Erkek sperm düşüklüğü-tüp bebek

91prenses91

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
35
8
13
Diyarbakır
Arkadaşlar merhaba,

kaç aydır korunmadan hamile kalmaya çalışıyorduk ancak başarılı olmadık. kontrolde benim temiz çıktı ama eşimin sperm testinde değerler çok düşük çıktı . doktor tüp bebek yapalım dedi. bu durumu yaşayanlar var mı? ne düşünüyorsunuz bu konuda? Diyarbakır da bildiğiniz veya denediğiniz doktor var mı?
teşekkürler

Canim esinin spermi yuzde kac?
Benim bi arkd.da adet duzensizligi vardi. Esininde spermi %4 tu. Yani hamilelil zor dediler. Arkd suan 8aylik hamile. Gerci doktor en dogrusunu bilir ama umidini yitirme hicbir zaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım doktorların söylediği tüp bebek en son ihtimal derler hep. Eşinin değerleri düşükse niye ona göre tedavi uygulamadi ki. Ne bileyim bi ilaç verir bişey yapar yani. Ya da özel kürlerden uygulasaniz. Tam bilmiyorum durumunuzu ama hemen tüp bebek demesi çok garip bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canim,
oncelikle acaba sizin doktor hangi yilin kafasini yasiyo.delimi ya o doktor .nw kadad kolay tup bebek demis hemen.sakin kalkismayin oyle biseye.
ben iki yillik evliyim.ilk 6 ay denedik olmadi benim bi sorunum yoktu ama esimin sperm hareketi %0 di.yumurtaliklarindan ameliyat dedi hemen kabul etmedik cok hassas bolge diye.sonra uc ay ilac kullandi uc aylik ilac 1000 tl idi.kontrole gittik.ilac birak hareket olayini duzeltmeyi varolan sperm sayisini bile dusurmustu.sonra keciboynuzu pekmezine basladi sabah 3 yemek kasigi ac.aksam yatarken 3 yemek kasigi yedi.ve tam bir ay sonra hamile kaldim.hemde ucuzlerime.tabi kaybettim o baska mesele.gecen ayda hamile kaldim bebek gelisemedigi icin iki gun once dusurdum.sakin oyle hemen tup bebek falan dusunmeyin.jeci boynuzu kuru var ve pekmezide uygula.sabret.

cnm merhaba,
cevabın için teşekkürler. hemen tüp bebek dedi inan. çıkan spermleri donduralım ve hemen tüp bebeğe başlayalım benimde içime sinmedi bu cevap ve hemen yapmayalım diyorum eşime araştırmakta fayda var

canim siz biran once keci boynuzuna baslayin derim ben.meryem ve yusuf suresini oku bol bol.Allaha yonel olur.

canim siz biran once keci boynuzuna baslayin derim ben.meryem ve yusuf suresini oku bol bol.Allaha yonel olur.

MEYRAAAAA mERHABA,

BU sabah devlet kadın doğum hastanesine gidip test yaptık yine , sperm sayısında artış olmuş %1 den %3 e yükselmiş . hareketlilik oranında da fark vardı sıfırken artmış o da . keçi boynuzu pekmezi işe yaradı gibi. doktor normal gebelik yine zor demiş ama kullandıkça sağlıklı beslendikçe artar mı ? acaba çok düşünceliyimm ama biraz da keyifli

super sonuc canim.istikrarli bicimde devam cok ama cok sevindim sanirim bir hafta olmadi pekmeze baslayali.birde esin sigara iciyorsa kesinlikle azaltmicak birakacak.birde bu donemdeki kavgalarinizda hakli bild olsan ustune gitme .moral cok onemli bir iki ay deneyin.birde esin cok dar ic camasiri giymicek ve kesinlikle cok sicak suyla dus almicak.yumurtaliklarini fazla sicaga maruz birakmicak.ince yazlik pantolonlar giyinsin.Birde bol bol dua edin esinle birlikte vakit namazlari kilmasaniz bile arada bir esinle nafile namaz veya kaza namazi kilin.cok dua edin.hersey gonlunce olsun canim arkadasim.

Benim esiminde sperm sayisi dusuktu ve varikosel vardi esime doktor ameliyat olmazsan cocugun olmasi dusuk ihtimal demis.eger olmak.istemezsen tup bebek merkezine git takviyelerde bulunurlar demis
esim bi.kac ay erteledi nisan ayinda olmaya karar verdi ve olmadan once megersem ben hamileymisim ama.haberimiz yokmus :) ameliyattan 3gun sonra ogrendik bebegimizi gecikmem oldugundan pek ciddiye almadik cunku artik ameliyat olmadan bebegimizin olacagina inanmiyoduk ameliyat sirasini alinca biz de kafaya takmaktan vazgecince oldu ne kadar sikinti okadar sorun.bizim icin demem o ki sadece dusuklukluge hemen tup bebek cok sacma benim esimede tavsye etti ama esim ameliyat olmak istemedi olmazsam.eger diye sordu doktora

ebrubirol merhaba,
eşinin sayısı kaçtı biz en son test yaptırdığımızda %3 çıktı. doktor zor demiş normal yolla. eşin o arada yani ameliyat öncesi birşey kullandımı bitkisel ve normal ilaç yoksa kendiliğinden mi hamile kaldın, Allah büyük dua ediyoruz inşllah bizimde olur normal yolla.

