Erkek neden telefon istemez?

Kendime biraz süre verdim işte canım doğumgününe kadar kendimi ölçüp tartıcam biraz hem belki gelişmeler yaşanır o zamana kadar :) içi geçmiş platoniğim uzun uçları yanık mektuplarını evime gönderir veya baska bi kitap yollar artık bilemiyorum yaşayıp görücem ne olursa hayırlısı olsun da :)
alemsin valla :) böyleside insanı çatlatır.Allah kolaylık versin sana :)

Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.

Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen :KK70: :KK70: %100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?
belkide o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur,telefonumu istemedi falan diye yada gönderdiğiniz kargolardan telefon numaranızı kaydetti ve sizin de onun numarasını kaydettiğini tahmin ediyordur.:KK66:

Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.

Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen :KK70: :KK70: %100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?
4 ay.ay boyunca sadece internetten geyik yapan birinden birşey bekleme.

belkide o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur,telefonumu istemedi falan diye yada gönderdiğiniz kargolardan telefon numaranızı kaydetti ve sizin de onun numarasını kaydettiğini tahmin ediyordur.:KK66:
Belki öyledir ama öyleyse de bi mesat atmak zor olmaz ki bu kadar. Kafamda bissürü soru var ama cevapları yok işte :KK43:
4 ay.ay boyunca sadece internetten geyik yapan birinden birşey bekleme.
Bunu öğretmem lazım kendime işte yoksa çok alıştım hep onunla bişeyleri paylaşmaya..

Adam flört etmek istemiyor belli.
Senden hoşlanmıyor sadece boş vakitlerini kendisiyle ilgilenen biriyle yani seninle değerlendiriyor.
Yaşın da küçük değilmiş,bunu farketmemen çok garip.

ilk adımı sende atabilirsin hem seni kandırıyomu kandırmıyomu görmüş olursun zaman kaybetmekten daha ii

Adam flört etmek istemiyor belli.
Senden hoşlanmıyor sadece boş vakitlerini kendisiyle ilgilenen biriyle yani seninle değerlendiriyor.
Yaşın da küçük değilmiş,bunu farketmemen çok garip.
Olaylara realist biçimde de bakmaya çalışıyorum, hoşlanmasa bunu bunu yapmazdı dediğim çok şey var o yüzden böyle net cümleler de kuramıyorum işte. Çelişkiler var çok fazla. Ne sevdiğin belli ne sevmediğin diye bi söz vardır ya tam o durum işte.
Baştan sona okuduysanız bi taktik uyguladım ve kapattım facebook u kısa bi süreliğine, belki bu sürede o bişeyler yapar yani özlediğini konuşmak istediğini belli eder, bana da zaman kazandırmış olur yapmazsa eğer silmeye çalışırım hayatımdan..

Olaylara realist biçimde de bakmaya çalışıyorum, hoşlanmasa bunu bunu yapmazdı dediğim çok şey var o yüzden böyle net cümleler de kuramıyorum işte. Çelişkiler var çok fazla. Ne sevdiğin belli ne sevmediğin diye bi söz vardır ya tam o durum işte.
Baştan sona okuduysanız bi taktik uyguladım ve kapattım facebook u kısa bi süreliğine, belki bu sürede o bişeyler yapar yani özlediğini konuşmak istediğini belli eder, bana da zaman kazandırmış olur yapmazsa eğer silmeye çalışırım hayatımdan..

İşte farkımız burada.
Ben taktiklere pek inanmam.
Adam zaten hoşlansaydı,bir an önce iletişim basamaklarını üçer beşer atlardı diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Hayat sizin. Ama ben net bir insanım,karşımdaki de yanar döner olunca sıkılırım.

ilk adımı sende atabilirsin hem seni kandırıyomu kandırmıyomu görmüş olursun zaman kaybetmekten daha ii
Bunu yapamam bi adım attım ben zaten ona :KK43:
Nasıl eminsiniz sevgilisi olmadığına? Ayrıca ev adresi falan alabilen birisi telefonunu da bir nefeste isterdi. Bu kadar emin olma derim. Çok şüpheli bir durum çünkü.
Aşırı çok araştırdım çünkü çok çok çok fazla yani çocugun seceresini çıkarttım önüne sunsam der ki öh yani bunu nerden biliyosun sen :KK70: durum şüpheli ona bi lafım yok adresini bilirken telefonunu bilmemem çok saçma kargoda istendiğini bilmesi gerek adresinin yanına sıkıştırabilirdi lazım olur diye bunu yapmadı mesela, hala da yapmıyor. Diğer sosyal ağları öne sürdü onları kapatma ordan konusalım dedi o sırada whatsappta online dı mesela aklına gelmemesi imkansız gibi bişey, ama öyle de açık net cümleler kuruyor ki bana bi yandan da bunlar geliyor aklıma hangine inanayım şaşırıyorum..

