Erkek neden telefon istemez?

O zamn watshpatan durt onu :KK70: baktin kimsin dio :KK70: 4 aydr konustgun kiz de . Cekingen oldgun icin ginderdgin kargo posetinin ustunden aldim de gec :KK70:
Tam ekranı açtım yazdım ama gönderemedim :KK70: içmem lazım sanırım biraz çakıykeyflik bu durumu çözer çok delice ayyyy :KK70:

Bugun bır arkadasımla da aynı konuyu konustuk, bır senedir aynı çocukla bırlıkte ama çıkıyoruz da demıyorlar ama ne zaman kı çıkıyoruz demeye başladılar Sureklı bır kavga olmaya basladı, yok gunaydın mesajı yazdın yazmadın yok hep aradığın saatte aradın aramadın onlıne oldun kımınle konuştun falan...

Gerci sizin de dört ay olmus ve bu kısa bır sure degıl, bence yavaştan telefonda konuşuyormuş gıbı moda geç mesela arada bır gunaydın dıye mesaj at bu duruma alıştır, ya da mesajların kısa olsun ya da arada kelımelerı tek tek yaz at kı sankı mesajlasıyormus ızlenımı ver, konuşmalarınızı sıklastırın ve bır sure sonra zaten telefondan mesajlasmamak ona zor gelmeye başlayacak, internet üzerinden konuşmak ona teferruat gelecek. Sonrasında da soyle yap, tam konuşmanız sıklasmısken pat diye bır sure yazma ve uzun aralıklarla cevap ver, o sormasa bıle sen de ınternetım bıttı sık giremiyorum falan kusura bakma. sık konuşmak da alışkanlık durumuna geldıgı ıcın mecbur ısteyecek numaranı.
İşte çocuğa hiç zor gelmiyor messengerdan konuşmak akşamları ikimiz de hep açığız çünkü konuşuyoruz, gündüz okulda oluyor teneffüslerde konuşuyoruz hiç zannetmiyorum diceğini zor oluyor gibilerinden düşünse bugüne kadar düşünürdü bunu :KK43: Sanırım face i kapatıcam bi süre dicem ona ben bunu düşünüyorum şimdi belki o zaman der telefondan konuşalım diye ama demezse hem konuşuyor olma durumunu da kaybedicem uzun bi süre yokluğuma alışacak :KK43:
Sana sevgilim var diyecek hali yok gozunu ac biraz adam 4 ayda tel istemiyosa anormal bi durum olmaz mi hic
5 aydır ben onun her zerresini araştırdım arkadaşlarımın gözünde araştırmacı gazeteci konumundayım, annesinden teyzesinden kardeşinden babasından tut herkesi tek tek anlatabilirim ona bunları biliyoken sevgili durumunu bilmemem kendime haksızlık olurdu :KK70:

Yanlış anlayacağınızdan korkuyor olabilir. Biri bana böyle söylese hadi canım bu zaman da mı der geçerim ama başıma gelmişti daha önce. 6 ay görüştük bir kişiyle ama telf numaramı istememişti. Bir gün ben çok yoruldum yazmaktan al bu numaram ister ara ister arama sen bilirsin dedim beş dk sonra aradı, iki hafta sonra yanıma geldi, üç ay sonra nolur evlenelim dedi. Cesaretsiz, toy, saf olabilir. Hemen kötü düşünmeyin
Cesaretsiz olduğunu düşünüyorum çok sevgilisi olmamış ve geçmişte baya yara almış birisi, kötü düşünmemek istiyorum bende çok teşekkür ederim umarım sizin duruma benzer bişey yaşarız biz de :)
İnternetten mi tanıştınız netten tanıştınız yani eğer öyleyse iyi cesaret adres falan varmek,:KK57::KK57:Kitap kurdu falan hikaye olabilir dikkatli olun ayrıca merak etmeyin telefonu numaranızı kayıt etmiştir çoktan uygun zamanı bekliyordur mesaj atmak için ama yinede dikkat edin derim.
Yok yok kendisini tanıyorum ben okuldan üst dönemlerimdendi ama oturup karşılıklı konuşmuşluğumuz olmadı yoksa ortamlarımız birdi zamanında :) Teşekkür ederim ediyorum tabiki kimseye güven olmuyor maalesef.
Neden garip olsunki adresleriniz bile var sonucta yani :) onuda sorabilirsnnn bence sormanda gerek yada iliskiye hazrmı seninle ilgili ne dusunuyor ogren aksi halde bencede sevgilisi falan var.
Farklı birisi evlenmeyip evlat edinme derdinde oluyor bigün bigün de evlilik hayallerimizden bahsediyoruz ben çözemedim hala, uygun zamanda sorucam bi cesaret gelirse :))

Telefon istemek neden büyük bir adım olsun ki adreslerinizi bile vermişsiniz birbirinize
Belki lazım olur diyerekten telefon numarasını rica edebilirsin kaydetmemiş gibi

Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.

Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen :KK70: :KK70: %100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?

Yaslariniz kac?

Benim yaklaşımım da bu işte, azcık kandırıyorum sanki kendimi ama :)

Davranislarinda seni huylandiracak bisey yokmus madem biraz daha bekle ama beklerken biseyler ima edebilirsin mesela telefonlardan konu acabilirsin onerebilicegi telefon var mi falan gibisinden :-)
Baktin olmuyor, safa yatiyor sende ugrasma derim. Yol ver gitsin.

