• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler düğüne yakın hep mi değişirler :(

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar güzel giden bir ilişkim vardı.nişanlandık sonbahar gibide evleneceğiz inşaallah oturacağımız semti konuştuk balayını konuştuk nikah yerimizi filan.haftayada net tarih belirlenecek.nişanlım şimdi nerde oturulması gerekiyorsa orda oturulacak bu annemlerin yakınında bir evde olabilir diyor.halbuki konuştuğumuzda uzak olsun huzurlu oluruz demiştim.nikah yerimiz için uzak annemler eve yakın yerde merkezde istiyo banada mantıklı geldi diyor.balayı için şimdi yeni evlileri takip edip evlerine hırsız giriyomuş balayına gidersek eve hırsız girebilir diyo.Hatta düğünden sonra takıları anneme verelim oonlarda kalsın yada bizde kalırsada evde bi tanıdık kalsın hırsız filan girer diyo artık yeter diye bağırdım ilk gecemizde evde 3, kişiyi nasıl düşünürsün dedim.Söylediğin herşey içinde geri adım atıyosun nedeni ne diye bağırdım.oda bana bağırdı ben sadece fikir alış verişi yapıyorum sana sooruyorum 3, kişi bizimle kalsınmı diye hayır diyosan tamam kalmasın diğer söylediklerim içinde sana söz vermedim sadece olursa iyi olur diye konuştuk.ailem bana sorarsa fikrimi söylerim ama böyle olsun diyede bastıramam diyor. ev alacaktık arabasını satıp kredi çekecekti.sonra dediki ;babam para vericek arabayı satmıyacağız o sebeple parayı o vereceği için istediği eve gideriz. baba şurda oturmak istiyoruz demem ayıp diyor.şimdide babam alamıyabilir dükkan alıcakmış kiraya çıkabiliriz diyor.son olarakta beni ben için sev maddi şeylere önem verme.ben hayrunisa varsa eksik olsun diyorum sende hakan varsa gerisine luzum yok de.bizim için mutluluk huzur önemli olmalı maddi şeyler değil dedi telefonu suratıma kapattı konuşmuyoruz şimdi mafoldumben

nişanlın çok ağız değiştirmiş canım
sanırım işler ciddiye binince anne baba etkili olmuş üstündeCADIARZU
sana şunu söyleyim canım evini sakın onlara yakın tutma.altınını kimseye verme.niye sen çocukmusun saklayamazmısınakannehir
ve bu konuyuda ciddi ciddi ama sakin bir şekilde yine konuş nişanlınla
bu kadar ağız değiştirmesi hayre alamet değil canım

sana bu konuları acıp soylerken sen de fıkrını o anda soyle bırıktırme
ama bagırıp tepkı vererek degıl sakınce fıkır alısverısınde bulunarak

evlılık oncesınde erkekler eger dugun masraflarını kendılerı karsılamıyorsa ve maddı anlamda kendısını yetersız hıssedıyorsa saga sola bocalayıp tavır degıstırebılıyorlar
aıle maddı anlamda destek olacagından ses cıkaramıyor olabılır aılesıne
sonuc her zamankı gıbı anlayısı hep kızdan beklıyor olurlar

bu tur seyler ıcın maddıyatcıymıs muaemelesı yaptırma kendıne
altınlar ıcın cok problem edıyorsa banka kasası kıralarız de ve kırala
dugun salonu ıcın sende pıyasa arastırması yap ve teklıf sun
ev yakın olması hassas bır konu ınatlasma ve onemlı olanın sızın koyacagınız mesafe olacagını unutma

haa yıne de senın fedakarlıklarına karsı tepkısı sertse bır daha dusun

canım altınlarını bankaya kasaya koyun.erkek taraflarında böyle bi takıntı oluyor nedense...ama sanırım nişanlın biraz fazla ailesinin etkisinde kalıyor.kesinlikle eviniz uzak olsun o yüzden....

180 derece dönmüş adam, bence çok temkinli ol ve ilk konuştuklarınızdan asla taviz verme. Altınlarınızı da kaptırmayın, onlar sizin. Gerekirse kasa falan kiralayın, ama erkek tarafına emanet etmeyin sakın. Hele de bu adam böyle değişmişken.. Belli ki birileri fiştekliyor bunu :olmaz:

Biraz değişime uğramış stresten olsa gerek :delphin:

Takıları balayına giderken biz de kayınvalideme bırakmıştık ama dönüşte almıştık.Bunda birşey yok.

Ama evde bir kişi kalması saçma bence annesi akıl veriyordur.

Ev meselesine gelince söz verdiği neyse onu yapması gerektiğini söyle

Umarım hepsi değişmiyordur. Çünkü şu nişanlının söyledikleri çok sinirimi bozdu. ben böyle konulara bakmasam daha iyi. Yüzüğü taktık bir değişiklik yok ama.

annesi ile kız kardeşi çok uyanık ve çok bağlı onlara ,tahmin ediyorumki onlar söylüyor fişekliyor bizimkide o gazla gelip bana çemkiriyor.işine gelirse edasıyla yaklaşıyor.sabah neden günaydın msjı atmadım dedim diyorki canım istemedi.ne verirsen onu alırsın zerre fazlası yok sana bundan sonra :kızgın:

Umarım hepsi değişmiyordur. Çünkü şu nişanlının söyledikleri çok sinirimi bozdu. ben böyle konulara bakmasam daha iyi. Yüzüğü taktık bir değişiklik yok ama.

