erkek kardeşimin yaptığı

Siz konuşmayın babanız konuşsun sorsun. Tabiki azarlayan bi dille değil, arkadaşca.

Ay kıyamamm balon yapıp patlatıyordur belki be, özenmiştir arada cebinden düşürme numarası falan yapıyordur arkadaşlarına Alma sabinin günahını

Sabah bayagi bir arkadasimiz konu dışı yazmaktan banlandi hiç boşu boşuna kendimizi banlatmiyalim arkadaşlarım...Konu sahibi herkesin özel hayati kendine ne kadar kardesinizde olsa o onun özeli....

Ben kardeşimin cuzdaninda boyle bir şey görsem konusurdum sakince ,benimde 15 yasinda bir kardeşim var.Her ne kadar ergen olsalarda onlar daha çocuk...

33 yasindayim benim lise zamanimda bile erkeklerin cogunun cuzdaninda prezervatif vardi, hicbirinin sevistigini de sanmiyorum arada bos derslerde falan sisirir soytarilik yaparlardi 1995 de bunlar yapiliyorsa 2015 de ne geyikler donuyordur

saat 23:00 den sonra deli gibi prezervatif reklamları dönüyor. çocuklarda doğal olarak merak ediyor. bence çok önemsenecek bir şey yok.

bence görmezden gelmemelisiniz. her ihtimali düşünüp ona göre davranmak gerektiğini düşünüyorum kardeşinizin yaşı küçük daha

Kardeşinin cüzdanında tesadüfen bulma olayına takıldım ben.. Kardeşinin özel eşyasını neden karıştırıyordun? Tesadüfen mi? He tamam.

Genelde o yaşta erkekler makara olsun diye arkadaşlar arasında alıp inceleyebiliyor benim arkadaşlarımin hepsinin cüzdanında vardı bi tane nasıl oldu bilmiyorum bi ara dönüp dolaşıp benim cüzdanıma biel girmişti o yüzden hemen yargılamayın dalga geçer bir şekilde sorun illa sorucaksanız

hadi ben sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…