MEYRAAAAA Merhaba,
desteğin için çok teşekkürler, evet pekmeze başlayalı bir hafta olmadı ama sanırım işe yarıyor. maalesef sigara içiyor ama bırakma taraftarı değil azaltmış sadece. tavsiyelerine dikkat edeceğim. zaten morali bozuk , sürekli tartşıyoruzz her lafıma bir cevabı var. dua ediyorum bol bol. teşekkür ederim canım benim. yazıların beni rahatlatıyor

fazla polemige gitme.belli bi donem kabuguna cekil hic konusma ama surat asar gibi degil.iste o zaman erkekler bizden sikayetciler ya cenemizden iste o zamn cenemizi ariyolar hemen gelip yilisiyolar.sigara konusunagelince benim esim de tamamen birakmamisti sadece azaltti .zatem doktorumuzda strese gircekseniz birakmayin azaltin demisti.birde findik fistik.yatmadan bir saat once orta bir turk kahvesi spermleri uyarir.kiloluysa kilo vermesi lazim en azindan 5 kilo.birde kesinlikle sekerli ve. asitli icecekler yasak.zaten pekmezde seker var ve o enerji ona yeter.Dedigim gibi polemige girme .onuda anlamak lazim.ilgilen ama bi o kadarda naif ve sessiz dur bi hafta dene bak esin sana daha cok duskun olcak .

Ilk yaptirdigimizda 10 milyon bi kac ay sonra yaptirdigimizda 4milyona dusmustu.hareket falan hepside dusuktu zaten varikoselde cabasi.bisey kullanmadik aslinda o ara ilk dusuklugunu ogrendigimizde keci.boynuzu pekmezi,pekmez ozleri ve macun gibi bise aldik aktrdan ama fazla kullanmadi aslinda inanmadi faydasi olacagina ameliyatsiz olmayacgina inanmadik.ikimizde artik biraktik herseyi.tam nisan ayinda ben son kez denemeye.karar verdim cok duzenli sekilde adetin hemen pesine basladik iki gunde bir ama gel gor ki dollenme adetten hemen sonraki ilk iliskide olmus.Allahin takdiri bilemiyoruz iste neyin ne zaman olacagini.bizim icinde bi mucize oldu.ben hep diyorum belkide ogrenseydik ameliyattan once esim olmayacakti vazgececekti belki.bebegime bisey olacakti.hep ameliyati beklemis.megersem karari verdigimiz ay gunu aldigimiz ay geldi.Allaha guven elbette yaninda biliyosun.aslinda doktorlar olmaz demiyo cok zor.diyolar bizim doktorda dedi olmaz diye bisey yok sen elinde sonunda bu ameliyati olmak zorunda kalicaktin.Allahim sanada tez zamanda.bebek.nasip etsin.insallah
.Isteyen.butun herkese su mubarek gunler ve bu mubarek gecede duysun sesimizi kimsenin kolunu bos cevirmesin insallah.

MEYRAAAA,
Eşim zaten surat asmama susmama dayanamıyor, şu aralar ne istediğini de bilmiyor aslında çok üstüne gitmiyorum ama bazen bende çok daralıyor ve sıkılıyorum. badem ceviz fındıkta yiyor pekmezle beraber. inşallah olumlu birşeyler olur yada normal yolla olur. rabbim hepimize nasip etsin bu hayırlı gece hürmetine. çok teşekkürler sanada tavsiyelerin için.
sen kaç yıllık evlisin arkadaşım, şuan tekrar hamile değilsin değil mi?

ebrubirol ;
şuan hamilesin galiba, Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. hayırlısıyla bizimde herkesinde dualarını kabul etsin. Allah ol der, olur. mücize veya kader. hayırlısı artık. teşekkürler yazımların ve cevapların için

bir hafta once bebegimi dusurdum.yani ikinci kez hamile kaldim.dojtorum korunmana gerek yok dedi istedgin zamn tekrar hamile kalabilirsin

Cuma günü , ilk embriyo transferim yapıldı . Utrogestan vajinal hap ve progynova kullanıyorum . Fakat 2 gndür hapı vajinanın içine bırakırken elime iç taraflarda şişlikler geliyor , yurt dışında yaşıyorum , dr u aradık 3 gün yok ben çok korkuyorum . Önceden böyle bişey yoktu . Fikri olan var mı ??? Lütfen yardımcı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…