slm kizlar nasilsiniz nevar neyok iki saatir gecmis sayfalari okumaya calisiyorum ama nerde dun giremedim zaten cok sayfa birikmis okuyamadim okuyamadan da size yaziyorum nevar ne yok
umutlu99 - canım ya çok sağol da ben o dediğin kadının sitesini bulamadım birde yabancı mı o site benim yabancı dilim yok :sm_confused:
naber kizlar herkez benim gibi sitenin yavasligindan sikayetci
bu gun asilamanin 8. gunu hafif adet sancisi var gelip gelip gidiyo
bakalim ne olucak
idrar testi yapsam mi kizlar ya cikmazsa diyede korkuyorum ama bi yanimda ya cikarsa diyo
naber kizlar herkez benim gibi sitenin yavasligindan sikayetci
bu gun asilamanin 8. Gunu hafif adet sancisi var gelip gelip gidiyo
bakalim ne olucak
idrar testi yapsam mi kizlar ya cikmazsa diyede korkuyorum ama bi yanimda ya cikarsa diyo
Selam Minos
Bende sonuc beklerken ablamda bana hadi idrar testi alıp bakalım demişti ama ben doktorum ne dediyse harfiyen uyguladım. Test günü gittim yaptım testimi. Öncesinde yapılanlar yanılgı payı fazla oluyor ve sonra strese girceksin boşu boşuna. Umarim dileğin gerçekleşir ve hamilesindir. Öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.
arkadaslar merhaba.ben geldım.ya bısey sorcam benım gıbı kayınvalıdesıyle altlı ustlu yada yakın oturan yokmu.galıba yok hıc rastlamadım.bu arada sıte gercekten cok yavasladı..yogunluktandır heralde.bugun kımsede yok..offff ben geldımya herkes kactı tabı...muallımdende ses yok kızlar.hayırdır...
hiç çikarma saçmalama kanda bile zor çikar 8.günde.hepimiz ayniyiz zaman geçmek bilmiyor ama yinede boşu boşuna yapma.kesin çikmaz seninde moralin bozulur.
arkadaslar merhaba.ben geldım.ya bısey sorcam benım gıbı kayınvalıdesıyle altlı ustlu yada yakın oturan yokmu.galıba yok hıc rastlamadım.bu arada sıte gercekten cok yavasladı..yogunluktandır heralde.bugun kımsede yok..offff ben geldımya herkes kactı tabı...muallımdende ses yok kızlar.hayırdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?