• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri erkekler kırmızı ruju sevmiyor mu ?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tam tersine çok çekici bulurlar bence. Ben hiç görmedim yani itici bulduğunu söyleyen erkek.

Zevk meselesi.Seksi kabul edilen yıldızlara bak, hepsi de kırmızı ruj sürüyor.Yani genel olarak kırmızı ruju seksi bulduklarını söyleyebiliriz.Ama bizim kıskanç Türk erkeklerimiz sevgililerinin seksi olmasını kıskandıklarından istemeyebilirler :) Bir de kırmızı ruj kullacaksak, makyajımızın geri kalanı hafif olmalı tabii.

Çok Seksi bulan da var
Palyaço gibi bulan da var
Ama bence geneli çok beğenir
Çünkü kirmizi Ruj hele bi de dolgun dudakların varsa dadindan yinmez :D

Samimi bir erkek arkadaşımdan şöyle bir cümle duymuştum; 'ruj erkekler için ulaşamayacağı kadında güzeldir, çünkü sevgilin sürdüğünde nasıl rujlu rujlu öpeceksin onu' diye bir serzenişi vardı.
Erkek aklı dediğim anlardan biriydi.

Benimki hiç sevmezz:KK12: Ben bayılırım oysa sarışın olduğum içinde güzel durur öyle yorumlar alıyorum yani.Ama bizimki yok sürme ruj falan süreceksende çok çok azz pembe değdir yeter der:KK45:Her biri ayrı bunların..:p

Benım eşim ruj dan nefret eder :D Kışın çatlamasın die dudak balmı suruyorum sakın benı öpme dio :KK70::KK70:

Benimki sevmiyor galiba ya.. ben sürdüğümde diyor ki bende nude renkleri sür onlar daha güzel.

Bende anlamadım kıskandığından mı diyor yoksa gerçekten hoşuna mı gitmiyor:)

erkekler kırmızı rujlu kadınlara baktıkları ya da dikkatlerini çektiklerini için, eşlerinin sürmesini de istemezler bence. şasem benim eşim çok seviyor ruju da makyajı da, kaldı ki ben bile bakıyorum güzel makyajlı kadına

Kişisine göre değişir bir çoğu beğeniyor ama benim eşim nefret eder mesela asla izin vermez sürmeme. Gerçi o kıskançlığından da olabilir bilemiyorum :D

kırmızı rujun kullanımı önemli ama ^_^ rezilde vezirde eder adamı Hafif bir göz makyajındaki kırmızı ruj ne kadar seksiyse yogun bir farla surulen kırmızı ruj o kadar kacmalık bencede. hele birde dogallıktan yana bır adamın karsısında itici durmamak imkansız olur. Kırmızı ruju dogru bır makyajda ıtıcı bulan erkek kıskanclıgından yapıyordur. :D

Birde bence kırmızı ruju süren bir bayanın dudakları incecik olmamalı. O zaman sanki kötü duruyor, yakışmıyor.

Back