erkekler değil kadınlar 2 ye ayrılır o da bacaklarından diye söylenen eski bir espiridir bu..genelde yaşınız küçük olduğu için ilk defa duyuyorsunuz doğal olarak bu espiriyi ....:)
her konuya muhalefet olmak zorunda mısın????:1closedeyes:
inzal espiri yapmış neden tepkilisiniz? ilginç herkes ben dahil koptuk siz hariç 100 kişiden bir kişinin fikri çokta mühim olmasa gerek bize:dance: akıl da yaşta değil baştadır:dance::dance:
inzal espiri yapmış neden tepkilisiniz? ilginç herkes ben dahil koptuk siz hariç 100 kişiden bir kişinin fikri çokta mühim olmasa gerek bize:dance: akıl da yaşta değil baştadır:dance::dance:
ben inzal arkadaşa tepkili değilim..ne alaka..tek söylediğim eski bilinen bir espiri..sanki kötü bir şey söylemişim gibi davranıyorsunuz.
yaş mevzudan bi anlık kızdım kusura bakma:içelim:
bunun akılla ne alakası var şimdi:uhm: :Roflol:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
her konuya muhalefet olmuyorum.gereken zamanda gereken tepkiyi gösteririm.bunu eleştirmeniz anlamsız.sizinle aynı fikirde olanlara saygı gösterin.üstelik ben inzal arkadaşa karşı kötü bir şey söylemedim.bu espirinin eski bir espiri olduğunu ama buradaki arkadaşların yaşları icabı bunu yeni duydukları için onlara ilginç geldiğini söyledim:1closedeyes:
okuduğunuzu iyi anlatın ve ona göre yorum yapın.sonra insanları boş yere suçlayıp üstlerine gelmeyin.saygılar !!
hala muhalefetsin işte espirili bi konuya alakasız bi yorum:1closedeyes:
benim söylediğim birşeyi çok uzattığınız için ben de kendi düşüncemin nedenini savunucam tabi.benle uğraşmayı bırakın da yeni duyduğunuz espiriye gülmeye devam edin.konuyu dağıtmayın.:1closedeyes:
PEKİİ PEKİİ ABLACIIM ÖLE OLSUN aklıma gelen ilk şeydi bu ve gülüp gülmemek herkesin isteğine baglıı
kızmadım ama biraz daha ılımlı olsan ii olur farkındayım ben okiişş
öpcüük
tamam biliyoruz heralde ama eski bir espiri ama ama arkadaşlar espiriye espiri yapmışlar....pardon yaş kaç ? :1rolleyes:
ben konuyu kapattık sanıyoduum yaws
anaaaaaaaaaaa eski espride yapamıyozz
gülmeyiin sakınnn :)))
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?