• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erkek kısırlığı..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
127
61
98
30
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1,5 senedir çocuk istiyoruz olmadı bende en son bütün tahlilleleri yaptırmaya karar verdim, bende hiç bir sorun çıkmadı fakat eşimin sperm testine baya azlık var yaklaşık 1 milyon sperm çıktı, doktor 15 gün arayla eşimden 2 test daha istedi, ona göre tüp bebek yazacağınu söyledi, ben ozamana kadar internette okudum bi kaç bitkisel kürü eşime içirdim, geçtiğimiz cumartesi 2. Testi yaptırdık fakat sonuç yine pek iç açıcı değildi hatta bir milyonun daha altında çıkmış test, şimdi son teste kadar ne yapabilirim onu düşünüyorum hiç böyle bişi yaşayan var mı, varsa lütfen edindiği tecrübeyi benimle paylaşabilir mi?

merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1,5 senedir çocuk istiyoruz olmadı bende en son bütün tahlilleleri yaptırmaya karar verdim, bende hiç bir sorun çıkmadı fakat eşimin sperm testine baya azlık var yaklaşık 1 milyon sperm çıktı, doktor 15 gün arayla eşimden 2 test daha istedi, ona göre tüp bebek yazacağınu söyledi, ben ozamana kadar internette okudum bi kaç bitkisel kürü eşime içirdim, geçtiğimiz cumartesi 2. Testi yaptırdık fakat sonuç yine pek iç açıcı değildi hatta bir milyonun daha altında çıkmış test, şimdi son teste kadar ne yapabilirim onu düşünüyorum hiç böyle bişi yaşayan var mı, varsa lütfen edindiği tecrübeyi benimle paylaşabilir mi?
Keçiboynuzu özü alıp günde 2 defa 1 yemek kaşığı verebilirsn

Spermler 3 ayda kendini yeniler canim o yuzden sen esine bol bol ceviz yedir .Bir kaseye saf zeytinyağı dok 1 kucukse 2 inciri 4 e böl icine koy ve sabahlari ac karna yedir .Incirler 1 gece beklemeli püf noktası bu.incir sayiya iyi gelir .Bunu tavsiye ettigim esi varikosel olan bi arkadasim su an 3 aylik hamile

Back