Erkekler bizim peşimizden koşturacağımız köleler değil ama artık çözüm bulamıyorum yahu!

denisa12e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
2
1
34
Beyimiz her flörtleşme döneminde olduğu gibi kusursuz bir eş, bir sevgili imajı çizer. Sonrasında bir anda soğur, ya istediğini alamamıştır ya da daha iyisini bulmuştur. Fakat yine de size yazmaya devam ediyordur, sadece cebinde bulundurmak için! Ve bu saf kız hala ve hala yazdığı ilk dakikada ona cevap vermektedir! Bu kız ne yapmalıdır? Çünkü kopmak istesen kopamıyorsun, sevsen kaçıyor? Ama asla gitmiyor!

Flört dönemi bunun içindir zaten. Karşınızdaki insanın nasıl biri olduğunu, anlaşıp anlaşamayacığınızı anlamak ona göre yol çizmek için flört edersiniz. Daha flört döneminde kopamıyorum diyen insan başına gelecek her şeyi kendi kendine yapmış demektir.

O kadar insanla flört ettim başıma hiç bu bahsettiğiniz şekilde bişey gelmedi.

Sen de hemen dakikasına yazma ama çözüm olmaz. Böyleleri sevmez zaten acı gerçek :)

Gidemeyen adam da , bu arafta yaşamayı kabul edip vazgeçemeyen kadının da ruh hali sorunlu.

Gidin yardım alın, birşeyler yapın.Yoksa hayatınız böylr geçer gider.Örneği çok.Bu tipler evlenir,

3 gün sonra gene döner arar.Böyle bir hayat mı istiyorsunuz?

Vazgeçtiginde vazgeçilmez olursun da ben şunu anlamadım herşeyin farkndasn çok güzel öyleyse ne diye kendine bunu reva görüyorsun adam mı yok memlekette böyle adamlar hiç değişmez hiç seni hak eden bir insanla çok daha mutlu huzurlu sağlıklı olursun yoksa dha çok düşünüp çok üzülürsün senin yerinde olsam kararım net olur onun gitmesini beklemem GİDERİM .

O kız, o adamla aralarındaki tek paylaşımı birkaç yemek ve mesajlaşma iken bu kadar kendini kaptırmaması gerektiğini bilmelidir. Bir de ne istediğinizi tayin edebilmelisiniz.

Hani erkeklerin bağlanma sorunu oluyor ya, bağlanamıyorum filan, biz hatunların da bağlanma sorunu var aslında: Erken bağlanma.

Flört dönemi bunun içindir zaten. Karşınızdaki insanın nasıl biri olduğunu, anlaşıp anlaşamayacığınızı anlamak ona göre yol çizmek için flört edersiniz. Daha flört döneminde kopamıyorum diyen insan başına gelecek her şeyi kendi kendine yapmış demektir.

O kadar insanla flört ettim başıma hiç bu bahsettiğiniz şekilde bişey gelmedi.
Evet ama bu flörtleşme dönemi 4 ay gibi uzun bi süredir devam ediyorsa, kızımızın kopamaması normal değil midir:halay:

Evet ama bu flörtleşme dönemi 4 ay gibi uzun bi süredir devam ediyorsa, kızımızın kopamaması normal değil midir:halay:

Dört ay uzun bir süre değil. Normal değildir.
İsterse dört yıl olsun sıkıntılı bir flörtü, ilişkiyi ite kaka sürdürmek kişinin sadece kendisine zarar verir.
Aslında hayatınıza aldığınız erkekler kadar kendinizi de sevebilseniz böyle ikilemler yaşamazsınız.

o ne yaparsa yapsın , siz ben sensız yapamam duygusunu ona hıssettırdıgınız zaman zaten karsı taraf sızın kendınıze saygınız olmadıgını gorecek ve sıze hıc saygı duymayacaktır. Çok acı cektıgım zamanlar oldu, aglamaktan ölcem sandım. Kalbim kanadı, acıyla uyandım. Şimdi görsem kalbimin atışının değişmemesini bırak , yavaşlar bile :p O yuzden alıskanlıktan vazgecer gibi düşün, ılk zamanlar mahvedecek beynini kemirecek sonra '' oh beee'' mode on :KK66:

Kızımız bu şekilde çok yorulur bence o yüzden kızımız önce kendi değerinin farkına varsın, esas kız olduğunu idrak etsin ve daha tutarlı daha sağlam duracak güvenilir olan o esas oğlanı bulsun:bicak:

Şimdi empati yapalım. Bir erkek arkadaşımız var istediğimiz gibi davranıyoruz ama aradığımız dakika telefonu acıyor, mesaj yolladigimiz dakika cevap veriyor.. Çantada keklik deriz. Canımız sıkıldığında ararız çünkü bekleyen bir tip mevcuttur..

Kadınların en büyük hatası pasif pasif erkeğin kölesi olmak. Adam arkadaşlarıyla geziyor eğleniyor, kafasına göre birini bulunca onunla takılıyor, bazen evinde yan gelip yatıyor çünkü kafeste onu bekleyen biri var. Kaybetme korkusu olmazsa zerre umursamaz kadını. Aramıyor mu sen hiç arama. Hayatının merkezi yapma onu. Bunları yapmazsak kaybetmeye mahkumuz.

X