Erkekler boşluğa düşünce instagramda aktif mi olur?

mercuryyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
17
-5
1
24
Aklıma takılan bir sey var ve sizlere danışmak istedim. 1 ay önce bir flörtü bitirdim. Ancak çocuk benimle ciddi düşünüyordu. Güven sorunu ve bir çok toksik davranış nedeniyle olmadi. Aslında benim duygularım olsa da mantıklı olanı yapıp olayı sonlandırmış bulundum.

Ben sosyal medya kullanmıyorum, hiç kullanmadım. Flortum de bu aralıkta kendi instagramini dondurdu. Bana " açıkçası senden ilham aldım" demişti. Geçen hafta fark ettim ki hesabını aktif yapmış ve herkese açık. Yeni paylaşım yok. Takip sayısı artmış, tabi kız sayısı da vs. Aslında kendisi bi sınava hazırlanıyor ve zamanı önemli. Bu nedenle biraz şaşırdım. Şu an verdiğim kararın çok doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bu insan ona çok yardımcı olduğum halde hayatta başarılar dilediğim mesajıma cevap vermedi. (biliyorum dısaridan gereksiz konu)

Aklıma takılan bir sey var ve sizlere danışmak istedim. 1 ay önce bir flörtü bitirdim. Ancak çocuk benimle ciddi düşünüyordu. Güven sorunu ve bir çok toksik davranış nedeniyle olmadi. Aslında benim duygularım olsa da mantıklı olanı yapıp olayı sonlandırmış bulundum.

Ben sosyal medya kullanmıyorum, hiç kullanmadım. Flortum de bu aralıkta kendi instagramini dondurdu. Bana " açıkçası senden ilham aldım" demişti. Geçen hafta fark ettim ki hesabını aktif yapmış ve herkese açık. Yeni paylaşım yok. Takip sayısı artmış, tabi kız sayısı da vs. Aslında kendisi bi sınava hazırlanıyor ve zamanı önemli. Bu nedenle biraz şaşırdım. Şu an verdiğim kararın çok doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bu insan ona çok yardımcı olduğum halde hayatta başarılar dilediğim mesajıma cevap vermedi. (biliyorum dısaridan gereksiz konu)
Sadece evet demeye geldim. Ben bile boşluğa düşünce vakit geçirmek için Instagram kullaniyorum

Bugüne kadar sosyal medyayı hiç aktif kullanmadım.Twitter, Instagram hesabım var açıp girmek aklıma bile gelmiyor hiç paylaşım yapmam ama bazen sene de toplasan bir ay deli gibi aktif oluyorum.Genelde canım sıkıldığında,ya da hiç birşey yapmak istemediğim zamanlarda.

Ama merak ettim sosyal medya kullanmıyorsanız nasıl takip ettiniz?

1 ay boyunca bir flört için yas mı tutsaydı?
Tabii ki hayır kaldığı yerden devam etsin ama böyle yaparak instagramı sanki benim için kapatmış gibi oldu. Oysa hedefleri nedeniyle bıraktı sanmıştım. Ben mesela hedeflerime yogunlastim ve böyle şeylerle uğraşmıyorum. Yas tuttuğum anlamına gelmez bu. Teşekkürler.

Bugüne kadar sosyal medyayı hiç aktif kullanmadım.Twitter, Instagram hesabım var açıp girmek aklıma bile gelmiyor hiç paylaşım yapmam ama bazen sene de toplasan bir ay deli gibi aktif oluyorum.Genelde canım sıkıldığında,ya da hiç birşey yapmak istemediğim zamanlarda.

Ama merak ettim sosyal medya kullanmıyorsanız nasıl takip ettiniz?
Zaten hesabı herkese açık takip etmeye gerek yok. Ablamın hesabında karşıma çıktı, onerilenlerde anlamış oldum.

hesabı kapama kararının yanlış olduğunu düşünüp tekrar geri açmıştır
boşlukta olmakla ne alakası var ki bunun
bir insan hem sınava hazırlanıp hem de aşk hayatını yaşayabilir
aşk insana iyi gelen bişey
flörtleşmek de güzel hissettirir. kalbi kapamaya gerek yok yani o da böyle yapmış belli ki

1 ayda neyine bu kadar yardımcı oldunuz ki? Tekrar sosyal medyaya dönmesinin beş yüz tane sebebi olabilir. Canı sıkılmıştır, kafası öyle dağılıyordur, başka biri vardır, başka birinin ihtimali vardır, gibi gibi. Cevap bile vermemiş, artık sizin hayatınızda olmayan bir insan.

1 ayda neyine bu kadar yardımcı oldunuz ki? Tekrar sosyal medyaya dönmesinin beş yüz tane sebebi olabilir. Canı sıkılmıştır, kafası öyle dağılıyordur, başka biri vardır, başka birinin ihtimali vardır, gibi gibi. Cevap bile vermemiş, artık sizin hayatınızda olmayan bir insan.
1 ay önce iletişimi kestik ancak birbirimizi 2 yıldır tanıyorduk. Öncesinde iyi arkadaştık

Buldukları her fırsatta olabilirler. Yaptıkları ahlaksızları "boşluktaydım" diye açıklamasını kabul etmeyin.

Konu başlığına yapılmış bir yorumdu.

hesabı kapama kararının yanlış olduğunu düşünüp tekrar geri açmıştır
boşlukta olmakla ne alakası var ki bunun
bir insan hem sınava hazırlanıp hem de aşk hayatını yaşayabilir
aşk insana iyi gelen bişey
flörtleşmek de güzel hissettirir. kalbi kapamaya gerek yok yani o da böyle yapmış belli ki
Onu uzun zamandır tanıdığım için böyle olduğunu düşündüm ve kesinlikle haklısın sınav engel değil. Ancak ben bi insanın ben ne yaptım' ı düşünmesi gerektiğini düşünürüm. Bu saatten sonra istedigini yapar ama maymun iştahlı olması bana acaba zamanımı boşa mı harcadım dedirtti. Bi insanla olur olmaz nasip ama pişmanlık beni üzüyor.

Onu uzun zamandır tanıdığım için böyle olduğunu düşündüm ve kesinlikle haklısın sınav engel değil. Ancak ben bi insanın ben ne yaptım' ı düşünmesi gerektiğini düşünürüm. Bu saatten sonra istedigini yapar ama maymun iştahlı olması bana acaba zamanımı boşa mı harcadım dedirtti. Bi insanla olur olmaz nasip ama pişmanlık beni üzüyor.
ben ne yaptım diye düşünmesi neden gerekiyor sence ?
yani senden ayrıldı diye pişman olması mı gerekiyordu bunu mu demek istedin
flört ettik dedin, flört aşaması tanıma aşamasıdır. bu aşamada insanlar birbirini tanır ve
hayatlarına almaya uygun olup olmadığına bakarlar
sen onu o da seni tanımış oldu
bu mantıkla bakarsak biriyle sevgili olup olmayacağını anlaman için flört aşamasını yaşaman gerekiyordu
e o da illa ki bi zaman harcamayı gerektiriyor
mantıken boşa zaman harcamış olmuyorsun yani . onu tanımak için belli bi zaman ayırdın ve olmadı, hepsi bu

Back
X