erkek kardeşimin yaptığı

ben şimdi beden derslerini nasıl yapıyorlar onu merak ediyorum
bizim zamanımızda erkekler sınıfta giyinir soyunur biz wc de

Hiç sorma :63: Sınıflara gelip kızlar aşağı toplantı salonuna insinler dedi biri anam salondan bi çıkdık bütün erkekler kapıda:KK53:
Benim kızıma yapmasınlar oyarım onları valla:KK62:

bizim daha kötü galibaa :/ okul kapısında bayan hocalar dagıtmıstı herkese. onu alıp cantaya atmamdaki hızımı tahmın edemezsın :KK70: birde bize sey demıslerdı. kızları okul cıkısında dişçiye goturcez demıslerdı. saglık ocagına goturduler hepımızı. hemsıre ergenlıgı regl vs vs herseyı anlatmıstı. ertesı gunde erkeklerı dişçiye goturmuslerdı :KK70:

ben şimdi beden derslerini nasıl yapıyorlar onu merak ediyorum
bizim zamanımızda erkekler sınıfta giyinir soyunur biz wc de

şimdi spor salonlarında soyunma odaları var mis gbi. o çileyi biz çekmişiz valla. beden dersınden sonra sınıfa bı gırerdık leş kokardı o sınıf. erkeklerın pis corapları terlı gomleklerı leş kokardı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy

bizim daha kötü galibaa :/ okul kapısında bayan hocalar dagıtmıstı herkese. onu alıp cantaya atmamdaki hızımı tahmın edemezsın :KK70: birde bize sey demıslerdı. kızları okul cıkısında dişçiye goturcez demıslerdı. saglık ocagına goturduler hepımızı. hemsıre ergenlıgı regl vs vs herseyı anlatmıstı. ertesı gunde erkeklerı dişçiye goturmuslerdı :KK70:

bize toplantı yapıldıgı zaman, toplantı salonunun üst tarafı bir yere kadar duvar diğer kısım camdı. erkekler ne anlatılıyor diye bakmaya çalışıyorlardı.

Bunda telaşlanacak ne var ki? Fanusta mı yaşasın çocuk, elbet görmesi bilmesi lazım. Bence hiç müdahale etmeyin.

Valla simdi siz gercekten mi sordunuz bilemem. Ama diger sacma salak tum yorumlari es gecmek zorundayim. 15 yasinda cinsel iliski kurulur. Yok oyle okulda dagitma balon yapma vs. Kizlarin 13 14 yasinda hamile kaldigini hergun okuyoruz haberlerde.

Gelelim konunuza turk ceza kanununa gore 15 yasini bitirmemis kiz veya erkekle cinsel iliski kuramazsiniz. 7,5 yil hapis cezasi var direk. Hic bir affi yok. Bence bunu once bir arastirin. Ve kardesinizle bu husus uzerinden konusun.

Cinselligi yasamasi dogal ancak suca karisip karismamasi hayatina mal olur. Bunu anlatin ona

Valla simdi siz gercekten mi sordunuz bilemem. Ama diger sacma salak tum yorumlari es gecmek zorundayim. 15 yasinda cinsel iliski kurulur. Yok oyle okulda dagitma balon yapma vs. Kizlarin 13 14 yasinda hamile kaldigini hergun okuyoruz haberlerde.

Gelelim konunuza turk ceza kanununa gore 15 yasini bitirmemis kiz veya erkekle cinsel iliski kuramazsiniz. 7,5 yil hapis cezasi var direk. Hic bir affi yok. Bence bunu once bir arastirin. Ve kardesinizle bu husus uzerinden konusun.

Cinselligi yasamasi dogal ancak suca karisip karismamasi hayatina mal olur. Bunu anlatin ona
ne güzel ince ince geyik yapıyorduk gece gece
senın bu konuya gırarsek bırbırımıze gırer bır daha da cıkamayız

X