Erkek tangasında son moda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şırdan hayvanın midesinden yapılıyor sanırım yanlış mı biliyorum
Ama tabi herkesin midesi almaz onu alışık olmak lazım sanırım. Ben asla yiyemem mesela

Şırdan hayvanın midesinden yapılıyor sanırım yanlış mı biliyorum
Ama tabi herkesin midesi almaz onu alışık olmak lazım sanırım. Ben asla yiyemem mesela

evet sakatat,
yaşanılan çevreden dolayı alışık olmak lazım adana da adım başı şırdancı
ne bilim bize direk önümüze koydular yedik yiyiş o yiyiş patladı gitti

oyyyy ne güldüm ya

evet sakatat,
yaşanılan çevreden dolayı alışık olmak lazım adana da adım başı şırdancı
ne bilim bize direk önümüze koydular yedik yiyiş o yiyiş patladı gitti
Görüntü olarak da bir garip şimdi kabul etmek lazım Çok küçükken yani şekillerin neye benzediğini bilmezken yeseydik belki şimdi garipsemezdik

Görüntü olarak da bir garip şimdi kabul etmek lazım Çok küçükken yani şekillerin neye benzediğini bilmezken yeseydik belki şimdi garipsemezdik

tamda bunu dicektim adana da daha küçüklükten yedirirler tabi neye benzediğini falan bilmiyoruz o zamanlar
o yüzden sonradan garip gelmiyor..
başka memleketlerden çukurova üniye gelen arkadaşlara ilk işimiz bunu tattırmak ve gördükleri an yorumları dinleyip kahkaha atmak
öyle şuursuz yorumlar geliyorki çatlarsınız

bu şekil biraz daha insaflı diğerini unutturmak amaçlı koyuyorum
neyse hadi şırdan diye diye mune geyikten kovalıcak bizi şimdi

ya bir de bunun pisi güzel oluyormuş
bizim adanalı arkadaş öyle derdi
mesela kokareç yiyecekse yol kenarında olsun içini temizleyince güzel olmuyor derdi ay ya
mesela annesi bu şırdan şeylerini mide mi neyse çamaşır suyuna mı detarjana mı ne koyuyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…