canım bu çocuğun cidden sevgilisi olabilir bak çok ciddiyim 4 aydır konuşup telefonu vermemek ne demek bi de gidiyorum diyosun başka sitelerden konuşmaya devam edelim diyo çoook saçmaaa.. kesinlikle telefonu işe karıştırmak istemediğini düşünüyorum.. bunun da tek açıklaması var birinden çekiniyo bi şeyler saklıyo o çocuk bence...
kuzum haklısın bencede o zaman numarasını iste bence ya da hatta dur direk watsaptan yaz tepkisini çok merak ediyorumCanım sevgilisi olamaz çünkü tüm sitelerde tek bi kanıt yok, hatta fotoğraflarının altında annesinin yorumları bile var hep tek başınasın oglum olmuyor böyle bak diye, o taraklarda bezi olan bi çocuk değil yani en son kız arkadaşı çok üzmüş bitmiş sonra kimse olmamış ve zaten çekingen pasif bi erkek. sevgilisinin olma ihtimalini düşünemiyorum bile kaç aydır en ufak bi ihtimal bi kelimesi bile düşündürmedi bana bunu. hem sevgilisi olsa facebookta bu kadar aktif olup konuşmasına da laf ederdi ki tek telefon değil yanlış mıyım
Böyle bişeyi varsa tabiki amenna saygı duyarım ama hiç açılmadı ki konusu bileyimbelki benim gibidir çok iyi yazışırım ve severim ama konuşmayı hiç sevmem telefon fobim gibi bişey var sıkılırım falan
O adımı atan ben olmak istemedim, önceki mesajlarımda yazmıştım kargo yolladıgım için numarasını buldum ordan diye o da bana yolladı yani istese numaramı alıp kaydedebilirdi o da atabilirdi ondan bekliyodum açıkçası. Sorun şu ki o kadar esaslı cümleler kuran biri yani senin için açıyodum ben de silebilirim o zaman gibi cümleler kuran erkek hiç mi düşünmez telefonu almayı, hadi istemiyor telefondan konuşmak desem bu sefer neden öyle cümleler kurasın ne güzel işte kapatıyor facei iletişim bitti diye sevinir. ortada büyük bi çelişki var ama çözemiyorum
kuzum haklısın bencede o zaman numarasını iste bence ya da hatta dur direk watsaptan yaz tepkisini çok merak ediyorumsevgilisinin olmadığından bu kadar eminsin çocuktan hoşlanıyosun bi adım da sen at o zaman ama yukarıdaki yorumların bi kısmına da katılıyorum seni arkadaş olarak görme ihtimali var mı? eğer flörtöz bi konuşmanız varsa bence hiç durma watsapa geç ne kaybedeceksin?? dört ay az zaman değil önceden de tanımışlığın varmış zaten
Bana da biseyler sakliyo gibi geldi. 4 ayda tanidiginiz ve yuzyuze gelmedginiz birine fazla guveniyosunuz. insanlari ayni evin icinde esleri aldatiyo da bazen ruhlari duymuyo.
canım peki nasıl konuşuyosunuz 4 aydır? sadece arkadaş olarak mı hiç mi ilişki adına konu bi yerlere gelmedi. iltifatlar filan oldu mu misal .. buluşmak istemedi mi hiç mesela ?böyle flörtöz mü konuşmalarınız yoksa sadece dostça mı, hani ona göre çocuğun amacını merak ettimBöyle bişeyi varsa tabiki amenna saygı duyarım ama hiç açılmadı ki konusu bileyim
O adımı atan ben olmak istemedim, önceki mesajlarımda yazmıştım kargo yolladıgım için numarasını buldum ordan diye o da bana yolladı yani istese numaramı alıp kaydedebilirdi o da atabilirdi ondan bekliyodum açıkçası. Sorun şu ki o kadar esaslı cümleler kuran biri yani senin için açıyodum ben de silebilirim o zaman gibi cümleler kuran erkek hiç mi düşünmez telefonu almayı, hadi istemiyor telefondan konuşmak desem bu sefer neden öyle cümleler kurasın ne güzel işte kapatıyor facei iletişim bitti diye sevinir. ortada büyük bi çelişki var ama çözemiyorum
Arkadaşvari ama tatlı iltifatlar kaçış cümleleri yok değil, hayatımda çözemediğim tek erkek diyebilirim onun için. Ben türkiye'nin bir ucundayım o bir ucunda görüşmemiz çok zor şuan için, seneye atama isteyince aynı yerde olma gibi konuşmalarımız çok geçti anca o zaman olabilir :) Amacını ben de bilmiyorum ki ama tek bildiğim konuşurken saatlerin su gibi akıp gittiğiydi, o da gitti elimden kapayınca facebook ucanım peki nasıl konuşuyosunuz 4 aydır? sadece arkadaş olarak mı hiç mi ilişki adına konu bi yerlere gelmedi. iltifatlar filan oldu mu misal .. buluşmak istemedi mi hiç mesela ?böyle flörtöz mü konuşmalarınız yoksa sadece dostça mı, hani ona göre çocuğun amacını merak ettim
canım bence çoook güvenme çok uzakmışsınız sonuçta erkek bu herşeyi saklarlar neler duyuyoruz.. ama gercekten bi şeyler yaşamak istiyosan o güveni duyduysan ben telefona geç derim.. bu benim nacizane fikrim watsaptan onu şaşırtmak bence çok hoş olur ama diyosanki yapamam beklemeye devam edeceksin çünkü ben sabırsızımdır bekleyemem ve onun birşeyler sakladığı düşüncesi ağır basıyo bende bu şekilde oluncaaArkadaşvari ama tatlı iltifatlar kaçış cümleleri yok değil, hayatımda çözemediğim tek erkek diyebilirim onun için. Ben türkiye'nin bir ucundayım o bir ucunda görüşmemiz çok zor şuan için, seneye atama isteyince aynı yerde olma gibi konuşmalarımız çok geçti anca o zaman olabilir :) Amacını ben de bilmiyorum ki ama tek bildiğim konuşurken saatlerin su gibi akıp gittiğiydi, o da gitti elimden kapayınca facebook u
Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.
Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen%100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?
O kadar cool biçimde kapatmışken gidip watsaptan şaşırtmak şuan için hiiiç uygun düşmez ama 1 ay sonra dogumgünü var o zaman bi hınzırlık yapabilirim sanırım :)))canım bence çoook güvenme çok uzakmışsınız sonuçta erkek bu herşeyi saklarlar neler duyuyoruz.. ama gercekten bi şeyler yaşamak istiyosan o güveni duyduysan ben telefona geç derim.. bu benim nacizane fikrim watsaptan onu şaşırtmak bence çok hoş olur ama diyosanki yapamam beklemeye devam edeceksin çünkü ben sabırsızımdır bekleyemem ve onun birşeyler sakladığı düşüncesi ağır basıyo bende bu şekilde oluncaa
Hep beğenileşiyoruz fotoğrafları tabiki var görüyorum ki eskiden yani bi 2 sene öncesinden de tanıyorum onu tanışıklığımız yoktu sadece şimdi var artık. İstemedi gitti valla öyle bitirdik konuşmayı artık eski zamanlardaki gibi mektuplaşıcaz herhalde, kargoyla kitap yollarken de içinde mektup koymuştu zatenBence çok tuhaf. Normal biri sen söylemesen bile illa ki isterdi telefonunu.. Bir de yüzyüze kamerada konuştun mu bilmiyorum.. Ben de internete ilk başladığım zamanlarda uzun olmasa da kısa bi süre senin dediği gibi yazdıklarından tanımaya çalışıyodum da sizinki kadar değil.. Sonra bi gün fotosunu koydu bir de kendine ne kadar güveniyor.. Bi daha konuşmadım.. Sen gördüysen telefonunu illa ki isterdi bence normal değil.
Vallahi bunu düşünüyorum ben de, ben atılgan biriyimdir ağzım laf yapar sesim çıkar o tam tersi birbirimizi törpüleriz diye düşünüyorum şu zorlu aşamaları bi atlatırsak tabiki, ama ileriki zaman için ne olur bilemem çünkü çok uyuşuyoruz kafa yapılarımız hayattan beklentilerimiz çok bir çok eş, o yüzden kaybetmek istemiyorum :)Canim bu adam pasifinde pasifi..
Simdi konusuyorsunuz ediyorsunuz hoslaniyorsun..
Ama diyelim kismet oldu sevgili oldunuz omur billah boyle pasifligini cekebilecek misin..
Erkek dedigin biraz atilgan olacak nebileyim..
Anlattiklarindan ben miy miy birsey oldugunu cikardim..
Biz kadinlar ilk adimi erkekten bekleriz o atilsin o adim atsin supriz yapsin sasirtsin daha agir basan taraf o olsun isteriz..
Daha ortada birsey yokken bile telefon istememesine bukadar takmissin(ki haklisin),
Hep boyle olmasi seni zamanla patlatir valla..
yanlış anlama da sadece internet üzerinden konuştuğun birinin hayatında biri olmadığına nasıl emin olabilirsin?Öyle bi durum olmadığından eminim sevgilisi yok ve çekindiği birinin olduğunu da düşünmüyorum bu ihtimalleri çıkarınca çok saçma düşünceler oluşuyor insanda ama cidden böyle
yanlış anlama da sadece internet üzerinden konuştuğun birinin hayatında biri olmadığına nasıl emin olabilirsin?
canımcım öteki konunda konuşmuştuk hatırlarsan :) bu çocuk ya çooook çekingen yada fazla açık göz seni ayakta uyutmaya çalışıyor.inşallah ilk seçenektir.evlidir vs bunları düşünmek bile istemiyorum
bravobeni ikna ettin
stalkerlığın da böylesi
maşallah subannalllah
canım ben olsam senin yerinde açıkca konusurum.vakti gelmiş çünkü.yoksa sen kendini iyice kaptıracaksın.ummadığın bişeyle karşılaşırsan çok üzüleceksin.yoksa bu çocuğun konuşacağı yok.böyle yaşlanırsınız vallaÇok çekingen çıkar umarım kuzum yoksa çok üzülürümçok duygusal ama o kesin gönderdiğim kitap üzerine saatlerce konuştuk ben gibi yengeç kızının bile duygulanmadığı şeylere duygulanmış öyle cümleler kurdu ki ağzım açıkta kaldı, ve kitaptaki kahraman yalnız çekingen biriydi kendiyle eşleştirmiş onu içselleştirmiş
Çıkmazdayım cidden çelişkiler çok
canım ben olsam senin yerinde açıkca konusurum.vakti gelmiş çünkü.yoksa sen kendini iyice kaptıracaksın.ummadığın bişeyle karşılaşırsan çok üzüleceksin.yoksa bu çocuğun konuşacağı yok.böyle yaşlanırsınız valla