- Konu Sahibi cansubeauty
-
ben nişanım için tepki kullanmıcam nişan yastıkları var çok güzel onlardan alıcam ama bence tepsiyi süslemelisin kurdele kesicekseniz makasıda yine aynı şekilde kurdeleyle falan süsleyebilrsin :) bence çok hoş olur
öncelikle burada cok sey gördüm okudumda söz tepsisiyle ilgii resimler.. süslemeler falan filan..,, simdi benim annem diyorki gereksiz erkek tarafi tepsi getirecek ama ben burda öyle görmedim..., bizim cok güzel bir gümüs tepsimiz var orta boylarda , sizce bunu süslemelimiyim söz icin.., yani erkek tarafi alyanslari getirecek.. söz tepsiyide ben süslersem yüzükleri üstüne koyariz degilmi??...., süslemelimiyim.. yoksa erkek tarafi mi getirir? (gerci erkek tarafinin süslenmis söz tepsi getirdini görmedimde duymadimda) .. bir yardim ederseniz cok sevinirim gercekten.., simdi birde süslemem sonra put gibi kaliriz basit bir gümüs tepsinin üstünde yüzükleri koyarsak :shok1:...
lütfen bir yardim edin kizlar... simdiden tskler hepinize...
kız cansu noluyoo bana söylemeden sözleniyonmu aaaa:)
cansu öncelikle hayırlı olsun,bende aralıkta aynı şeyleri yaşayacağım,Annenin demiş olduğu erkek tarafının getireceği tepsi muhtemelen,çikoltayla beraber getirdikleri gümüş tepsidir ama o size hediyedir yüzüklerin sunulması olmaz.Bnede tepsimi yastıkmı kararsız kaldım,ama her iki şekildede süsleme yapmalısın,mesela tapsinin içine incilerle ve nazar boncuklarıyla yada renkli boncuklarla serpme yapabilirsin,,makasada kurdele falan yapabilirsin belki fiyonk şeklinde,sana yazarken bende kendim için düşünüorum,ne bileyim bu tür şeyler olabilir ,ne yaptıysan bize yazmayı unutma.kaydirigubbakcemile2
Kesinlikle süslemelisin canım. Erkek tarafı getirmez söz tepsisini. Sonra ortada kalma.
hayırlısı olsun şimdiden
erkek tarafı gümüş tepside çikolata getirir bizde , o tepsiyi kullanamazsın hemen bu nedenle güzel bir tepsi süsle derim.
canım bence bunlar için hiç kendini yorma internetten adrese teslim söz nişan tepsisi yastığı yapıp satan kişiler var. Bu gibi özel şeyler için profesyonel destek al bence. Zaten çok pahalı şeyler değil canım :)
bende hiç duymadım tepsinin erkek tarafının getirdiğini ama yinede sen bi tane süsle yada dediğim gibi gümüş tepsiye güzel bir örtü al eğer erkek tarafı tepsi getirmezse onu çıkartırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?