erkek kardeşimin yaptığı

benyazarken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
3
0
34
Kızlar merhabalar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum fakat üye değildim ta ki bugüne kadar. Başıma öyle bir olay geldi ki paylaşacak kimse bulamadım. Bu sebeple size anlatmaya karar verdim. Bana yol gösterebileceğinizi düşündüm. Ben 25 yaşındayım ve 15 yaşında bir erkek kardeşe sahibim. Bugün kardeşimin cüzdanında tesadüfen bir adet prezervatif gördüm. Saatlerdir aklımda olan bu olayı kimseye de anlatamadığım için içim içimi yiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Sizce bunu annem ile paylaşmalı mıyım o da babamla konuşur ? Yoksa hiç görmemiş gibi davranmalı mıyım? Yaşının bu tarz olaylar için çok küçük olduğunu ve bilinçsizce hareket ediyor olmasından korkuyorum. Diğer yandan da yaşı gereği ergenlik çağında kendini tanımaya çalışıyor yanlış birşey yapmayacağını düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var....

Arkadaşlar arasında meraktan almışlardır bu ne işe yarıyor diye ama yinede takipte olun yaşı daha küçük sorup utandirmayin ters tepki verebilir

bana biraz ergenlik dönemi özentisi gibi geldi, yabancı dizilerde, gençlik dergilerinde filan var böyle "cool" (!) semboller cüzdanda taşımak filan...

Okullarda böyle birşeyin dağıtılabileceğini pek düşünmüyorum açıkcası, özentilik gibi geliyor ama ne yapacağımı bilemiyorum

Ne yapıcaksın ki alıp karşına güzelce eğrisi doğrusunu anlatacaksın bilinçlendir yani

Geyik yapıyolar ya onlar su falan dolduruyolar içine o yaşta bişey yaşandığını sanmıyorum

Benimde erkek kardesim var benden bir yas kücük, o da 14 yasindayken odasinda görmüstüm bende.
Bence siz konusun, yasinizda daha müsait bir nevi anne sayilirsiniz. Anne babaniza söylerseniz ters tepebilir, en azindan prezervatifi akil edebilmis bu da birsey.

Yani yaşı çok küçük evet ama bişey yaşıyorsa da bilinçli yaşıyor en azından. Korunuyor gibi görünüyor. Lisede bizim erkek arkadaşların bazılarında da vardı cüzdanda. Erkekler arası hava yapmak için taşıyorlardı. Kızlar arasında da xxx in cüzdanında kondom varmış biliyo musunuz şeklinde muhabbet dönüyordu. Bence hava olsun diye taşıyor

Bunu bütün ergenler yapıyor artık. Sanki çok mühim bir şeymiş gibi, kutsal bir nesne gibi alıp birer tane paylaşıyorlar, cüzdana koyuyorlar, o orada yıllanıyor. Konulduğu yerde kalması iyi bir şey yani Kardeşinizin olayı da muhtemelen böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…