Ayol adam seni netten kafeslese ne olur?merhaba arkadaşlar.bir konuda sizin değerli düşüncelerinizi almak istedim. Birkaç hafta önce biriyle internette taniştim. ben ilk başta arkadas gözüyle baktim. konuştukça baya dertleştik. Ilk defa birinden hoşlanmiştim.daha öncede bir ilişkim olmamişti.ilk o acilmaya başladi. Telefonda falan görüştük Sesinden etkilendim bende acilmaya başladim.ondan daha fazla acildim yani. şöyle hissediyorum böyle hissediyorum diye. Çok fazla duygu yoğunluğum vardı bilmesini istiyodum.artik eskisi kadar gorusmuyoruz beni önemsemiyor sanki.soruncada bişey yok diyor.ben hatami yaptim acaba hissettiklerimi soyleyerek. nasıl olsa kafesledim gözüylemi bakiyor acaba olaya..beni peşinden kosturmaya mi calisiyor? birakmaya da birakmiyo çünkü. yorumlarınızı bekliyorum
bende ciddiye almiyorum zaten.evlenelim sevgili olalim gibi bi düşüncem yok.sadece nasil davranmak doğru onu anlayamadimAyol adam seni netten kafeslese ne olur?
Lütfen şu sanal görüşmeleri ciddiye almayın.
Ne ideğü belirsiz kişilerden korkun lütfen korkun!!!
Doğru olan görüşmemektir.bende ciddiye almiyorum zaten.evlenelim sevgili olalim gibi bi düşüncem yok.sadece nasil davranmak doğru onu anlayamadim
Bende buna katılıyorum. daha önce yapmadığım ve yapanlara kıldığım bir olaydı zaten.zaten.yinede eglencesine başlayip buralara geldiDoğru olan görüşmemektir.
Sanaldan tanıdığın insana inanmamaktır,güvenmemektir.
Bende buna katılıyorum. daha önce yapmadığım ve yapanlara kıldığım bir olaydı zaten.zaten.yinede eglencesine başlayip buralara geldi
Saçmalıktı bitti zaten canlarım. bazen aklımız duruyo, düşünemiyoruz bazı şeyleri..sanaldan yazıştığın ve telefonda görüştüğün adamın seni kafeslediğinimi sanıyorsun?
görüştünüz mü kuzum siz bu adamla?
iyi olmuş bittiği.Saçmalıktı bitti zaten canlarım. bazen aklımız duruyo, düşünemiyoruz bazı şeyleri..