Canım mesajına çok zaman sonra cevap vermiş oluyorum. Kusura bakma lütfen. Çünkü gün boyu internete girmekte sorunlar yaşadım. Akşam alışveriş , yemek derken anca girip cevaplıyorum. :1rolleyes:
Hamişlerimizin maşallahı var. Aman nazar değmesin.Ardı kesilmesin. Yağsın hamişler. :dance:
Birtanem Türkiye'de denemenizi öneririm ben de. Türkiye'de deneyenler daha memnun hallerinden. İnşallah bir mucize de sizin için gerçekleşir bitanem. Hiç canını sıkma sen. Anne olacaksın Allahın izniyle. Ağzınızın tadı kaçmasın. Rabbim öyle ya da böyle verecektir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Selam arkadaşlar, bizde 9 aydır deniyoruz ve hamile kalamıyordum. İlk ben doktora gittim, doktor herşey yolunda dedi, ondan sonrada iki ay ateş ölçerek denedik ama hamile kalamadım. Bu sefer eşim gitti doktora. Doktor sol yumurtalığında damar genişlemesi var demiş. Normalde 3 mm iken 3,5mm çıkmış. Yani varikosel, birde sperm örneği verdi eşim yarın sonucunu alacağız. İnşallah kötü birşey çıkmaz, çok korkuyorum arkadaşlar. Hayattaaaa aklıma gelmezdi eşimde bir sorun olacağı.
Bir de sorum var, eşim 2,5 günlük perhizle örnek verdi, bu şekilde yanıltıcı olur mu acaba?? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Nevroskycim cok tesekkür ediyorum, bizlere güzel destek oluyorsun. Canim ne kusuru, bana benim yazdiklarimin yanliz okunmasi bile teselli oluyor. Biliyorumki yanliz degilim.
Zaten yanliz sizlerle paylasabiliyorum. Insallah yakinda o mucize bizi de bulur. Bütün arkadaslara hayirli geceler, tatli rüyalar...Şeniz
Üslub mu ne biçim nickmiş ayolsositosositoMERHABA kizlarrrrrr nasilsinizzzz
ay hamislerimiz cogalmissssssssshihoyyyt
tebriklerrrrrr
bayadir gelemiyorum aslinda geliyorum okuyup hemen cikiyorum cvp yazamiyorum:çok üzgünüm:
kaynim bizde kaliyordu kacgundur malum yemek felan oturamadim pc basina:1ninca:
ama artik burdaimkaydirigubbakcemile2
nevrosky canim bise dicem ya Uslubden haber varmi goremiyorum tedavisini merak ettim :sm_confused:
yada baska nicklemi dolasiyorsun kis uslubb:mymeka:
MERHABA kizlarrrrrr nasilsinizzzz
ay hamislerimiz cogalmissssssssshihoyyyt
tebriklerrrrrr
bayadir gelemiyorum aslinda geliyorum okuyup hemen cikiyorum cvp yazamiyorum:çok üzgünüm:
kaynim bizde kaliyordu kacgundur malum yemek felan oturamadim pc basina
ama artik burdaim
nevrosky canim bise dicem ya Uslubden haber varmi goremiyorum tedavisini merak ettim :sm_confused:
yada baska nicklemi dolasiyorsun kis uslubb:mymeka:
kızlar merhaba önce allah hepinizi sevindirir iyişallah duam sizinle benim bir çocugum vardı 2. istedik olmadı bende bişi çıkmadı eşimin siperm sayısı azalmış çok kötü bi düygü 6 aylık bi tedaviden sonra ümidimiz kesilmişken ben hamile kaldım şimdi 5 yaşında çok şükür darısı hepinize allahım nasip etsin inş paylaşmak istedim
ay kiss bende merak ediyodum seni nerelerde diye bademm :mymeka:
nevrosky iyiyim allaha sukur cnm ama biraz piskolojim bozuldu yine:sm_confused:
13 gun sonra turkiyeye gidiyorum gunler yaklastikca kafayi yiyorum iyice:CüvCüv:
ama hamis haberlerini gordukce inanin umudum daha cok cogaliyor
insallah emeklerimiz bosa cikmazzzzzzzzzz
rabbim yardimcimiz olsunnnnnn:Saruboceq:
Üslub mu ne biçim nickmiş ayolsositososito
Aman canım bozma psikolojini. Asıl şimdilerde lazım. Tedaviye başlıyorsun. Sen Türkiye'ye geldiğinde biz haberleşebilecekmiyiz seninle?
Haklisin cnm ama insan ister istemez dusunuyor heycanlaniyor :ecrin_bebek:
tabiki haberlesiriz annemin evindede var bilgisayar kuzenimin evindede yani hergun girerim ben yine hihoyyyt
hergunumu sizlerle paylascamm insallahhhh Şeniz
Tamam canım bizi habersiz bırakma. Merak ederiz biz seni. Özleriz de Şeniz Neyse ki bilgisayar bolmuş , bol bol görüşürüz inşallah. :1rolleyes:
nevrosky naber tatlım nasılsın bende sizin gibi sürekli buralarda olmak istiyorum ama olamıyorum çalıştığım yerde bilgisayar yok varda yok giremiyorum ancak evde olunca tabi fırsat bulunca giriyorum üç gün rapor aldım hastayım bu arada daha çok görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?