Erkekler Kaça Ayrılır?

Ceo doğru benzetmelerdi canım..paylaşımın için teşekkürler
İnzal :Roflol: sen çok yaşa emi

erkekler değil kadınlar 2 ye ayrılır o da bacaklarından diye söylenen eski bir espiridir bu..genelde yaşınız küçük olduğu için ilk defa duyuyorsunuz doğal olarak bu espiriyi ....:)

character sizi biryerlerden gözüm ısırıyor :)) Yanılıyor muyum.. ?

her konuya muhalefet olmak zorunda mısın????:1closedeyes:

her konuya muhalefet olmuyorum.gereken zamanda gereken tepkiyi gösteririm.bunu eleştirmeniz anlamsız.sizinle aynı fikirde olanlara saygı gösterin.üstelik ben inzal arkadaşa karşı kötü bir şey söylemedim.bu espirinin eski bir espiri olduğunu ama buradaki arkadaşların yaşları icabı bunu yeni duydukları için onlara ilginç geldiğini söyledim:1closedeyes:
okuduğunuzu iyi anlatın ve ona göre yorum yapın.sonra insanları boş yere suçlayıp üstlerine gelmeyin.saygılar !!

inzal espiri yapmış neden tepkilisiniz? ilginç herkes ben dahil koptuk siz hariç 100 kişiden bir kişinin fikri çokta mühim olmasa gerek bize:dance: akıl da yaşta değil baştadır:dance::dance:

bunun akılla ne alakası var şimdi:uhm: :Roflol:

inzal espiri yapmış neden tepkilisiniz? ilginç herkes ben dahil koptuk siz hariç 100 kişiden bir kişinin fikri çokta mühim olmasa gerek bize:dance: akıl da yaşta değil baştadır:dance::dance:

ben inzal arkadaşa tepkili değilim..ne alaka..tek söylediğim eski bilinen bir espiri..sanki kötü bir şey söylemişim gibi davranıyorsunuz.

yaş mevzudan bi anlık kızdım kusura bakma:içelim:

rica ederim canım..bunda büyütüp kızacak bir şey yok zaten.burda insanların sinirleri çok mu gergin nedir anlamadım,patlıcak yer arıyorlar sanki:1closedeyes: arasıra olur böyle yanlış anlamalar.sevgiler:1hug:

bunun akılla ne alakası var şimdi:uhm: :Roflol:

madem bu eski bir espri BİLİYODUN SEN YAPSAYDINDA BİZDE GÜLSEYDİİK
TEPKİLİ OLMAYIP GÜLMEYİ TERCİH ETMİŞ OLSAYDIN KEŞKE
AKLIMA GELEN İLK ŞEYİ SÖLEDİİM
ve uygunda oldu
kadınlar için söleseydim YİNE TEPKİ VERİCEKTİN
ŞİMDİ Bİ DÜŞÜN İYİMİ YAPTIM KÖTÜMÜ
:bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

inzalcım...sanki kötü bir şey söylemişim gibi tepki veriyorsun..evet gülmedim..çünkü bu benim için eski ve bayat bir espiri..bu yüzden bu espiriyi yapmaya gerek duymadım.neden güldünüz diye bir şey söylemedim.bu kadar büyütmene gerek yok.madem yeni duydunuz kahkahalarla doya doya gülün..

hala muhalefetsin işte espirili bi konuya alakasız bi yorum:1closedeyes:

hala muhalefetsin işte espirili bi konuya alakasız bi yorum:1closedeyes:

benim söylediğim birşeyi çok uzattığınız için ben de kendi düşüncemin nedenini savunucam tabi.benle uğraşmayı bırakın da yeni duyduğunuz espiriye gülmeye devam edin.konuyu dağıtmayın.:1closedeyes:

PEKİİ PEKİİ ABLACIIM ÖLE OLSUN aklıma gelen ilk şeydi bu ve gülüp gülmemek herkesin isteğine baglıı
kızmadım ama biraz daha ılımlı olsan ii olur farkındayım ben okiişş
öpcüük

ben ılımlıyım zaten..bu eski bir espiri dedim diye kızdı herkes...gereksizce...kötü bir espiri idi demedim..

Ceo paylasimin guzeldi cok dogru canim;

Inzal senin esprine bayildim dogrusu aklima geldikce guluyorum, ne yalan soyleyeyim bu espri hop diye bu konuya oyle guzel oturmuski tebrikler birtanem

ben konuyu kapattık sanıyoduum yaws
anaaaaaaaaaaa eski espride yapamıyozz
gülmeyiin sakınnn :)))
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

vallah niye yalan söyleyim ben cok güldüm ve cok hosuma gitti
bak ahlaen gülüyorum bile

her söyleyeni kafana takacak olursan bu dünya cekilmez olur
bosver kimler ne derse desin

ben konuyu kapattık sanıyoduum yaws
anaaaaaaaaaaa eski espride yapamıyozz
gülmeyiin sakınnn :)))
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

evet ben de aramızda kapattık bu konuyu diye biliyorum canım.ama ısrarla soruyorlar bana işte.ben de cevap vermek zorunda kalıyorum:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…