ARKADAŞLAR MERHABA ..ben 26 yaşındayım eşim 37.. 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ben hep sorun bende diye dr. dr. gezdim..fakat 2gün önce eşime spermıogram yaptırınca dünya başıma yıkıldı..normal şartlarda gebelik olamaz %2 çalışıyo dedi ...zonkkkkkkk... ve 2 gündür internette araştırıken ..evli kuzenim var ona derdimi anlatınca oda bir döküldü başladı anlatmaya..kuzenim 33 eşi 48 yaşında..çok uğraşmalarına rağmen gebelik olmayınca spermıogram ve rahim filmi yaptırıyolar..kuzenimde kist çıkyo eşide %3 çıkıyo ve çift taraflı varikosel ..kuzenim ameliya oluyor..eşi mi? kuzenim diyorki.. eve geldik ilk iş sigara paketlerini çöpe attık..ve ben dr. dinlemedim direk tüp bebeğe yönlendirdiler hemde vakit kaybetmeden ! SPERM ARTTIRICI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ - Sağlık - İbrahim Saraçoğlu - www.XprodoksiT.com bana direk bunu oku dedi..okudum ve biz bunun sayesinde 1 senede çocuk sahibi olduk dedi.. tabi ben ŞOOOOK
ve bende sabırla bu kürü yapıcam ve inşallahh güzel sonuçlar alıp sizlerle paylaşıcam..
allah aşkına dr. dr. gezip sinirimi bozup bekliceğime bir de bunu deniycem sizede tavsiye ederim hatta uygulayanlar varsa yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim..herkese selamlar...
artık üzülen insanlar görmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm