• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ismi arıyorum kızlar yardımlarınızı bekliyorum

NLN89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
32
0
16
Hatay
Bugün cinsiyetini öğrendim bebeğimin.güzel erkek isimlerini bekliyorum arkadaşlar...

mert
görkem
berkay
yiğit
alp
barış
onur
umut
klasik isimler ama benim çok hoşuma gider bunlar....

Atlas: 1. Üstü ipek, altı pamuk kumaş, 2. Büyük harita. 3. Atlas ok.yanusu. 4. Kuzey Afrika'da Fas, Ce.zayir'i geçerek Tunus Körfezi'ne ka.dar uzanan sıradağlara verilen ad.
Ege: 1.Yüce, büyük ulu 2.Ülkemizin Batısındaki deniz
Bartu: En eski Türk kağanlarından biri.
Evrim: En eski Türk kağanlarından biri.
Batu: Güçlü Kuvvetli
Tuna: Avrupada bir nehir
Doruk: Dağ ya da tepenin en yüksek yeri
Devrim: Önemli ve temelli değişiklik /inkilap
Tandoruk: Dorukların ilk ışıklarla aydınlanması.
Erendiz: Gezegenlerin en büyüğü ve güneşe yakınlık bakımından beşincisi Jüpiter.

Rüzgar
Doruk
Aras
Toprak ;)
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuş bebeğine :nazar::nazar:

Deniz, Mert, Berke, Buğra, Yiğit, Rüzgar, Toprak, Aras.........

Çağhan , Çağan , Kayra , Furkan , Doruk , Bartu , Batu , Göktürk Efe ,Asaf bunlarda benim aklıma gelenler umarı bi fikir olmuştur sana...allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahh...

benim de favori ismim arda.. diğer beğendiğim isimlerde tuna, poyraz, yusuf, bora, baran, yiğit, yavuz ve yağız.. kolay gelsin :)

Allah nasip ederde bir oğlum olursa bir adı eymen olucak insallah diğerini eşim koyucak eymen cennitin 8 kapısından birinin adı

Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka(Zekât), Hac, Af, Eymen(Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı.

Son düzenleme:
Back