Merhaba bende de aynı sorun var 6-7 ayda saçlarımın yarısına yakını döküldü tahlillerim normaldi kan değerlerim ve hormonlarım normal yani. Hormonlarınıza baktırmadıysanız öncelikle ona baktırın. Çünkü bana doktor hormonlarına bakalım demedi ben burdan öğrendim baktırmam gerektiğini saç dökülmesi için. Ben ne kullandıysam fayda etmedi eczane şampuanları, lorealin serumları neler neler.. Banyodan sonra saç tararken oluk oluk saç iniyodu kafamdan ağlıyodum artık. Sonra artık son çare olarak aktara gittim şampuan istiyorum dökülmem çok dedim bak bu şampuandan herkes çok memnun dedi çok da umursamayarak aldım ümidim yoktu. Şimdi sadece şampuanla dökülmem durdu dese birisi ben pek inanmam şampuanı kullandım çok değil 2. 3. Yıkamada dökülmem 150 telden 40-50 tele düştü sayıyordum dökülen saçlarımı ordan biliyorum o kadar psikilojim bozulmuştu. Herkeste aynı etkiyi verir mi bilmiyorum bende azalttı diye sizde azaltır mı bilmemem ama denemenizi tavsiye ederim ben de çok üzülüyodum. Şimdi reklam diyen falan olur o yüzden şampuanın ismini yazmak istemiyorum mesaj atarsanız söylerim. Ben ilk kullandğımda internete girdim ismini hiçbi şey çıkmamıştı şimdi giriyorum bikaç sitede satılmaya başlanmış. Serumu da çıkmış durumum olunca onu da denicem. Sadece yardımcı olmak için yazdım sizde işe yarar mı bilemem