- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
- Konu Sahibi benyazarken
balon zannederse yine iyiBalon zannetmiştir..
ya sakız zannetmişse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balon zannederse yine iyiBalon zannetmiştir..
Bak o olabilir.. Çiğneyip şişirir falanbalon zannederse yine iyi
ya sakız zannetmişse
Hiç sorma Sınıflara gelip kızlar aşağı toplantı salonuna insinler dedi biri anam salondan bi çıkdık bütün erkekler kapıdacidden yaaa o ne rezıllıktı öle
Hiç sorma Sınıflara gelip kızlar aşağı toplantı salonuna insinler dedi biri anam salondan bi çıkdık bütün erkekler kapıda
Benim kızıma yapmasınlar oyarım onları valla
ben şimdi beden derslerini nasıl yapıyorlar onu merak ediyorum
bizim zamanımızda erkekler sınıfta giyinir soyunur biz wc de
bizim daha kötü galibaa :/ okul kapısında bayan hocalar dagıtmıstı herkese. onu alıp cantaya atmamdaki hızımı tahmın edemezsın birde bize sey demıslerdı. kızları okul cıkısında dişçiye goturcez demıslerdı. saglık ocagına goturduler hepımızı. hemsıre ergenlıgı regl vs vs herseyı anlatmıstı. ertesı gunde erkeklerı dişçiye goturmuslerdı
ne güzel ince ince geyik yapıyorduk gece geceValla simdi siz gercekten mi sordunuz bilemem. Ama diger sacma salak tum yorumlari es gecmek zorundayim. 15 yasinda cinsel iliski kurulur. Yok oyle okulda dagitma balon yapma vs. Kizlarin 13 14 yasinda hamile kaldigini hergun okuyoruz haberlerde.
Gelelim konunuza turk ceza kanununa gore 15 yasini bitirmemis kiz veya erkekle cinsel iliski kuramazsiniz. 7,5 yil hapis cezasi var direk. Hic bir affi yok. Bence bunu once bir arastirin. Ve kardesinizle bu husus uzerinden konusun.
Cinselligi yasamasi dogal ancak suca karisip karismamasi hayatina mal olur. Bunu anlatin ona