Ve ona da 1yıl önce boşandığından bahsetmiş ama resmen hala evli. Benim öğrenme şeklim ise yine bu arkadaşım sayesinde oldu kendisini aradığımda bir kaç gün evvel bodrosunu gördüğünü ve evli yazdığını söyledi ben de seni arayacaktım nasıl diyceğimi bilemedim dedi. Öyle işte daha detayı da var ama hepsi yazılmıyor işte.

evlenmelisin benimle demedim ben sadece onu tanımaya çalışıyordum, tanımak adına şans verdim ve başta düşüncelerimi söyleme gereği duydum bu konuda.

Sevişmeye musait olmayacak ortamda taniyin birbirinizi yani. Opustukten sonra helal daire derseniz gerisi icin evlen benimle demek gibi bir şey oluyor ve sacma yani.

O kadar aylarca gorustuk ettik vs diyorsunuz ama adam daha ilişkiler hakkindaki bakiş acinizi bilmiyor ve sizin bu dusuncenizi belirtmek evde öpüştükten sonra akliniza geliyor. 😂

arkadaş çevresi derken onlarca kişi gelmesin aklınıza. Benim üniversiteden arkadaşımla arkadaşlar. Ve ona da 1yıl önce boşandığından bahsetmiş ama resmen hala evli. Benim öğrenme şeklim ise yine bu arkadaşım sayesinde oldu kendisini aradığımda bir kaç gün evvel bodrosunu gördüğünü ve evli yazdığını söyledi ben de seni arayacaktım nasıl diyceğimi bilemedim dedi. Öyle işte daha detayı da var ama hepsi yazılmıyor işte.
E tamam o zaman boşanma aşamasında olabilir bu adam. Bir yıl önce ayrılmıştır eşinden boşanamamıştır henüz. Adamla konuşmadınız mı bu konuyu?

Anlatmadığınız şeyler konunuzun inandırıcılığını kaybetmesine neden oluyor ama.

Konu sahibinin cevap yazdığı cümlelerdeki birkaç yerden ben de hatırladım kim olduğunu... Samimi söylüyorum şimdi ben üzülmeye başladım gerçekten üzgün olduğunuz belli. Olan olmuş konu sahibi, kim haklı kim kötü önemli değil artık önünüze bakma zamanı...

Son düzenleme:
Yaa tamam verdiğiniz örnekler doğru.
Mesela ben de inançlı biriyim.
Evlilik dışı cinsellik katiyen olabilecek şey değil benim için.
Ama ben sevgilimle evlendim. Cinselliğin 'c' sini yaşamadım. Hiç bir aşamasını yaşamadım yani. Ama sinemaya da gittim, cafeye de gittim, gezmeye oraya buraya gittim yani.
E şimdi ben helal değiliz diye sevişmedim. Ama harama bulaştım mı? E bulaştım, gezdim elin adamı ile. Bu da olmamalıydı.Ama tabi eve çağırmadım. Çağırsam yol açmış olabilirdim.
Ha çağırdım diye olmak zorunda mı? Film falan izlesek olmaz mıydı bilemiyorum 😃🤣

Ah neyse..
Herkes haklı kendince, kim ne istiyosa öyle yapsın.
Sevişip de birleşme yaşamayınca bakireyim diyen kadınlar gibi olacak konu..
😉

Zaten inandırıcılığını yitirdi benim açımdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X