bende etraftan değişti nişanlım diyenleri duydukça şükür ediyodum benimkinin maşallahı var diye ama evlilik tarihi belli olunca hemen yan çizmeye başladı inşallah enişte öyle olmaz:1no2:

bu durumda senınkının derdı maddıyat degıl
ıcınde baska bır yarası var beyımızın
salmıs kendını ısıne gelırse tavırları sergılıyor

uslubuyla konus ıstemıyorsa vazgecebılcek cesarette oldugunu bıldır
blof yapıyorsa tutusur zaten degılse de zararın neresınden donulurse kardır de kendı kendıne
sahsı fıkrımdır :kahve:

bende etraftan değişti nişanlım diyenleri duydukça şükür ediyodum benimkinin maşallahı var diye ama evlilik tarihi belli olunca hemen yan çizmeye başladı inşallah enişte öyle olmaz:1no2:

oyyy inşallah olmaz yaa. tez zamanda seninkinin de aklı başına gelir umarım

canım bence takılıp aranızı bozma sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyo şartlara göre davranılıyo bak hiç bi şey olmamış gibi önce aranızı düzelt gerginliği gider ve daha sonra aranız çok düzelmişken tekrar neden fikrini değiştir diye sor ama sende gergin devam edersen ipler iyice kopar ve sen bile ondan uzaklaşırsın

Canım böyle söz-nişan döneminde erkekler rahatlıyor
eeee 1 adım daha aileye giriyor içi rahatlıyor seni elde ettiğini falan sanıyor.
Bide şu yanı var maddi zorluğua giriyor
Sende biliyorum maddi zorluktasındır eee benimde borcum var diyorsundur.
ama ikinizin borçları ayrı canım benim onun için bekle birazcık.
Ama taviz verme tamam mı canım nişandan önce nasılsanız öyle devam et ohaoldumsmile
Böyle olucak dediklerinde vazgeçme aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama çokta üstüne gitme bırak bazı şeyler senin istediğin olsun de :roflol::roflol:

sakın nişanlının ailesine yakın ev tutma çünkü belli bir zamandan sonra hayatınıza okadar çok müdahale etmeye başlıyorlar ki evde huzur falan kalmıyor.özellikle de nişanlın ailesine karşı bu kadar etkisizse fırsatınız varsa yakınlarda ev tutmayı düşünme.birde altın meselesi çok saçma siz artık evlenip hayatın getirdiği sorumlulukları beraber taşıyacaksınız.nişanlının daha bu kadar küçük sorumluluğun üstesinden gelemeyeceğinizi düşünmesi gerçekten garip.altınlara sahip çıkmak dediğin nedirki ya banka kasası kiralarsın yada şehir dışına çıkarken yanına alırsın.nişanlın ailesinin etkisinde çok kalıyor canını sıkmak gibi olmasın ama allah kolaylık versin canım sana.birde sakın ailesine karşı taviz verme yani kaba kırıcı saygısız ol demiyorum ama bu sizin hayatınız sizin evliliğiniz sizin sorumluluklarınız olacak kendi isteklerinden vazgeçip herşeye boyun eğme bunu yaparkende nişanlını kırmadan ve ailesiyle olan mesafeyi koruyarak yap.aksi taktirde kendinden isteklerinden taviz verirsen mutsuz olan sadece sen olursun.çokda sıkma canını zamanla yavaş yavaş biraz sıkıntılı zamanların olduğu dönemlerde olur belki ama sonunda herşey yoluna girer yeterki sen nişanlınla aranı bozma.

Allah razı olsun canlar.inan arkadaşlarımla dertleşmekten çok sizinle konuşmak bana daha iyi geliyor.Rabbimde sizin sıkıntılarınızı hafifletsin inşaallah:teselli:

valla erkekler genellikle düğüne yakın geriliyor, ama bence bunun asıl sebebi erkeğin ailesi oluyor, düğün yaklaştıkça onu kısalım bunu kısalım deniyor, yok gelin onu yapmadı, şunu etmedi geyiği oluyor eee damat adayıda gelinle ailesinin arasında kalıyor
ama bence de maddi konularda diretme, sonuçta ailesi size ev almak zorunda değil, çalışır kendiniz alırsınız sonra
ama şu gerdek gecesi evde birisinin olması çok abes
:hulya:

sorma chess onu duyunca çıldıracaktım.düşünsene biz içerde iş görücez 3,şahısta dışarda sözde hırkız kolluyacak böyle düşünce yapısıyla düşünen biriyle evleneceğime inanamıyorum.ben kızıncada diyoki sadece öneriydi sen nasıl istersen diyor yaa.:mymeka:

dereyi geçme olayıalsanaalsanasmile

"ben sana düşünürüz demiştim"

nişanlın değişmemiş sadece kendini saklamışbilmiyorumkismile

anacı babacı biri sanırım

annesi ile kız kardeşi çok uyanık ve çok bağlı onlara ,tahmin ediyorumki onlar söylüyor fişekliyor bizimkide o gazla gelip bana çemkiriyor.işine gelirse edasıyla yaklaşıyor.sabah neden günaydın msjı atmadım dedim diyorki canım istemedi.ne verirsen onu alırsın zerre fazlası yok sana bundan sonra :kızgın:

İşine geliyorsa edasıyla yaklaşıyorsa sen de ona bu edayla yaklaş.

Ağırdan al gerekirse vazgeçebilceğini göster gözü korksun bakalım :delphin:

Back