sağol nevroskicim rabbim hepinizden razı olsun iyiki varsınız her şeyimi önce sizinle paylaşmaya başladım çok farklı bi duygu bu birbirini tanımayan başka şehirlerde yaşayan sizlere sevgi duyuyorum bu çok değişik çok güzel bi nimet aslındaCanım benim çok ümitlendin tabi. Çok iyi anlıyorum seni. Bizler de çok ümitlendik doğrusu. Hiç bu kadar gecikmiyormuş. Şaka yapmış annesine bebecik. Bu ay gelememiş ama yakın zamanda gelecekmiş. Üzülme güzelim lütfen. Allah hakkımızda hayırlısını veriyor , o yüzden olmuyor belkide. Bizler sabırsızız kullar olarak elbette. Hemen isteriz , dua ederken de tez zamanda deriz. Hayırlısı ise de deriz ama hep en kısa zamanda olmasını isteriz istediklerimizin. Dileklerimizin gerçekleşmesini isteriz. Hele bir de konu bebek olunca daha da dayanılmaz oluyor özlem. Ama bir gün bir bakacaksın ki hamiş kalmışsın. Hepsi unutulup gidecek. Biraz daha sabır canımmm. Şeniz
Kıslar ben bu saatler de bi türlü siteye giremiyorum o kadar ısrarla girmeye çalışıyorumki en sonunda zahmet edip giriyo o andada çıkmak zorunda kalıyorum girerken harcadığım zamanı sizlerle muhabbet etmek için harcasam hiç sorun olmıycak hepinizde bu sorun varmı yoksa benim hatlarımdanmı kaynaklanıyor acaba bi türlü anlamadım çok sinir bozucu yakötükedihüso pc yi kırasım geliyo sinirden.
Kıslar ben bu saatler de bi türlü siteye giremiyorum o kadar ısrarla girmeye çalışıyorumki en sonunda zahmet edip giriyo o andada çıkmak zorunda kalıyorum girerken harcadığım zamanı sizlerle muhabbet etmek için harcasam hiç sorun olmıycak hepinizde bu sorun varmı yoksa benim hatlarımdanmı kaynaklanıyor acaba bi türlü anlamadım çok sinir bozucu yakötükedihüso pc yi kırasım geliyo sinirden.
Yaa kizlar zar zor giriyorum.iyi dilekleriniz için teşekkürler hepinizi çok seviyorum bennnn
tabi canim yazayim.6 ay önceki sperm anelizi......
Sperm sayisi:110 milyon
hareket:%54
ileri hareket:%19
ileri hareketli spperm sayisi:11 milyon
kruger%4
bu da ikinci en son aşilamada bakilan sperm anelizi:
Sperm sayisi:59 milyon
hareketli sperm :%98
ileri hizli hareket:%24
ileri orta hareket:%60
hareketsiz:%16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?