Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.
Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen
%100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?