• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler bukadar odun olmak zorunda mı?

moonquin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
251
7
46
40
Manisa
okadar moralim bozukki... bazen neden evlendim sanki diyorum.... gündüz uyumadım bebeğim uyurken mantı yaptım bide... yaranılmaz bunlara... neymiş ben bebek doğdu doğalı onla ilgilenmiyormusum doğru dürüst... bebek her uyuduğunda anında bilgisayara geçiyor, uyanıkkende tutturuyr benle ilgilenmiypn yok bilmem ne...gitti salona yatı umursamıyorum...bense kucağımda mızırdayan bi çocukla uykusuz ve yorgunum... :43:

yazık sana
erkekler çocuktur derler ya ahanda burdan belli kendi çocuğunu kıskanıyor
a adam sen de şu kadıncağızın yükünü bir hafiflet azcık da sen ilgi göster dimi ama nerde hep başkalarından beklerler:41:

canım kızma ama sence gercekten ıhmal edıyo olabılırmısın erkekler o senın mızzıldanıyo dedığın kadar bebek olabılıyorlar bazen ustelık doğumdan sonra bakalım benı ıhmal edıcekmı dıye tetıkte beklıyorlar bırak ısı gucu ıkısınede ılgı göster hem esın kötu bişy ıstemıyokı bıraz sakın kafayla dusun tatlım ılgı ısteyen kadınlar var tamam haklısın cok yoruluyosun benımde 5 aylık kızım var anlıyorum ama ama işte gel onlara anlat ama unutma ıkı cocuğun var :)))))

eğer çocuğu doğuran onlar olsaydı görürdüm. eğer gerçekten ben ilgi göstermiyor olsaydım dediğin doğru ama çocuk uyuyunca ilk işi bilgisayarda oyun oynamak raht rahat.. madem öyle gelsin yanıma... benle hiçbişey yapmadan sadece benle asla vakit geçirmiyor, yanımda film izlediği zamanları, vs benle ilgilenmekten sayıyor, sonrada bebeğim yatınca bilgisayara koşuyor...

eğer çocuğu doğuran onlar olsaydı görürdüm. eğer gerçekten ben ilgi göstermiyor olsaydım dediğin doğru ama çocuk uyuyunca ilk işi bilgisayarda oyun oynamak raht rahat.. madem öyle gelsin yanıma... benle hiçbişey yapmadan sadece benle asla vakit geçirmiyor, yanımda film izlediği zamanları, vs benle ilgilenmekten sayıyor, sonrada bebeğim yatınca bilgisayara koşuyor...

canım pardon ben o sana bılgısayara gecıyosun dedığını sandım oturup konusmayı denedınmı gecerlı sebeplerın var anlat bız esımle bırbırımıze ıkı dakıka ayırabılmek ıcın sohbet cay keyfı vs dört dönuyoruz anlat sana yardımcı olsun zaman ayırman ıcın

canım pardon ben o sana bılgısayara gecıyosun dedığını sandım oturup konusmayı denedınmı gecerlı sebeplerın var anlat bız esımle bırbırımıze ıkı dakıka ayırabılmek ıcın sohbet cay keyfı vs dört dönuyoruz anlat sana yardımcı olsun zaman ayırman ıcın

bizimkisi zora gelemiyor, eskiki rahatlığını özlüyor. kendi gitti dün 10 da yattı, bilgisqayarda oyun oynuyordu bende bağırıp duruyordum nedir bu bencillik diye gitti yattı. ben saat 12ye geliyordu çocuğu zor uyuttm yattım. şimdi tekrar yatamam da hastaneye götürcem oğlumu, gece okadar çok uayndıki ben artık deli oldum, gecede zor uyuttum. şimdi berbat bir durumdayım.. bütün bu bencilliğine rağmen hergün yaptığım gibi gece buzluktan 2 dilim kek çıakrtıp rafa koydum, sabah orda çayla yiyor diye, baktım almış...
evlendiğimiz ilk zamanlarda çok kavga ettik, bilgisayarg eçerdi, madem öyle benle evlenmeseydin azcık dur yanımda otur sohbet et, konuşmuyorsan bile bi sarıl gözlerini kapat beni hisset derdim, ne kavgalar yapardık zorla alıştı derken bebek oldu... şimdi gene aynıyız.. ama affetmicem bugün onu...

bence onların doğasında var odunluk:68:
şimdi biraz daha zorlanırsın ama bebeğin 2-3 yaşına gelince rahat edersin.
öteki konuyu takma kafana çoğunluğu böyle:63:

Canım bunu ysaya bır tek sen degılsın

sankı dogum yapan erkekler bızler degılız
hem cocukla ılgılen hem suslen gece kocanla ılgılenn sankı bız ınsan degılız...

