- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
Evet konu başlığında okuduğunuz gibi erkek kardeşim bana karşı koyamadığını söyledi.9 ay oldu boşanalı.Ailemle beraber yaşıyorum.çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen bi insanım.çok sıkıntı yaşadım ama elhamdülillah ayaktayım.erkek kardeşimin geçen hafta askerliği bitti.oturduğumuz semt çok kötü bi yer olduğu için ve arkadaş çevreside aynı şekilde,maalesef uyuşturucu kullanıyo.geçen cuma sabaha karşı 4:00 gibi erkek kardeşim gelmiş hiç duymamışım geldiğini.arkadaşlarıyla gezmiş dolaşmış gelmiş.annem namaza kalktı sesini duydum.oturma odasında bi çekyatta ben yatıyorum diperindede erkek kardeşim uzanıyo televizyon izliyo.bi ara bana seslendi abla uyuyomusun diye bende hıhı dedim.o da neyse bişey dicektim dedi bende söyle söyle dedim.geldi yanıma ama ben hala uzanıyorum gözlerim kapalı ama dinliyorum onu.bişey dicem ama yemin et dedi annemin üzerine yemin et bende ettim.ne dicek diyede merak ediyorum.söylediği cümle aynen şu resmen dünya başıma yıkıldı Abla ben çok alkollüyüm sallanıyorum resmen abla ben sana karşı koyamıyorum dedi o kadar sorun yaşadım,eşimden boşandım babamdan suçsuz yere dayak diyip karakolluk oldum vs vs ama hiç biri bu kadar yıkmadı beni.yataktan kalktım şok olmuş vaziyette bi ağlama bir ağlama.annemi kaldırdım yataktan anlattım durumu.nasıl ağlıyorum ama korktu öyle görünce beni.ben yanlış anlamış olabilirmişim dedi annemde allkollü olduğu için ne dediğini bilmiyomuş.tekrar içeri girdim ve sordum dedimki sen az önce bana ne dedin tam hatırlamıyorum karşı koyamıyorum vs. o anlmadamı dedin dedim kafasını salladı o kadar çaresiz o kadar yıkılmış durumdayımki napıcamı bilmiyorum.babamlarla konuştuk bu durumu onlarda inanmak istemiyo inanamıyo.yok ya olamaz böyle bişey diyo.o konuşmaya erkek kardeşimde dahil oldu ve inkar etti.iyi dümen çevirmişsin dedi.benim alnım açık yüzüm pak sıkıntısı olan düşünsün dedi.gözümün içine baka baka yalan söyledi.neymiş ben o gece uykuda abuk subuk şeyler sayıklamışım o da beni dürtmüş,uyuyup uyumadığımı kontrol etmiş mişşş.dünyam başıma yıkıldı ya kahrmdan ölücem .bende bu evde bu ş...sizle bi dk kalmam dedim.halamla aynı sokakta oturuyoruz.bi kaç eşyamı aldım ve halamda kalıyorum.asıl bundan sonrası için napıcamı bilmiyorum.siz değerli arkadaşlarımın fikirlerine çok ihtiyacım var.şimdiden vakit ayırıp derdimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.