aradaşlar 16 yaşımda aşırı dökülmeden dolayı bir çok tedavi gördüm dermatologta. önce bir kaç tahlil sonra minoxil ve basit bir takviye ilacıyla başladım. daha sonra serumlar falan. daha sonralarda ozon tedavisilerine başladım o biraz bitkisel yöntem gibi yanında bir sürü ot içiyosun yılan yağları ozon yağları falan ayrıyertten orda saçıma ozon veriliyordu. belirli bi zaman sonra bıraktım şuan yaşım 21. arkdaşı özel hastanede cilt problemi için arkadaşlık yapmamı istemişti. doktor da çok tatlı bi bayandı ona durumumu anlattım sağolsun beni dışardan muayene etti saç diplerimin tıkanık olduğunu ve dökllmenin erkek tipi olduğunu söyledi. genetik olabilir lakin ailemde böyle bir problem yoktu . adetimin ikinci günü hormon tahlil yaptırmamı istedi. tahlillerim temiz çıktı. ilaç tedavisine başladık kerazon yanlış yazmıyom böyle birşeydi. bunun yanında saçlarımı asla toplamamamı gün aşırı yıkama yapmamı ve verdiği şampuanı kullanmamı istedi. verdiği ilaç çok hoşuma giiti saç içiçn sabah akşam ayrı vitaminler takviyeler. saçım yağlı olduğu için güzel temizlenmesi için doktor canter diye bir şampuan verdi. 6 ay ilaç tedavisinden sonra lazer le saç uyastısı daha sonra saç ekimi diye devam ediyormuş tedavi. inşallah sende öyle birşey olmaz kolay toparlarsın dedi. 3 ay son tekrar buraya bilgi için yazacağım sizlerle paylaşmak istedim :)