Eşıne ver cocgu baksın sen suslen dınlen .sonrada ona vakıt ayır..

Erkeklerı anlamak cok zor..

O yorgunlukla mantı yapmak neyıne senın

Amann hepsı boyle bunların..

Benım esım de ben hamıleyken cok ılgılıydı sureklı karnımı oksar bebekle ılgılı herseı arastırırdı ama...
Ona ragmen karnım burnumda gebelıgın son haftasına kadar alısverısı ben yaptım ben tasıdım.Usytelık yedıncı katta oturuyoruz ve asansor yok.Brkac kere sen alma sen tasıma fılan dedı o kadar.son hafta herseyı o almaya baslamsıtı zaten sonra da dogum oldu.

Normal dogum yaptım.Bebegım dogalı uc gun olmus,hayırlı olsuna gelenler oldu,bana herkesın ıcınde cay suyu koydunmu dıyodu. Sonra kanamamın pıjamama kadar gectıgını gorunce lohusa oldugum aklına geldı

Doguma kadar onu yapıcam bunu yapıcam ayaklarındaydı,sımdı eve gelıyo bıraz kızını sevıyo tv ye oturuyo.Gece aglıyor kızımız,ben mamasını hazırlıyorum ciyaklıyo,kafasını kaldırıp bakmıyo bıle.

Kayınvalıdemde kalıyoruz,asagı ındık evımız soguk oluor dıye,asagı ınerken "annem sana ıs yaptırmaz sen lohusasın sen ıs yapma" derken,asagı ınınce "annem mutfakta nabıyo,gıt yardım et"ben de temızlık yaptım koca gun yorgunum beren de durmadı dıyorum.bı karıs surat.kendı annem o kadar dedı 40ına kadar bızde kal dıye de babası kızından mahrum kalmasın dedım gıtmedım keske gıtseymısım

nasıl hesap verirler bilmiyorum öteki tarafta... kendi yorgun olunca gözünü hiçbirşey görmüyor, ama benim yorgunluğum önemsiz...

bugün yemek yapmıyorum hastaneden geldim yatıp uyucam bebeğimide uyuttum akşama kahvaltı var :D

Son düzenleme:
kızlar okuduça sinirlerım bozuldu resmen eşim böyle olsa naparım napabılırım insan basına gelmeyınce asıp kesıyo ama zorr cok zor ben evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım o 2 ay da bıle ben süpürdüm eşim vilada yapmıstır halıları bıle o sılkeler hamıle kaldım sofra kurduysam o toplamıstır bir kere bıle bulasık makınasına yerlestırmedım ablam 3 4 sokak ötemde ben emzırırım gider 1 saat te olsa takılır gelırım o bakar bir tek gece ona bırakmam muhasebecı beynı cıdden cok yoruluyo ama oldum olası hafta sonu temızlığnı bırlıkte yaparız aksam geldığındede yardımlarını göz ardı edemem binde bir fılımlere cok dalıyo dıye bıle söylenırım abartmısım meğer okuyunca anladım allah sabır versın cocuk cok zor ınsan annesınden ondan bundan cok eşının desteğını istıyo allah sabır versın gercekten

bizimnkisi benimle evlenebilmek için senelerce bekledi, kimseyi istemedi, şimdide böyle yapıyor işte. evlenmeden önce ne vaatler ne senaryolar... aslında beni seviyor çok seviyor ama rahatınada bir okadar düşkün, geçen uyuyakalmışım, su istemiştim sucu tam giderken eşim gelmiş kapıya. sucu demiş zilşe bastım bastım açan yok, eşimde uzun bir süredir cebi aramış, evi aramış açan yok, sucuda öyle söyleyince iyice telaşlanmış, kendide zile basmış bir dolu ne ben ne bebek duymadık valla, oysaki bebeğim çıta uyanır ben de öyle, ne kadar yorgundumki duymamışım hayret ettim. bi yandan evi arıyormuş...neden sonra kalktım önce sen nerdesin diye bir kızdı ben uyku sersemi anlamıyorum saat kaç, sonrada sarılıp ağladı, sana birşey oldu sandım dedi... ama iş yardıma gelince pek yemiyor, sırf bulaşık yıkamamak için bulaşık mak aldı. yardım ettiğinde güzel yardım eder ama bunlarda çok nadirdir... genelde beni deli eder hep tartışırız...en ziyade sinir olduğum şey de tartışırken susması, o zaman hepten çıldırıyorum. bir gün resmen sinir krizine girdim konuşmuyor bebek ağlıyor ben ağlıyorum, umrunda değil, sonra baktı ben iyi değilim geldi beni sakinleştirmeye çalıştı,bebeği sakinleştirmeye çalıştı, işte o zamanalrda elime bir odun verseniz herhalde girişirim :D

