Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erkek tipi saç dökülmesi yaşayanlar ve tedavi süreçleri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Fbmucizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
15
9
1
34
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 2015 ağustos ayında başlayan erkek tipi durdurak bilmeden dökülen saç dökülmesinden muzdaribim dernatoloğa gittim tüm tahlillerim normal çıktı hiç bir problem çıkmadı ama yıllar sonra bi genetik dökülmeyle karşı karşıya kaldım çok zor ve sabır gerektiren bir durum saçlarım çok azaldı içtiğım ilaçlarda çare olmuyor en azından biraz bile azalma olsa ona bile çok sevineceğim mayısın 15 inde nikahım var saçlarım az ve kısa psikolojik kısmını düşünün aynalara bakmak gelmiyor içimden medikal peruk bile bakar oldum artık allahım hepimize şifa versin istedim ki benim durumumda olan arkadaşlarımla birbimize tedavilerimiz bu zorlu süreci paylaşalım ..

Merhaba bende de aynı sorun var 6-7 ayda saçlarımın yarısına yakını döküldü tahlillerim normaldi kan değerlerim ve hormonlarım normal yani. Hormonlarınıza baktırmadıysanız öncelikle ona baktırın. Çünkü bana doktor hormonlarına bakalım demedi ben burdan öğrendim baktırmam gerektiğini saç dökülmesi için. Ben ne kullandıysam fayda etmedi eczane şampuanları, lorealin serumları neler neler.. Banyodan sonra saç tararken oluk oluk saç iniyodu kafamdan ağlıyodum artık. Sonra artık son çare olarak aktara gittim şampuan istiyorum dökülmem çok dedim bak bu şampuandan herkes çok memnun dedi çok da umursamayarak aldım ümidim yoktu. Şimdi sadece şampuanla dökülmem durdu dese birisi ben pek inanmam şampuanı kullandım çok değil 2. 3. Yıkamada dökülmem 150 telden 40-50 tele düştü sayıyordum dökülen saçlarımı ordan biliyorum o kadar psikilojim bozulmuştu. Herkeste aynı etkiyi verir mi bilmiyorum bende azalttı diye sizde azaltır mı bilmemem ama denemenizi tavsiye ederim ben de çok üzülüyodum. Şimdi reklam diyen falan olur o yüzden şampuanın ismini yazmak istemiyorum mesaj atarsanız söylerim. Ben ilk kullandğımda internete girdim ismini hiçbi şey çıkmamıştı şimdi giriyorum bikaç sitede satılmaya başlanmış. Serumu da çıkmış durumum olunca onu da denicem. Sadece yardımcı olmak için yazdım sizde işe yarar mı bilemem

Sizin adınıza çok sevindim gercekten o kadar zor bi durum ki bi care olur dediğim hic bi ilac losyon sampaun çare olmadi doktor erkek tipi sac dokülmesi diyor verdiği ilaclari kullaniyorum sac derisindr yanma kaşinti da var tabi dökulmeden kaynaklanan söylenen herşey çok kiymetli benim için belki bi care olur umudu hep biseyler arastiriyorum psikolojik durumu daha kötü özelde nasıl mesaj atılıyor acaba ordan ögrenmek istiyorum sizde

Merhaba. Sampuanin ismini yazar misiniz acaba. Benim sürekli dökülüyor sacim Dr a hic gitmedim

Merhaba. Sampuanin adini yazarmisiniz benimde

Merhaba. Sampuanin adini yazarmisiniz benim yillardir dökülüyor sacim belki iyi gelir

Şampuanın ismi redexi. Aktar verdi bana ama benimki kapalı saçlara özel olanı. İnternette dökülme için sarımsaklı olanını gördüm ama onu kullanmadım ben. Bir de şampuanım kullanıyodurdum aylarca saçlarım az döküldü yani fayda etti sonra annem eczaneden prozinc almış onu kullanıyım biraz da bekki daha iyidir dedim ama pişman oldum dökülmemi eskisine döndürdü çok dökülmeye başladı yine ben de redexiye geri döndüm yine azalttı dökülmemi ama geçen gün başka şehirdeydim orda aktara girdim organicium önerdi onu denicem biraz da. Şu ana kadar 2 kere yıkadım maşallah az dökülüyo saçım. Karar sizin artık

Banada söylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…