İşte çocuğa hiç zor gelmiyor messengerdan konuşmak akşamları ikimiz de hep açığız çünkü konuşuyoruz, gündüz okulda oluyor teneffüslerde konuşuyoruz hiç zannetmiyorum diceğini zor oluyor gibilerinden düşünse bugüne kadar düşünürdü bunu :KK43: Sanırım face i kapatıcam bi süre dicem ona ben bunu düşünüyorum şimdi belki o zaman der telefondan konuşalım diye ama demezse hem konuşuyor olma durumunu da kaybedicem uzun bi süre yokluğuma alışacak :KK43:

O zaman akşamları ara sıra çık, Internetim yok de, pakedım bıttı de, Internet koptu, hatta sıkıntı var bır seyler de, Sureklı onlıne olma kı senı arasın. Zaten sen Facebook'u kapattığında senden hemen vazgeçecek bırıyse, sen onunla konuşma durumunu kaybetsen de bır kaybın olmaz canım bence

Telefon istemek neden büyük bir adım olsun ki adreslerinizi bile vermişsiniz birbirinize
Belki lazım olur diyerekten telefon numarasını rica edebilirsin kaydetmemiş gibi
İşte bunu adres aldığım zaman düşünemedim şimdi istesem direk telefon isteme amacıyla olacak :KK43:
söylemiştim ben 21 o 24 :)
Davranislarinda seni huylandiracak bisey yokmus madem biraz daha bekle ama beklerken biseyler ima edebilirsin mesela telefonlardan konu acabilirsin onerebilicegi telefon var mi falan gibisinden :-)
Baktin olmuyor, safa yatiyor sende ugrasma derim. Yol ver gitsin.
Yaptım bunu whatsapptan çok açtım konuyu konu uzuyor gidiyor ama icraat yok :KK70: yol veremiyorum ah içim onla dolu :KK43:

Sadece mesajlasiyor musunuz yoksa goruntulu de konusuyor musunuz?

O zaman akşamları ara sıra çık, Internetim yok de, pakedım bıttı de, Internet koptu, hatta sıkıntı var bır seyler de, Sureklı onlıne olma kı senı arasın. Zaten sen Facebook'u kapattığında senden hemen vazgeçecek bırıyse, sen onunla konuşma durumunu kaybetsen de bır kaybın olmaz canım bence
Çok haklısınız bunu yapıcam sanırım hatta hazırlayayım mesajımı bile 1 ay kapalı kalsın bişeyleri görmüş olurum ben de..
sadece arkadaş kalmak istiyor olabilir.
İstemesin istemesin bunu :KK43: :KK43:

Gayet tatlı bir iletişim olmuş. Ben istemediğini düşünmüştüm başlıktan ama gayet istekli. Kargoyla uğraşacak kadar hem de. Bilemiyorum internet gitti demek mantıklı. Ama sanki telefona geçince işin büyüsü bozulacakmış gibi geldi bana. :/

[QUOTE="eflatuns, post: 39318457, member: 354762"
Yaptım bunu whatsapptan çok açtım konuyu konu uzuyor gidiyor ama icraat yok :KK70: yol veremiyorum ah içim onla dolu :KK43:[/QUOTE]

Himm, konuyu actigin halde hemde bir cok kez tepkisiz kalmasi senide suphelendirmiyor mu?
yani su cumlen bende, sadece seni yazi-mektup arkadasi olarak gordugu izlenimi verdi.
Icini daha fazla doldurmadan olayi cozmeni tavsiye ederim canim.

Kızlaar sadece tahmin yürütmenizi istiyorum, canım platoniğimle durumumuzu kısacık bi özet olarak geçicem sadece :))
4 aydır internet üzerinden konuşuyoruz fakat yabancı değiliz birbirimize her neyse herşey güzel konuşmalarımız akıcı seviyeli ve çok tatlı ilerliyor bu konuda emin olabilirsiniz eğlenceli konuşuyoruz ve istekli oldugunu görüyorum konuşmak için. telefonumu istesin diye çok bekledim ama istemedi bi adım öteye taşırdık diye düşünüyordum telefon isteyince, sen isteseydin diyebilirsiniz ama telefon istemek bana göre çooook kocaman bi adım olur bu nedenle ben istemedim. Bu arada biraz çekingen bi erkek kendi deyimiyle ama telefon isteyemeyecek kadar değildir bana göre.

Birbirimize kitap yolladık kargoyla birbirimizin sevebileceğini düşündüğü kitaplardan yolladık kargolaştık. Bana gelen kargonun üzerinde onun telefonu var ve hemencecik kaydettim ben de hatta messengerden çevrimiçi mi diye bakma drumlarıma bide whatsapp eklendi ki sormayın başıma bela açtım resmen :KK70: :KK70: %100 benim telefonum da onun kargosunun üzerinde vardı ama kaydettiğini düşünmüyorum bugüne kadar telefonun t si geçmedi çünkü aramızda. Sizce niye buna yeltenmiyor olabilir ? Ona karşı ısrarcı sürekli yazan bi tavrım da yok çok eş ilerliyor herşey bizde ama bu çok aklıma takıldı sizler ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz ?

sevgilisi olabilir

Niye telefonumu istemedin bugüne kadar mı dersin peki ? Bilmem istemedim derse veya ver kaydedeyim derse ne derdin :)
Aslında öyle başlamam söze tabiki.. sence nereye giden bi ilişkimiz var ben adlandıramıyorum bu kadar konuşuyoruz ama telefon numaralarımız bile yok birbirimizde sencede garip değil mi derdim ve gülerdim yani tatlı tatlı sorardım.. bilmiyorum derse hiç bişey demeden gözümde büyütmeden konuşurum takmadan yada konuşmayı keserim.. tamam ver dersede neden daha önce aklıma gelmediğini de sorarım

X