Son düzenleme:
okadar moralim bozukki... bazen neden evlendim sanki diyorum.... gündüz uyumadım bebeğim uyurken mantı yaptım bide... yaranılmaz bunlara... neymiş ben bebek doğdu doğalı onla ilgilenmiyormusum doğru dürüst... bebek her uyuduğunda anında bilgisayara geçiyor, uyanıkkende tutturuyr benle ilgilenmiypn yok bilmem ne...gitti salona yatı umursamıyorum...bense kucağımda mızırdayan bi çocukla uykusuz ve yorgunum... :43:

Çok afedersiniz bu erkeklerin bilgisayar manyaklığı beni de bitiriyor. Benim ki de öyle yaaa. Deliricem. Bugün temizlik yapıyorum. Biraz yardım et dedim. Yok bilgisayarda. Ben de sinirlendim. O pc'yi kapattıktan sonra(işe gidicekti. Yoksa gözlerinden önce asla kapamaz. Yatana kadar açık tutar o bilgisayarı) viledayla bilgisayarın kablolarına doğru sildim. bağlantılar kopsunda giremesin nete diye:95::95:

Son düzenleme:
kizlaaaar dokmussunuz icinizi buraya kiyamam sizlere, keske bunlari eslerinize de soyleseniz daha iyi olur. canim kocammmm kiymetini bileyim ayagini yikayip suyunu iceyim :)
ben ona odunsun derdim ama yok yokkk zemzemle yikanmis meger.
bugun 11. tanisma yildonumumuz. 5aylik oglumu anneme birakayim disari cikalim malummm gece basbasa olalim sabah annemden alirim bebegi dedim. oglumu gormeden yapamam dedi. kirildim ama anlasma geregi sabaha kadar uyumak yok :)
simdi oglumu uyutuyorum iyice uyusun da baslasin gece :)
tabi kocam sozunde durup uyumazsa

Amann hepsı boyle bunların..

Benım esım de ben hamıleyken cok ılgılıydı sureklı karnımı oksar bebekle ılgılı herseı arastırırdı ama...
Ona ragmen karnım burnumda gebelıgın son haftasına kadar alısverısı ben yaptım ben tasıdım.Usytelık yedıncı katta oturuyoruz ve asansor yok.Brkac kere sen alma sen tasıma fılan dedı o kadar.son hafta herseyı o almaya baslamsıtı zaten sonra da dogum oldu.

Normal dogum yaptım.Bebegım dogalı uc gun olmus,hayırlı olsuna gelenler oldu,bana herkesın ıcınde cay suyu koydunmu dıyodu. Sonra kanamamın pıjamama kadar gectıgını gorunce lohusa oldugum aklına geldı

Doguma kadar onu yapıcam bunu yapıcam ayaklarındaydı,sımdı eve gelıyo bıraz kızını sevıyo tv ye oturuyo.Gece aglıyor kızımız,ben mamasını hazırlıyorum ciyaklıyo,kafasını kaldırıp bakmıyo bıle.

Kayınvalıdemde kalıyoruz,asagı ındık evımız soguk oluor dıye,asagı ınerken "annem sana ıs yaptırmaz sen lohusasın sen ıs yapma" derken,asagı ınınce "annem mutfakta nabıyo,gıt yardım et"ben de temızlık yaptım koca gun yorgunum beren de durmadı dıyorum.bı karıs surat.kendı annem o kadar dedı 40ına kadar bızde kal dıye de babası kızından mahrum kalmasın dedım gıtmedım keske gıtseymısım

ya bak cok sınırlendım okurken ne demek ya valla benmı cok kotuyum sızmı cok ıyısınız anlamadım benım esım bunları yapcak olsa valla konusmam onla bı surat asarımkı hayatı kayar.bıkac kere yeltendı de agır konustum yuzune gulmedım sonra yemedı odunlık yapmak sımdı bebek uyanınca ben klkıp baksam bıle ıcı rahat etmıyo kendını de sorumlu hıssedıyo

