- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
adanaya has şırdan yiyen bir pişman yemeyen bin
iyi ki öğrendim.....kazara bi restoranda şırdan istesem bu gelse tepkim ne olur kestiremedim
Şırdan hayvanın midesinden yapılıyor sanırım yanlış mı biliyorum
Ama tabi herkesin midesi almaz onu alışık olmak lazım sanırım. Ben asla yiyemem mesela
ya bu şırdan meselesi bizim basımıza geldi ha..
Şimdi istanbul'da adana sofrasının oldugu biryere gittik..
Neyse şırdanı methedip duruyorlar biz de ailece gitmişiz annem babam erkek kardeşim kız kardeşim eşim felan
dedik ki o da ne ola ki
garson parmaklarınızı yiyeceksiniz dedi
Bekliyoruz masaya gelecek
Bir geldi
Bizim gözler
Ailece al al mor mor olduk ahahahah
gülmekten yerlere mi yatsak yerin dibine mi girsek n'apsak bilemedim..
Eşim hemen bir hamleyle dönüp demesin mi garsona biz bunları asla yemeyiz götürün lütfen diye
gece alay ediyorum odamızda aşkım diyorum niye yemedinne lan elalemin ç.....ümü yiyecez dedi ahahah
Görüntü olarak da bir garip şimdi kabul etmek lazımevet sakatat,
yaşanılan çevreden dolayı alışık olmak lazım adana da adım başı şırdancı
ne bilim bize direk önümüze koydular yedik yiyiş o yiyiş patladı gitti
Görüntü olarak da bir garip şimdi kabul etmek lazımÇok küçükken yani şekillerin neye benzediğini bilmezken yeseydik belki şimdi garipsemezdik
AHA HA HA ucundan tutacan şöle ...... neyse anlatma daha fazla gözümde canlandı........
tablacı da yiceksin bunu elinle böyle yanlarından yaglar akacak restoran neymiş
AHA HA HA ucundan tutacan şöle ...... neyse anlatma daha fazla gözümde canlandı........
o nasıl mideymiş gııııı........seni kandırmışlarŞırdan hayvanın midesinden yapılıyor sanırım yanlış mı biliyorum
Ama tabi herkesin midesi almaz onu alışık olmak lazım sanırım. Ben asla yiyemem mesela
bu şekil biraz daha insaflıtamda bunu dicektimadana da daha küçüklükten yedirirler tabi neye benzediğini falan bilmiyoruz o zamanlar
o yüzden sonradan garip gelmiyor..
başka memleketlerden çukurova üniye gelen arkadaşlara ilk işimiz bunu tattırmak ve gördükleri an yorumları dinleyip kahkaha atmak
öyle şuursuz yorumlar geliyorki çatlarsınız
bana mide dediler vallao nasıl mideymiş gııııı........seni kandırmışlar
korkma diye demişlerdir.....reşitsen özelden yazayım ne olduğunubana mide dediler valla
tamda bunu dicektimadana da daha küçüklükten yedirirler tabi neye benzediğini falan bilmiyoruz o zamanlar
o yüzden sonradan garip gelmiyor..
başka memleketlerden çukurova üniye gelen arkadaşlara ilk işimiz bunu tattırmak ve gördükleri an yorumları dinleyip kahkaha atmak
öyle şuursuz yorumlar geliyorki çatlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?