Amann hepsı boyle bunların..
Benım esım de ben hamıleyken cok ılgılıydı sureklı karnımı oksar bebekle ılgılı herseı arastırırdı ama...
Ona ragmen karnım burnumda gebelıgın son haftasına kadar alısverısı ben yaptım ben tasıdım.Usytelık yedıncı katta oturuyoruz ve asansor yok.Brkac kere sen alma sen tasıma fılan dedı o kadar.son hafta herseyı o almaya baslamsıtı zaten sonra da dogum oldu.
Normal dogum yaptım.Bebegım dogalı uc gun olmus,hayırlı olsuna gelenler oldu,bana herkesın ıcınde cay suyu koydunmu dıyodu. Sonra kanamamın pıjamama kadar gectıgını gorunce lohusa oldugum aklına geldı
Doguma kadar onu yapıcam bunu yapıcam ayaklarındaydı,sımdı eve gelıyo bıraz kızını sevıyo tv ye oturuyo.Gece aglıyor kızımız,ben mamasını hazırlıyorum ciyaklıyo,kafasını kaldırıp bakmıyo bıle.
Kayınvalıdemde kalıyoruz,asagı ındık evımız soguk oluor dıye,asagı ınerken "annem sana ıs yaptırmaz sen lohusasın sen ıs yapma" derken,asagı ınınce "annem mutfakta nabıyo,gıt yardım et"ben de temızlık yaptım koca gun yorgunum beren de durmadı dıyorum.bı karıs surat.kendı annem o kadar dedı 40ına kadar bızde kal dıye de babası kızından mahrum kalmasın dedım gıtmedım keske gıtseymısım