arkadaşlar güzel giden bir ilişkim vardı.nişanlandık sonbahar gibide evleneceğiz inşaallah oturacağımız semti konuştuk balayını konuştuk nikah yerimizi filan.haftayada net tarih belirlenecek.nişanlım şimdi nerde oturulması gerekiyorsa orda oturulacak bu annemlerin yakınında bir evde olabilir diyor.halbuki konuştuğumuzda uzak olsun huzurlu oluruz demiştim.nikah yerimiz için uzak annemler eve yakın yerde merkezde istiyo banada mantıklı geldi diyor.balayı için şimdi yeni evlileri takip edip evlerine hırsız giriyomuş balayına gidersek eve hırsız girebilir diyo.Hatta düğünden sonra takıları anneme verelim oonlarda kalsın yada bizde kalırsada evde bi tanıdık kalsın hırsız filan girer diyo artık yeter diye bağırdım ilk gecemizde evde 3, kişiyi nasıl düşünürsün dedim.Söylediğin herşey içinde geri adım atıyosun nedeni ne diye bağırdım.oda bana bağırdı ben sadece fikir alış verişi yapıyorum sana sooruyorum 3, kişi bizimle kalsınmı diye hayır diyosan tamam kalmasın diğer söylediklerim içinde sana söz vermedim sadece olursa iyi olur diye konuştuk.ailem bana sorarsa fikrimi söylerim ama böyle olsun diyede bastıramam diyor. ev alacaktık arabasını satıp kredi çekecekti.sonra dediki ;babam para vericek arabayı satmıyacağız o sebeple parayı o vereceği için istediği eve gideriz. baba şurda oturmak istiyoruz demem ayıp diyor.şimdide babam alamıyabilir dükkan alıcakmış kiraya çıkabiliriz diyor.son olarakta beni ben için sev maddi şeylere önem verme.ben hayrunisa varsa eksik olsun diyorum sende hakan varsa gerisine luzum yok de.bizim için mutluluk huzur önemli olmalı maddi şeyler değil dedi telefonu suratıma kapattı konuşmuyoruz şimdi mafoldumben