• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek parfümü önerileriniz

cgna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
5
0
86
Bolu
Arkadaşlar, bende bir tane böyle yarı sade bir sevgili var. Parfüm kullanmaz. Ama kullanacak :jeyyar:

Şu parfümlerden hangisini önerirsiniz

Armani Balack
Armani Code
Avon Full Speed
Avon Essence
Bordo Rngde
Emperio Armani
Fahrenheite
Givenchy Pi
Hugo Boss: Soul
Hugo Boss: Deep Red
Hugo Boss: İnserte
Hugo Boss: Dark Blue
Hugo Boss: Energise
Jean Paul Gaultier : Le Male

Gelecek önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
dine
fahrenheit ve hugo boss. ikisi de süper ötesi süper

Fahrenheit'in ve Hugo Boss'un hangi serisi daha güzeldir ?

fahrenheit zaten christian dior'un bir kokusu. kırmızı şişeli. hugo boss'un kokuları da bana tarz olarak benzer geliyor. sanırım almaya gidince denersen beğendiğini alman daha kolay olur. :))

erkek arkadaşıma givenchy pi sayesinde aşık oldum hatta vuruldum
bunun üzerine parfüm tanımam

givenchy pi bence de :lepi:

privacy bayılıyorum. Eşim sıktığında uykuda bile olsam kokusu geliyor burnumaa

antonıo banderas diye bı parfum var ...süper bı sey gömlegı yıka utule hala kokuo

arkadaşım parfümeride gezerken sıkmıs koluna mükemmel kokuyodu.. ismini sordum "DUN" dedi. yazılışı bile bumu bilmiyorum..ama mükemmel bir kokuydu

armanı code vee :S bızmn askım olan adamın kulandıgı parfum avon ungaro . uzak sehırlerdeyz sabah onun sesıyle uyanıyrdm o parfumn aynısını abıme aldım . bana aldıgı bı hedıye varıd ona sıkıp gecelrıd e oyle uyuyrdm .. cok hos kokar.

Ungoro güzel koklamıstım ama almadım hiç christian lacroix noir de kalıcı bi kokuymus , essence, black suede touch ı hemen tanırım aceyp gzl :)

bi erkege bence lacoste essential ve lancome hypnose süperr ikii kokuu tekk gecerim bi erkektee :)

Back