• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek kısırlığında sakal

mesmerina

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
361
17
318
Erekek kısırlığında ve hareketli sperm sayısı düşüklüğünde yüz (surat) önemli bir etken. Ninelerimizin dediği gibi "köse adamın çocuğu zor olur" bu sav akapunktur ile artık kanıtlanmış durumuda. Akapunktur da yüz üreme organları ile bağlantılı olarak gösterilmektedir. Yüzünü sıfır traş yapan (kazıtan) erkeklerde hareketli sperm sayısınıda düşüklük köse olan erkeklerde ise kısırlık görülmektedir.

Tavsiye edilen erkeklerin damat traşı denilen 0 kesim yapmaması (kazıtmaması) onun yerine kirli sakal şeklinde (makne ile )kısaltmasıdır.

Son düzenleme:
Erekek kısırlığında ve hareketli sperm sayısı düşüklüğünde yüz (surat) önemli bir etken. Ninelerimizin dediği gibi "köse adamın çocuğu zor olur" bu sav akapunktur ile artık kanıtlanmış durumuda. Akapunktur da yüz üreme organları ile bağlantılı olarak gösterilmektedir. Yüzünü sıfır traş yapan (kazıtan) erkeklerde hareketli sperm sayısınıda düşüklük köse olan erkeklerde ise kısırlık görülmektedir.

Tavsiye edilen erkeklerin damat traşı denilen 0 kesim yapmaması (kazıtmaması) onun yerine kirli sakal şeklinde (makne ile )kısaltmasıdır.

bunuda ilk kez duydum şaşırdım

Köselik belki de, sıfır traş olmayla sperm hareketliliğinin ne alakası var? Çok mantıksız :19:

canım ilgimi çekti okudum ama bence alakası yoktur çin nufusu belli onlar köse çoğnda hiç sakal bile yok traş bile olmazlar koreliler ve japonlarda dahil sanmyorum alakası yoktr

canım ilgimi çekti okudum ama bence alakası yoktur çin nufusu belli onlar köse çoğnda hiç sakal bile yok traş bile olmazlar koreliler ve japonlarda dahil sanmyorum alakası yoktr

çinin çoğunu gördün ve/veya test yaptınmı çinde. çok yüzeysel konuşuyosunuz

Köselik belki de, sıfır traş olmayla sperm hareketliliğinin ne alakası var? Çok mantıksız :19:

mantığı neye göre kuruyorsun.

mesela rahim sorunlarının ekserisi hipofiz bezi ile ilgilidir. alakayı kurabiliyor musun hipofiz - Rahim ?
PCOS lu bayanların ayağı kokar omuzları sivilcelenir. Normalde sivile karaciğerle ilgilidir alkayı kurabiliyor musun PCOS - Ayak - Omuz - Ciğer?
Ayakları üşütünce ishal oluyosun ayak ve bağırsak alakayı kurabiliyor musun ?
Ayakta su içmek karaciğer hastalığına sebep oluyor alakayı kurabiliyor musun ?
Ayakta işemek erkeklerde iktidarsızlığa sebep oluyor alakayı kurabiliyor musun ?
Yumurtalıklarında sorun olan bayanların avuç içinde damar girişnde kaşntı ve yara olabiliyor alakayı kurabiliyor musun ?

Korku ve yaşam sürecine direnme yada ana babalık deneyimine ihtiyacı olmama hissini çocukluğundan taşıyan kişiler genelde kısır oluyor. alakayı kurabiliyor musun ?

Son düzenleme:
:18::1::1:deme kııızzz

ay benimkine mutlaka okutmam lazım bunu

:1::1: ben kirli sakalı pek severim ama bizimki 2 günde bi traş
olur
ama olmasada olur

memur ama şükürki sakal bırakalbiliyor :34::16:

çinin çoğunu gördün ve/veya test yaptınmı çinde. çok yüzeysel konuşuyosunuz

canım eşim son 1 yıldır gitmiyor çine hem bahsederdi bana gördüm tabi görmezmiyim şuan bile görüştüğü arkadaşalrı var gerçekten kız gibi yüzü pürüzsüz olanıda gördüm çok çook seyrk sakalı olanınıda gördümmm
ben test yapmadım peki sen bu testi yaptınmı türkiyede ortaya birşey atmışsan ben bunu doğruluyamam hiç alakası bile yok kuzenimde köse 2 çocuğu var

birde yazdıklarına hepimizin evet doğru çok mantıklı demesinimi bekliyorsun arada doğrudur diyende alakası yok diyende saçma geldi diyende çıkacaktr

Son düzenleme:
bizim neden ilk denemede tuttu şimdi anlaşılıyo :1: hiç kazıtmaz benimki cildi tahriş oluyor diye... :1::1::1::1::1::1:ayrıca saçından gür sakalı vardır ayıptır söylemesi :1:

köseliğin nedeni erkeklik hormonu eksiliği ise o sebepten olabiliyordur ama her köse kısırdır demek yanlış olur,
benım de ıkı tane köse arkadasım var ıkısının de cocugu var
sakalları çok gür bir arkadasımın eşinin ama problemi var
ilginç

birde yazdıklarına hepimizin evet doğru çok mantıklı demesinimi bekliyorsun arada doğrudur diyende alakası yok diyende saçma geldi diyende çıkacaktr

Hastalarımızdan edinidiğimiz tecrübeler ile konuşuyoruz. Ama tabikide istisna olur veya Allah köse adam evlad nasip edicekte olmıcak he? böyle bişey düşünemiyorum.

Bizim testlerimiz ekseri bu şekilde çıkıyor.

Son düzenleme:
köseliğin nedeni erkeklik hormonu eksiliği ise o sebepten olabiliyordur ama her köse kısırdır demek yanlış olur,
benım de ıkı tane köse arkadasım var ıkısının de cocugu var
sakalları çok gür bir arkadasımın eşinin ama problemi var
ilginç

kesinlikle haklısın katılıyorum

çok güldüm buna:52:
bu durumda bütün kızılderililerin çocuğu olmamalıydı. hepsi kösedir çünkü..:27::52:

Back
X