erkekler kadınlardan ne bekler(RESİMLİ))muhakkak görmelisiniz...

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
Bir erkek neyi bekler?

GerÇek 1 kadın bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen,

Evini temiz,pak ve sıcak tutan,

Dır dır nedir bilmeyen,

Paranın kıymetini bilip alışveriş etmeyen,

Bütün gün çalısıp,

Bütün gece dans edebilien,

Ve asla HAYIR! demeyen,

Asla başı ağrımayan;

Ve her zaman tedbirli,

Yalnız kendisini sevecek,

Ve şımartacak bir kadın...

BEKLER............................................ ...

COK BEKLER!!!!!.....

Son düzenleme:
kadında aynı şeyleri bekler ama karşılık bulamazsa eşinden beklemektende vazgeçer.

kadınlarda bekler ama erkekten beklediğini bulamıyorsada vazgeçer.Bunların hepsini yapan kadın olsak bıle yıne erkek bulur bır kusur merak etmeyin.

kadınlarda bekler ama erkekten beklediğini bulamıyorsada vazgeçer.Bunların hepsini yapan kadın olsak bıle yıne erkek bulur bır kusur merak etmeyin.

aynen katılıyorum bu dediğinee,4-4lük olsak bile illaki bi kusur bulurlar,hep daha fazlası misalii

4-4 lük olsanda bir zaman sonra 4-4++ beklerler.
aman ha bayanlar kendinizi yıpratmayın. dizlerini kırıp otursunlar şükretsinler bence.

erkekler baya robot arıyorlar yani
acaba kendileri bizim neler istediğimizi umursuyorlar mı
şahsen bende;beni her daim dinleyen sabırla,ne dediğimi hemen anlayan nazımı niyazımla ne demek istediğimi anlayan
sonra bonkör olan bana giyimimie kuşamıma karışmayan
anlayışlı,sadık,saygılı
öküzlüklerini bırakıp romantik olan
her zaman sex değiil beni duygusal olarakta tatmin eden bir eş istiyorum
bunları bana verebilicek biri olduğu zaman neden olmasın bu şıklardakiler

hay ağzını öpiyim
çok doğru şeyler,ve en çokta işaretlediğim şıkkı istiyorum eşimden ama yook,,nedense ben duygusal olarak tatmini öteki anlamda tatminlikten daha çok arıyorum,ve diyorumki eşime benim hayatımda sex olmasa hiç aramam,ama sen öyle değilsin,ben senden duygusal anlamda bişeyler yapmanı bekliyorum,ama odun işte saf saf yüzüme bakıyoo sırıtıyo sinir ediyo beni,,bana sadece sarılsın güzel şeyler fısıldasın kulağıma bak bakalım nasıl 4-4lük oluyorum,ama nerdeee,ona bi sarıldımmı aklı hemen farklı şeylere çalışıyoo

Son düzenleme:

aynen aynen benim içinde evlensem de kesin öyle olur yani düşüncem sexden önce romantizm geliyor sarılıp uyumak gözgöze bakışmak bile yeter ama onlar için öyle mi hıhh odun şeyler

yazının sonunda resmen koptum:))))) çok yaşayın:90::90::90::90::90::90:

annesi gibi seviyorum,evini temiz tutar beslerimde kendide biliyo :)) hayır demiyorum coğu seyine ama benimde sınırımı zorlayan sinirime dokunacak seyler oluyo ve onlarada hayır diyecek değilim.. bunu gerçekten cok bekler dırdır yaparım sinirlendirirsee

bnde aynen öyleym daha yaşım küçük ama hayır demem çoğu şeyine oda bni kırmaz sabırlıyım ama sabrımı taşırırsa nasıl olacağını çokk iyi biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…