valla benımkıde evlenebılmek ıcın neler yapmamıştı evlendık ıs değişti suyunu bıle almaz benden ıster oldu ne hamılelık ne loğusalık hıc yardım etmedi halada elını surmez ustelık kendı ışi olduğu ıcın zamanının coğu evde gecırır evde ama pc basında. annem sehır dısında arada ogelıp ısımı yapardı geleyım dıyor ama hasta bu aralar oyuzden ona kıyamıyorum kayınvalıdem hayatta yapmaz ve onlara gıdıncede acık acık demesede mutfaktan cıkamıyorum ay oram ağrıyo cay ıstıyom ama kalkcak halım yok bı demleyen olsada ıcsek vs vs dıyerek benden ıs bekler ben yapmam eşimde yapmadığım için bı dunya laf eder..tabı onlar benden ıs beklerken ayrıca oğlan ağlar kayınvalıdemdeyse hamen annesini istiyo bu cocuk hadı gıt anneye yada eşim baksana nıye ağlıyo yada acıkmıs bucocuk beslesene altını alsana emırler yağdırmaya bayılır bıde bu yetmez kayınvalıdem eşimden için ona sut getırsene omeyve ıster sımdı gıbı devam eder arkasından ve eşimde getıreyım dıye bekler.. ama oğlumun ısteklerı dısında hıcbırını yapmam ben sonuc artık kavga etmediğimiz saatleri hatta dakıkaları sayar oldum.. dusunun halım nıcedir yanı...

Ah kizlar ahhh.bende esimle kusum bugun ve neden kus oldugumu bile anlayamayacak kadar odun malesef.yanlis anlamayin ev islerine fln elinden geldigince yardim ediyor ama ilk zamanlar daha cok ederdi.simdi 3.ye hamileyim.kaza oldu istemiyoduk.ve hepsinin yaslari kucuk.ben 37haftalik oldum.3.hamileligim ve gayet dogal karsiliyor.nasilsin bebek nasildi fln umrunde degil.zorla karnimi dinletiyorum 1 dk zor sabrediyor.ben cok agladim basta istemdeim ama Allhin hediyesi bize ve tum hormonlarim tavan yapmi durumda.kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum.esim bana bunlari hissettiriyor.beni alana kadar o kadar ter doktuki anlatamam.10yillik evliyiz ama17yildir tanisiyoruz.ama suanda ben ne haldeyim dusunmeden uyakaldi bile.hergece 2 ye kadar ders calisir oysa.bilgisayar basindadir.ben laptopuna kumam derim.benden cok sevdigine onanirim.bugun kizmamin en buyuk nedeni de isten aramadi.ustelik sancim oldugunu soylemistim..2kucuk cocugumuz var evde.bakicimiz 3 te giitkten sonra kendim ilgileniyorum ve esim 8 e kadar ne aradi ne sordu ne aramalarima cevap verdi.ben cildirdim.bi ara isim uzadi de bisi de.insanyerine koy.ama biz insa degiliz heralde.bu sefer zavalli cocuklarima patliyorum malesef...offf offff

Ah kizlar ahhh.bende esimle kusum bugun ve neden kus oldugumu bile anlayamayacak kadar odun malesef.yanlis anlamayin ev islerine fln elinden geldigince yardim ediyor ama ilk zamanlar daha cok ederdi.simdi 3.ye hamileyim.kaza oldu istemiyoduk.ve hepsinin yaslari kucuk.ben 37haftalik oldum.3.hamileligim ve gayet dogal karsiliyor.nasilsin bebek nasildi fln umrunde degil.zorla karnimi dinletiyorum 1 dk zor sabrediyor.ben cok agladim basta istemdeim ama Allhin hediyesi bize ve tum hormonlarim tavan yapmi durumda.kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum.esim bana bunlari hissettiriyor.beni alana kadar o kadar ter doktuki anlatamam.10yillik evliyiz ama17yildir tanisiyoruz.ama suanda ben ne haldeyim dusunmeden uyakaldi bile.hergece 2 ye kadar ders calisir oysa.bilgisayar basindadir.ben laptopuna kumam derim.benden cok sevdigine onanirim.bugun kizmamin en buyuk nedeni de isten aramadi.ustelik sancim oldugunu soylemistim..2kucuk cocugumuz var evde.bakicimiz 3 te giitkten sonra kendim ilgileniyorum ve esim 8 e kadar ne aradi ne sordu ne aramalarima cevap verdi.ben cildirdim.bi ara isim uzadi de bisi de.insanyerine koy.ama biz insa degiliz heralde.bu sefer zavalli cocuklarima patliyorum malesef...offf offff

ay kızma o miniklere, hissettirmemeye de çalış, kıyamam. Allahın tokatını yiyecekler bir gün kaşınıyorlar resmen...

Back