eğer çocuğu doğuran onlar olsaydı görürdüm. eğer gerçekten ben ilgi göstermiyor olsaydım dediğin doğru ama çocuk uyuyunca ilk işi bilgisayarda oyun oynamak raht rahat.. madem öyle gelsin yanıma... benle hiçbişey yapmadan sadece benle asla vakit geçirmiyor, yanımda film izlediği zamanları, vs benle ilgilenmekten sayıyor, sonrada bebeğim yatınca bilgisayara koşuyor...
canım pardon ben o sana bılgısayara gecıyosun dedığını sandım oturup konusmayı denedınmı gecerlı sebeplerın var anlat bız esımle bırbırımıze ıkı dakıka ayırabılmek ıcın sohbet cay keyfı vs dört dönuyoruz anlat sana yardımcı olsun zaman ayırman ıcın
okadar moralim bozukki... bazen neden evlendim sanki diyorum.... gündüz uyumadım bebeğim uyurken mantı yaptım bide... yaranılmaz bunlara... neymiş ben bebek doğdu doğalı onla ilgilenmiyormusum doğru dürüst... bebek her uyuduğunda anında bilgisayara geçiyor, uyanıkkende tutturuyr benle ilgilenmiypn yok bilmem ne...gitti salona yatı umursamıyorum...bense kucağımda mızırdayan bi çocukla uykusuz ve yorgunum...
Amann hepsı boyle bunların..
Benım esım de ben hamıleyken cok ılgılıydı sureklı karnımı oksar bebekle ılgılı herseı arastırırdı ama...
Ona ragmen karnım burnumda gebelıgın son haftasına kadar alısverısı ben yaptım ben tasıdım.Usytelık yedıncı katta oturuyoruz ve asansor yok.Brkac kere sen alma sen tasıma fılan dedı o kadar.son hafta herseyı o almaya baslamsıtı zaten sonra da dogum oldu.
Normal dogum yaptım.Bebegım dogalı uc gun olmus,hayırlı olsuna gelenler oldu,bana herkesın ıcınde cay suyu koydunmu dıyodu. Sonra kanamamın pıjamama kadar gectıgını gorunce lohusa oldugum aklına geldı
Doguma kadar onu yapıcam bunu yapıcam ayaklarındaydı,sımdı eve gelıyo bıraz kızını sevıyo tv ye oturuyo.Gece aglıyor kızımız,ben mamasını hazırlıyorum ciyaklıyo,kafasını kaldırıp bakmıyo bıle.
Kayınvalıdemde kalıyoruz,asagı ındık evımız soguk oluor dıye,asagı ınerken "annem sana ıs yaptırmaz sen lohusasın sen ıs yapma" derken,asagı ınınce "annem mutfakta nabıyo,gıt yardım et"ben de temızlık yaptım koca gun yorgunum beren de durmadı dıyorum.bı karıs surat.kendı annem o kadar dedı 40ına kadar bızde kal dıye de babası kızından mahrum kalmasın dedım gıtmedım keske gıtseymısım
Ah kizlar ahhh.bende esimle kusum bugun ve neden kus oldugumu bile anlayamayacak kadar odun malesef.yanlis anlamayin ev islerine fln elinden geldigince yardim ediyor ama ilk zamanlar daha cok ederdi.simdi 3.ye hamileyim.kaza oldu istemiyoduk.ve hepsinin yaslari kucuk.ben 37haftalik oldum.3.hamileligim ve gayet dogal karsiliyor.nasilsin bebek nasildi fln umrunde degil.zorla karnimi dinletiyorum 1 dk zor sabrediyor.ben cok agladim basta istemdeim ama Allhin hediyesi bize ve tum hormonlarim tavan yapmi durumda.kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum.esim bana bunlari hissettiriyor.beni alana kadar o kadar ter doktuki anlatamam.10yillik evliyiz ama17yildir tanisiyoruz.ama suanda ben ne haldeyim dusunmeden uyakaldi bile.hergece 2 ye kadar ders calisir oysa.bilgisayar basindadir.ben laptopuna kumam derim.benden cok sevdigine onanirim.bugun kizmamin en buyuk nedeni de isten aramadi.ustelik sancim oldugunu soylemistim..2kucuk cocugumuz var evde.bakicimiz 3 te giitkten sonra kendim ilgileniyorum ve esim 8 e kadar ne aradi ne sordu ne aramalarima cevap verdi.ben cildirdim.bi ara isim uzadi de bisi de.insanyerine koy.ama biz insa degiliz heralde.bu sefer zavalli cocuklarima patliyorum malesef...offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?