İşte farkımız burada.
Ben taktiklere pek inanmam.
Adam zaten hoşlansaydı,bir an önce iletişim basamaklarını üçer beşer atlardı diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Hayat sizin. Ama ben net bir insanım,karşımdaki de yanar döner olunca sıkılırım.
Ben de öyle biriydim ilk kez bi taktik uyguladım umarım elime yüzüme bulaştırmam. Hatta bugüne kadar tüm ilişkilerimde nettim neyse o diyen insandım ne hallere düştüm diyorum şimdi, ama sonunu getirmem lazım bu işin sabredicem. İnşallah hayırlısı olur..

Aynen senin söylediğin gibi bir olayı bir tanıdığım yaşadı, adam evliymiş. E aranıp rahatsız edilmek istemediği için telefon numarası istemiyormuş, bunun bir üst modeli de var, ben telefon kullanmıyorum, teknoloji çok kötü bir şeyciler...

Aynen senin söylediğin gibi bir olayı bir tanıdığım yaşadı, adam evliymiş. E aranıp rahatsız edilmek istemediği için telefon numarası istemiyormuş, bunun bir üst modeli de var, ben telefon kullanmıyorum, teknoloji çok kötü bir şeyciler...
Evli değil hatta evlenip boşanan insanlar sebebiyle uzak biraz evliliğe evlatlık istiyorum gibi muhabbetler dönüyordu aramızda siz düşünün. Bunların dışında bi neden olması gerek istememesi için sanırım o da bi üst boyuta taşımamak ilişkiyi..

Aynen ya diğer sosyal hesaplardan konuşmak da nedir.Kapalı gizem kutusu adeta :KK57: Senin için facebook kapatıyor ama telefonlaşmak akla gelmiyor :KK57: Ben de sevdiğimle bir ortamda tanıştım sonra seneler sonra kendi bi bahaneyle mesaj attı bir iki gün sonra da bi bahaneyle de numaramı istemişti ve gayet yapılması gereken bir şeydi.Sosyal medyalardan yakın tanışılmaz ki :KK57:
Bence doğum günü işini de iyi düşün sen bi hevesle bir sürpriz yaparsın o kursağında falan kalmasın.İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Bir de ben de güven sorunu var.
Çekirdek ailem dışındakilere pek güvenmem,inanmam.
Gözünüzde epey büyütmüşsünüz,ne olduğunu bilmediğiniz adamın.
Yok seceresini çıkarmışsınız, neden yani?
Gereksiz işlerle güzel vaktinizi boşa harcıyorsunuz bence.

Aynen ya diğer sosyal hesaplardan konuşmak da nedir.Kapalı gizem kutusu adeta :KK57: Senin için facebook kapatıyor ama telefonlaşmak akla gelmiyor :KK57: Ben de sevdiğimle bir ortamda tanıştım sonra seneler sonra kendi bi bahaneyle mesaj attı bir iki gün sonra da bi bahaneyle de numaramı istemişti ve gayet yapılması gereken bir şeydi.Sosyal medyalardan yakın tanışılmaz ki :KK57:
Bence doğum günü işini de iyi düşün sen bi hevesle bir sürpriz yaparsın o kursağında falan kalmasın.İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Evet hep bi sınır oluyor sosyal ağlarda ben bu sınırı aşmak isterken onun değişik davranışları var :KK43: 1 ay var önümde o zamana kadar ölçüp tartıcam ona göre mesaj atarım ya a atmam, ona zaman vermiş gibi oldum aslında yaptıklarından veya yapmadıklarından sorumlu olacak. Eğer istiyorsa ne yapar ne eder bişeyler yapar diye düşünüyorum.
Bir de ben de güven sorunu var.
Çekirdek ailem dışındakilere pek güvenmem,inanmam.
Gözünüzde epey büyütmüşsünüz,ne olduğunu bilmediğiniz adamın.
Yok seceresini çıkarmışsınız, neden yani?
Gereksiz işlerle güzel vaktinizi boşa harcıyorsunuz bence.
Çok büyüttüm yalan yok, araştırdım çünkü tam anlamıyla tanımak istedim arkadaşları ailesi yakın çevresi gözüme çarpacak olan bişey var mı bilmek istedim ona göre şekillendirirm düşüncelerimi dedim ve olumlu şekillendi, bu yüzden çok takıyorum umursuyorum, rahata bindirsem belki daha iyi olacak. Veya tamamen silsem, çünkü haketmiyor sanırım.

