Erkekler, elinizdekilerin kiymetini bilmezseniz boyle olur..

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Halamin kizi bundan 1 yil once eski erkek arkadasindan ayrilmisti.
23 yasinda genc bir kiz, hayatinda ilk defa sevmis, ilk defa birine evet demis..
Evlilik planlari vardi cocukla, cok seviyordu, sadece ihanet ederse ayrilirim derdi.
Ve olan oldu, cocuk baskasiyla aldatti, kuzende atti tekmeyi.. Kizin icine dogmus herhalde..
Neyse aradan bi 8 ay gecti, is yerinden bir cocukla tanisti, yine sevdi ve evlendiler.. cokta mutlular Allah'a sukur..

Kuzenimin nisanlanacagini eski erkek arkadasi duymustu ve kizi caydirabilmek ve ona geri donmesini saglayabilmek icin elinden geleni yapti.
Oyle ki intihara kadar kalkisti..

Burda bir cok bayan aldatiliyor, hergun en az bir tane ihanet mesaji okuyorum..
Sonra erkeklerin yalvarmalari, geri don cagrilari..

Bir ara durdum, ekrana bakiyorum oyle dalmisim dusunuyorum..

Yav dedim, bu erkekler neden boyleler?
Ellerindekinin kiymetini neden cok gec anlarlar?
Acaba eski eslerinin veya sevgililerinin baska bir erkegin olabilme ihtimaline mi dayanamiyorlarda geri don cagrisi yapiyorlar? Bunu mu gururlarina yediremiyorlar?

Ileriyi gormek bu kadar mi zor? Sonunda kendilerinin uzuleceklerini bile bile neden baska tene dokunuyorlar?

Saygi sinirini asacagim belki ama.. Rabbim buyuk soyletmesin.. Herkestende ozur dileyerek kullaniyorum bu kelimeyi..

Bu resmen aptallik bana gore..

Son düzenleme:
çok haklısın canım, dediğin gibi bu yaşanan resmen aptallık.
çok sevdiği insanı bile aldatabiliyor erkekler.

ve hiçbir zaman net bi cevap olmuyor
neden aldattın?
cevap yok.

bir de yazını okurken senin sorduklarını düşündüm,
ben de cevapsız kaldım.

o kadar güzel yazmışsınki çok doğru anlatmışsın...

Erkeklerin çoğu aldatırlar çünkü sanki öle bi hale gelmişki bu erkeklerin doğasında varmış gibi hal aldıııı.Ee onlarda bunu bildikleri için yapacaklarından geri kalmıyorlar ve
Erkeklerin cinselliğe zaafı çok çok hazla kadınlar gibi değiller
Kadınlar tek eşlilikden yana ve bağlı kalırlar her zaman fakat erkekler çok zayıflarr gözleri hep bi arayış içerisindedir..

Geri dön demeleride bence;Sanırım bir çok bayan geri dön çağrısına evet dedikleri için artık erkeklerde "aaa işde nasıl olsa gönlünü alırım, beni seviyor ya affeder" düşüncesiyle yalvarma olayına başlıyorlarr..

Yakının kararlı davran mış helal olsunn..

Allah korusun Allah kimsenin başına vermesin ama Evliliğimde effedemeyeceğim tek şey
İHANETKötü Kazen

aslında elindekinin kıymetini biliyorlar da.doyumsuzluk,açgözlülük var ya işte ondan vazgeçemiyorlar...
sevgiler...

erkeklerin genlerinde var aldatmak ve çapkınlık.yazık onlarda ne yapsınlar ,aldatıyorlar sonrada pişman oluyorlar..ya kardeşim elinden kaçınca ne kıymeti var pişman olmanın.oh olsun onlara...tatlicadiarzu

Aç gözlü ve sahtekar oldukları için(aldatanlar) aldatıyolar pişman olmalarıysa bakıyolarki kadın başkasıyla da olabiliyo bakıyolar ki vazgeçilmez değiller bu sefer tekrar kazanmaya uğraşıyolar bence böyle klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…