Valla ben akilli bir durum degik yani
Sanırım o bir adım ileriye götürmek istemiyor çünkü yaptıkları bundan ibaret herşey güzel konuşalım zaman geçirelim ama dahası olmasın. Nedenini bilmiyorum ona da kızmıyorum aslında.İşin içinde olunca insan net göremeyebiliyor. Ben gördüklerimi söyleyeyim nacizane. Sadece sanal olarak görüşmek isteyen biri ya kendine güvenmiyordur, ya evlidir veya ilişkisi vardır, ya da bu ilişkiyi önemsemiyordur, bir adım ileri götürme derdi yoktur. Hangi sebeple olursa olsun hayat bunlarla uğraşacak kadar uzun değil. Bence mutluluğu uzaklarda aramamakta fayda var, belki yanıbaşında duruyor.
Mutluluğu uzaklarda zor olanda aramanın altında yatan psikolojin hakkında bir öz değerlendirme yapabilirsin belki. Bence bu konuyu irdele, bilinç altında aşktan aslında kaçıyor olabilirsin. Ama şu da olabilir, tanımadığın veya zor olan veya imkansız aşk insana daha çekici gelebilir. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki en güzel aşk zor olan değil tam tersine kasmayan kastırmayan insanla olandır.
Aslında sen çok iyi biliyorsun bence gerçekleri. Ama insan içten içe hissetse de üstünü örtmeye kendini ikna etmeye çalışıyor. Sana tavsiyem sana değer verene değer ver, seninle görüşmek isteyenle görüş, boşuna üzme kendini, çok pişman olursun.
Belki de anasina demedi sevgilim var diye. Anasi illa bilmesi mi gerekiyor. Yoksa seni soyleyebilirdi degil miCanım sevgilisi olamaz çünkü tüm sitelerde tek bi kanıt yok, hatta fotoğraflarının altında annesinin yorumları bile var hep tek başınasın oglum olmuyor böyle bak diye, o taraklarda bezi olan bi çocuk değil yani en son kız arkadaşı çok üzmüş bitmiş sonra kimse olmamış ve zaten çekingen pasif bi erkek. sevgilisinin olma ihtimalini düşünemiyorum bile kaç aydır en ufak bi ihtimal bi kelimesi bile düşündürmedi bana bunu. hem sevgilisi olsa facebookta bu kadar aktif olup konuşmasına da laf ederdi ki tek telefon değil yanlış mıyım
Arkadaşımında başına böyle bir şey gelmişti oda dert yanıyordu kız telefon isteme konusuna kadar gelmişti en Son nasıl olduysa kız çocuğun telefonunu aldıydı internetten mi ayrılıyorum artık dediydi artık buradan görüşemeyiz mi dedi uzun süre görüşmedimiydi neydi olayı konuyu okuyunca o aklıma geldibelki de sizin tahmin ettiğiniz gibi bir duygu yok ortada...
belki de sadece dost olarak görüyor sizi... zaman zaman görüşüp merabalaştığı, kitap gibi paylaşımlarda bulunduğu bir arkadaşsınız belki de onun için...
Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.
Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen%100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?
4 ay yazışacaksınız ve senin deyiminle tatlı tatlı bir muhabbet olacak aranızda ve bu insan hala sesini duymak istemeyecek? çok garipsedim. bilmiyorum ama yerinde olsam bunu sorgulardım.
Dost olarak gören insan iltifatlarda bulunmaz ki, yanlış anlayacağından çekinebilir karşı tarafın, imalı cümleler de kurmaz, uzun sürede konuşmaz, yazamadığı zamanlar açıklamalar da yapmazbelki de sizin tahmin ettiğiniz gibi bir duygu yok ortada...
belki de sadece dost olarak görüyor sizi... zaman zaman görüşüp merabalaştığı, kitap gibi paylaşımlarda bulunduğu bir arkadaşsınız belki de onun için...
Sanmıyorum, yok ilişkisiAslinda baska bir ilişkisi var da sizinle nette muhabbet ediyor olabilir mi ?
Hep olumlu düşünüyordum ama bu kadar yorumdan sonra bişeyler dank etti bana açıkçası herşeye hazırlıklıyım artık. Farklı şehirlerdeyiz evet, mesleğimiz bir sadece, bunun da büyük bir etkisi var.bence kesinlikle ciddi bi ilişki istemiyo böyle daha salaş bi ilişki hoşuna gitmiş galiba ama sıkıntı şu ya hiç ciddi bi ilişki istemezse yada ciddi bi ilişki düşüneceği zaman seninle olan durumu ciddi hale getirmek yerine daha ciddi ilişki yaşayacağı başka birinide bulabilir bide sana umut vermek istemiyoda olabilir yanlış ama ben seni kırmak istemem ama genelde bu durumlar böyledir hazırlıklı ol diye diyorumbide kargolaşmışsınız falan ya galiba farklı şehirlerdesiniz bu da durumu biraz ciddiyetsizleştiren öyle konuşuyoruz işte moduna kitleyen bi sebeptir aslında
Canim kesin bisey vardir ya evli ya iliskisi var yada yasli yoksa kimmse bosuna zaman harcamaz görmedigi bi kisiyle diye düsünüyorum hakkinda hayirlisi....
Evet gördüğüm kadarıyla yanlış düşünüyor olabilirsin arkadaş ıma bir övgüler iltifatlar görsen ben okudum hayret kaldım telefonu verdikten sonra konuşmaları felan uzun uzun yazışmalar webcam da görüşmeler neyse sonuç ne biliyor musun adam evliymiş ve karısı 3 aylık hamile bunu da şans eseri öğreniyor birgün gece yarısı aramış numarası karısımı kendimi bilmiyorum arkadaşta sabah arıyor kadın çıkınca şaşırıyor neyse kadın kocamı arama yuvamı yıkma işte mahkeme felan bir sürü konuşuyor arkadaşım da safım benim herşeye kanıyor adamın o büyüleyici ahengine kapılmasaydı bunlar olmayacaktı bide adamın mesleği neydi ya şu bakınca kişilik analizi yapıyorlar ya ondan adam baktı w.cam dan bu saf dedi istediğimi yaparım dedi demekki çok şükür başına daha başka birşey gelmeden bıraktı internette sohbeti felan bence sende neti bırak normal insanlar ile muhabbet kur UZAKTAN UZAĞA MESAJ YAZMAK İLE NE KİM OLDUĞUNU NEDE JEST VE MİMİĞİNİ GÖREBİLİRSİN DURUM BÖYLE OLUNCA ne karakterini ne de düşüncesini öğrenemezsin belki seninle gönül eğlendiriyor huyuna giderekDost olarak gören insan iltifatlarda bulunmaz ki, yanlış anlayacağından çekinebilir karşı tarafın, imalı cümleler de kurmaz, uzun sürede konuşmaz, yazamadığı zamanlar açıklamalar da yapmazyanlış mı düşünüyorum ki ?