Ben olsam var ya; "çok açıkça söylerim,sıkıldım ben senden" der silerim heryerden.
Çünkü gerçekten benimle yüzyüze görüşmek değil telefonla konuşmak istemeyen bir insana değerli vaktimi harcayamam.
Bu araştırma işleri zaten beni aşar.
O beni araştırsın ayol,o kadar meraklıysa.

Ben olsam var ya; "çok açıkça söylerim,sıkıldım ben senden" der silerim heryerden.
Çünkü gerçekten benimle yüzyüze görüşmek değil telefonla konuşmak istemeyen bir insana değerli vaktimi harcayamam.
Bu araştırma işleri zaten beni aşar.
O beni araştırsın ayol,o kadar meraklıysa.
Çok gülümsettiniz beni ihtiyacım vardı buna sanırım :) Bu düşünce yapısına gelene kadar çok fırın ekmek yemem lazım benim, hayatıma girmek isteyen yaklaşık 5 6 insan var yani beni tanımak isteyen. Ben onlar yerine gidip uzak diyarlardan birine tutuluyorum sorun ve sıkıntı bende, zor olan değerli gelir ya o hesap işte :)
Kendime değer vermediğimi düşündüm bu mesajdan sonra, bu konu için sınırlarımı çizip değişmem gerek.

Çok gülümsettiniz beni ihtiyacım vardı buna sanırım :) Bu düşünce yapısına gelene kadar çok fırın ekmek yemem lazım benim, hayatıma girmek isteyen yaklaşık 5 6 insan var yani beni tanımak isteyen. Ben onlar yerine gidip uzak diyarlardan birine tutuluyorum sorun ve sıkıntı bende, zor olan değerli gelir ya o hesap işte :)
Kendime değer vermediğimi düşündüm bu mesajdan sonra, bu konu için sınırlarımı çizip değişmem gerek.

Ne mutlu bana gülümsetebildiğim için birini...
Çok açık söyleyeyim; zor olan değerli değildir,değer veren değerlidir.
Biraz tekerleme gibi oldu ama öyle.
Bana kıymet verecek ki benden de karşılığını görecek.
Hayat; kaçtı kovaladım,gitti bekledim
,geldi ben kaçayımlarla harcanmayacak kadar çok kısa.
Madem etrafınızda sizden hoşlanan başkaları var hemen en aklınıza yatana şans verin,belki de hayırlı kısmet odur.

Ne mutlu bana gülümsetebildiğim için birini...
Çok açık söyleyeyim; zor olan değerli değildir,değer veren değerlidir.
Biraz tekerleme gibi oldu ama öyle.
Bana kıymet verecek ki benden de karşılığını görecek.
Hayat; kaçtı kovaladım,gitti bekledim
,geldi ben kaçayımlarla harcanmayacak kadar çok kısa.
Madem etrafınızda sizden hoşlanan başkaları var hemen en aklınıza yatana şans verin,belki de hayırlı kısmet odur.
Çok haklısınız bu kafayla ben daha çok yıpratırım kendimi, ki yıpratıyorum da. Bizim onunla hep felsefemiz hayatı bekletmeydi ben bekletmemeyi isterken o bekletiyor ne acı :)
Kimseye şans vermek istemiyorum açıkçası insanları beklenti içine sokmak pek huyum değil hiçbiriyle olmayacak çünkü kalbim doluyken. Zzaman geçtikçe konuşmaya konuşmaya unuturum öyle umuyorum.. Ya da o kendini açar ve bu olumsuz düşüncelerimi siler.

X