merhaba , bu gün o kısmı elimle kontrol ettiğimde sanki içinde vıcık vıcık bir sıvı var gibi geldi. yani aşırı yumuşak bir doku ve bastırınca içe doğru düzeliyor. sanırım kemer olsa sert olurdu ve bastırınca içine doğru çökerek düzelmezdi. hani estetik sonrası göz altı torbalarımız şişiyor ya dokununca yumaşık oluyor aynı onun gibi bişey.Gaga burun deformitesine benziyor ayni, kemik kemerde degil aksine kikirdak kemerde sikinti var. Kalin cilt yogunlugu da olabilir. 1 yila dogru belki 1 tik iner ama pek degisecegini sanmam
Bu oyle degil malesef burun bu. Burnu kotu sekillendirmis, sirt ve ucun baglantisi yok. Oraya ya kikirdak dokulari ezerek dolgu yaptı ya da kendi derisi. Deri alti dokusu boyle oldu. Oraya kortizon yapiliyor ama riskli. Burun sirt, burun ucunu tasimiyormerhaba , bu gün o kısmı elimle kontrol ettiğimde sanki içinde vıcık vıcık bir sıvı var gibi geldi. yani aşırı yumuşak bir doku ve bastırınca içe doğru düzeliyor. sanırım kemer olsa sert olurdu ve bastırınca içine doğru çökerek düzelmezdi. hani estetik sonrası göz altı torbalarımız şişiyor ya dokununca yumaşık oluyor aynı onun gibi bişey.
Sizde doku birikmesi neden olmuş doktor herhangi bir şey demiş miydiBenim de sonradan böyle bir doku birikmesi oldu ancak çok daha küçük ve sertti. İyileşme dokusu birikmiş ve kalıcı olmuş orada. Ucundan daha yukarıda duruyordu. Salı günü revizyon oldum. Umarım kardeşinizinkine gerekmez. Ama dedğiniz gibi cıvık ve değişkense doktorunuza gidip gösterin çünkü bana doktorum erken fark etseydik müdahale edebilirdik dedi.
İyileşmek için fazla doku üretimi olmuş daha sonra o dokular kendiliğinden erimemiş.Sizde doku birikmesi neden olmuş doktor herhangi bir şey demiş miydi
Bence hayır. Konforsuz bir işlem olur. Çok zorlanırsınız. Ben minik kemik için ve supratipteki doku alımı için girdim genel anestezi ile ameliyat yaklaşık 2 saat sürdü.Merhaba bende bir şey sormak istiyorum kıkırdak kemeri yada kemik her neyse Orta kısımdaki yükseklik lokal aneztesi ile halledilebilir mi sizce.