How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erkekler Nasıl Tavlanır

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Bazen taktiksiz ilişki yürümüyor. "taktik yapmaya gerek yok" diyenleriniz varsa bence ufak da olsa taktik yapmışsınızdır. Erkekler nasıl tavlanır

Sen ne yapıyorsun misal ?
Ufak da olsa yapmissindir.

Hoşlandıracak taktikleri başaramıyorum ama yapan var hatta pucca kitaplarında neler neler yapıyordu :D sürekli tuvalette orda burda denk gelmeye çalışıyordu :D

Kendim açısından ise hoşlandıracak ya da ilk adımı attıracak taktiklerim yok hatta bu konuda epey başarısızım ama tecrübelerime bakınca; var olan ilişkide ne kadar rahat, kafama takmadan, çok bi kaybetme korkusu yaşamadan takılırsam o kadar karşı taraf üzerime düşüyor.

Herkes taktik yapmiyor, sizin taktik diye yaptiginiz şeyler bazi insanlarin doğal hali ve karakteri oluyor. 🙄
Başkalarinin yazdiklarini, önerdiklerini taklit ederek ilişkiye başlasaniz bile nereye kadar devam eder?

Birisini taktikle etkileyip, taktikle bana gelmesini sağlandıktan sonra o ilişkiden hiç haz alamam ki ben olsam.
Önemli olan karşı tarafın benim doğal halime tav olup onun kendi isteği arzusu ile bana gelmesi. Böyle başlayan ilişkiler daha uzun ve sağlıklı oluyor diye düşünüyorum.

Bazen taktiksiz ilişki yürümüyor. "taktik yapmaya gerek yok" diyenleriniz varsa bence ufak da olsa taktik yapmışsınızdır. Erkekler nasıl tavlanır
Sahte davranışlar geçicidir. Bir süre sonra gerçek sen olursun. O zamanda adam der aaaa bu sen değilmişsin, ayrılık olur.

Yapmacık davranışlardan uzak dur. Doğal ol. Gerçek seni severse ilişki uzun olur. Nasıl söyleyeyim: Seni hatalarınla, kusurlarınla bile sevecek. Başkalarının tahammül edemediği sendeki davranışları da severse o adam tadından yenmez.

Back