Erkekler Neden Bir Sorunu Tartışmak İstemezler?

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Kızlar çoğumuzun sorunudur bu, ortada ilişkide açık seçik bir sorun vardır ve bunu konuşmak istediğimizde adam "yok bişey herşey normal" falan der...Siz ısrar edersiniz o sıkılır da sıkılırrr en sonunda patlar "çok sıkıldım kapatalım artık bu konuyu" deeer.Ve konuşamazsınız o sorunda ööyle üstü örtülü bir şekilde kalıır ve çözülmediği için ilerki günlerde tekraaar tekrar gündeme gelebilir...
Oysaki azcık sabretse dinlese sorunu çözsek kurtulucaz ama yok...Acaba neden hep tartışmaktan kaçıyorlar ve sıkılıyorlar?Sorun bizde mi onlarda mı?

nişanlım hep "sorun büyümesin" diye tartışmadığını söyler. Ben de tartışmadığı için daha büyüttüğümü söylerim.

evet genelde açıklamaları o dur tartışma büyümesin diye derler benim eşimde dahil olmak üzere anlamış değiliimm..konuşsak daha olacak amaasengözlerimebaksanab

Bizdede öyle .Neymiş efendim kendi çözmeye çalışmalıymış sorunu. Çözemezse anlatırmış. Saçma.Anlatmadığından oluyor sorunlar zaten. İçine atıyo takıyo sonrada asabileşiyor. Ters davranıyor. Al sana o zaman yeni bir sorun. Anladım ben.Bitermi sorun...

sorunlarla başedemedikleri için olsa gerek biz kadınlar daha kolay sorunlara çözüm buluruz ama erkekler zoooooooooorrr o yüzden çözmek yerine kaçmayı denerler.

ahh ahh damarıma bastınızzz ben konuyu uzattıkça uzatırım ( herşeyin farkına varsın hatasını anlasınki tekrarı olmasın üzüldüğümü anlasın die) ama ben ağzımı açarım lafın ortasında belinay hayatım lütfen uzatma bak konuyu uzattıkça ben sıkılıyorum diyor sıkılmak istemiyosan konuyu halledelim ortak bi noktada buluşalım diyorum lütfen hayatım 27 ayda anlayamadın hala nekadar çok zevk alıyosun bi konuyu didik didik etmekten der ve ben yine sinir olur uzatırım :) bazen susarım ama 1 2 gün sonra o konuyu yine açarımmm ama oda pes etmezz böle yuvarlanıp gidiyoz işte bizde :) 27 aydır :)

ahh ahh damarıma bastınızzz ben konuyu uzattıkça uzatırım ( herşeyin farkına varsın hatasını anlasınki tekrarı olmasın üzüldüğümü anlasın die) ama ben ağzımı açarım lafın ortasında belinay hayatım lütfen uzatma bak konuyu uzattıkça ben sıkılıyorum diyor sıkılmak istemiyosan konuyu halledelim ortak bi noktada buluşalım diyorum lütfen hayatım 27 ayda anlayamadın hala nekadar çok zevk alıyosun bi konuyu didik didik etmekten der ve ben yine sinir olur uzatırım :) bazen susarım ama 1 2 gün sonra o konuyu yine açarımmm ama oda pes etmezz böle yuvarlanıp gidiyoz işte bizde :) 27 aydır :)

bacııımmm ismini çok beğendim ya belinay ne demekmiiiiiş?

bu konuda tek sorunu olan eş biziz sanırdım fakat dertli olan çokmuş.bizdede aynı sorunlar hiç konuşulmaz.sonra birşey olduğunda seninle hiç konuşulmuyor der.(yani hem suçludur hemde güçlü):sm_confused:

vallaha bende sızdendım ama artık degılım nedenmı cunku pc karşısına gecıyorum canımıda sıkmış olmuyorum:))boyle yazdıgıma bakmayın ama aynen oyle yapıyorum hicbırşey olmamış gıbı pc de eglenıyor numarası yapıyorum aradada olsa bırşeyler konuşuyor o zaman.ehh ya bu dıyardan gıdecez ya dıyarı kabul edecez:))

valla bizde genelde şöle olur: tartışma konusu gerçekleşmemiştir ihtimaller üzeride tartışmaya başlarım 'olmayan şeyi tartışmayalım der.olay olmuşsa yarın konuşuruz der.yarın olur ben konuyu açarım olmuş bitmiş şey canım neyi tartışıyoruz der. pes derim artık. :kızgın:

Offf anacim.Icim kurudu onunla bir konuyu konusmaya calismaktan.Yahu adam bir yarim saatini ayirsan da,su konuyu bir cözüme ulastirsak,sende rahtliycan bende rahatliycam demi.

azeri o senin kadar olayı problem etmiyodur eminim.Genelde bizim sorun diye gördüklerimizi onlar sorundan saymıyoo.asıl problem burda

ne kadar konuşulursa olay o kadar büyüyor çünkü bir kadınlar çok detaya ineriz bence de kapatmaları daha iyi :))

Genelde konu işlerine gelmediğinde tartışmakdan kaçarlar konuyu kapatmaya çalışırlar.Yanlız ilginç bişey varki benim ilişkimde genelde küçük bi sorun olduğunda sevgilim konuşup halletmeye çalıştıkça ben sıkılırım ve konuyu kapatırım:))

bizlere göre sorun olan şeyler onlar için bazen çok basit şeyler oluyo takmıyolar söylediğindede bumuydu yani diyebiliyorlar:)))

bizdede boyle seyler cok oluyor,benim cok problem ettigim birsey onunicin kucuk birsey olabiliyor,o benimle konusur ama cekinerek :çok üzgünüm:cunki herzamanki gibi kendisinin suclu cikacagini bilir,canim canim kocacim cok idare ediyor beni aslinda cekilecek gibi degilimKötü Kazenfarkindayim yani.bitane benim canim bitane:asigim:

valla bizde genelde şöle olur: tartışma konusu gerçekleşmemiştir ihtimaller üzeride tartışmaya başlarım 'olmayan şeyi tartışmayalım der.olay olmuşsa yarın konuşuruz der.yarın olur ben konuyu açarım olmuş bitmiş şey canım neyi tartışıyoruz der. pes derim artık. :kızgın:

offf tatlım ya seninkide tam adamı verem eden cinsdenmiş sırnaşık şey benimkiyle hiç tartışılmıyo yaa hemen duygu sömürüsü yapıyo :roflol:

Evet Cok Haklisin Kizlar Benimde Su Aralar Bir Sorunum Varrr Sevgilime Dile Getiriyorum Ofluyo Pufluooooo Kapat Diooo Ama Sorunlar Cozulmezse Hep Mutsuz Olcazkim Cozcez Bu Sorunlari Kim Konuscak Busuna Mi Demisler Insanlar Konusa Konusa Anlasir Diye Ama Erkekler Her Sorunda Kaciorlarrrrrrrrrr Hep Kaciolar Hepde Kacacaklarrrrrrrrrrrrrr

Back
X