- 3 Şubat 2022
- 16
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi gozlukludelikiz
Bence sen haklısın canımMerhaba hanımlarrr.Arkadaşımla beraber size bir konu hakkında danışmak istiyoruz.Flört ettiği kişi birkaç gündür pek fazla iletişim kurmuyor ama ondan öncesinde hep erkek bir şeyler yapıyormuş,şunu yapalım buraya gidelim gibi,evlenmek istediğini söylemiş ve ilgiliymişde.Arkadaşımsa evlenmek için erken olduğunu söyleyip onu tanımak istedi.Bu haftaya kadar epey zaman geçti araları iyiymiş ama işte bugünlerde böyle bir sorun olmuş.Ben başak burcu olarak :) ondan haber gelinceye kadar iletişim kurmamasını söyledim ama kendisi yazmak istiyor,içi içini yiyiyor kızın.sizce ne yapsın ve karşı taraf neden böyle bir şey yapıyor fikirlerinizi bizimle paylaşın lütfenn
Ay burcunu bilmiyormuşş,nasıl bilmez hayretlerdeyim şuanBence sen haklısın canımya ondan hemen evlenelim demesini bekledi aslında kızın söylediği mantıklı ama bazı erkekler bunu algılamakta zorlanıyo ya da demek ki bi soğukluk olmuş üstüne giderse tamamen soğur bence kendi haline bıraksın bu Arada o erkeğin Burcu nedir çok merak ettim Aslan yada ikizler gibi geldi bana
Direk evlenmekten bahseden biri hiç güven vermiyor.Arkadasin meral ediyorsa arasın ama karşı taraf aramaz bence aramak istese arardıMerhaba hanımlarrr.Arkadaşımla beraber size bir konu hakkında danışmak istiyoruz.Flört ettiği kişi birkaç gündür pek fazla iletişim kurmuyor ama ondan öncesinde hep erkek bir şeyler yapıyormuş,şunu yapalım buraya gidelim gibi,evlenmek istediğini söylemiş ve ilgiliymişde.Arkadaşımsa evlenmek için erken olduğunu söyleyip onu tanımak istedi.Bu haftaya kadar epey zaman geçti araları iyiymiş ama işte bugünlerde böyle bir sorun olmuş.Ben başak burcu olarak :) ondan haber gelinceye kadar iletişim kurmamasını söyledim ama kendisi yazmak istiyor,içi içini yiyiyor kızın.sizce ne yapsın ve karşı taraf neden böyle bir şey yapıyor fikirlerinizi bizimle paylaşın lütfenn
O zaman arkadaşın baştan kaybetti canım söyliyeyim eğer usanmışsa zaten dönmez Berktay istediğini görmek için sıkmamalı bence o istediği zaman döner burcunu nasıl bilmez yaAy burcunu bilmiyormuşş,nasıl bilmez hayretlerdeyim şuansize diyorki ya ben onu usandırmışsam hep o uğraştı.ben de erkek uğraşsın tabii diyorum