selam tatlım hayır tüp bebek yani mikroenjeksiyondan kesinlikle vazgeçmedim,sanırım yanlış anlama olmuşsadece başka bu tedavide başka yöntemleri de denemek için biraz erteledik..:1hug:
ya canım kendını ne çok yoruyosun yapma böyle ve bızıde alıştırma bu kadar bak sonra dınlenmeye bıle bırakmıcaz alişmak kotudur ... gıt dınlenn uzan ya............ sen bıze lazımsın dınlen................senı sevıyorum rabbım senınle ols duaların mekkede kabul olan dualar gıbı makbul ols inş............... selamette kal arkadaşımmmmmmmmmm
nur cum hayırlısı allah kucagına almayı nasip etsin cok sevindim allahım buhaberler cok güzel bizlere umut veriyo tebrik ediyom seniiiiiiiiiiii
kızlar kan sonucumu da aldım..deger 272.7 çıktı.nasıl sizce düşük mü?
Canımmm nurumm bidanemm Tebriklerrr gözünaydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh Rabbim mucizeni sana bu mübarek aydaa verdii sonsuz şükürler olsun rabbimeee Allaha emanet oll canımmm çokkk sevinçliyim hamişlerimiz çoğaldııı hopaaaaa:sm_cool:hihoyyytarkadaslar az önce kan verdim bugun saat 7 den sonra cıkacak.eve gelirken de idrar testi almıstım onu da az önce yaptım bu kez silik milik degıl kan kırmızısı cıktı.:teytey::teytey::teytey:
Canımmm menzil gülüüü Tebriklerrr gözünaydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh Rabbim mucizeni sana bu mübarek aydaa verdii sonsuz şükürler olsun rabbimeee Allaha emanet oll canımmm çokkk sevinçliyim hamişlerimiz çoğaldııı hopaaaaaKizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Bu ay en ihtimal vermedigim aydi ama az once test yaptim iki tane ikiside pozitif.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!!
balim eccuk akilli dur emi yeni geldin yaramazlik yok ha ona gore bi daha gitme iyi halden tahliye olmusun zaten masallah
hayırlı olsun canım benim çok sevindim darısı başımıza allah nazardan saklasın...
Canımmm nurumm bidanemm Tebriklerrr gözünaydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh Rabbim mucizeni sana bu mübarek aydaa verdii sonsuz şükürler olsun rabbimeee Allaha emanet oll canımmm çokkk sevinçliyim hamişlerimiz çoğaldııı hopaaaaa:sm_cool:hihoyyyt
Canımmm menzil gülüüü Tebriklerrr gözünaydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh Rabbim mucizeni sana bu mübarek aydaa verdii sonsuz şükürler olsun rabbimeee Allaha emanet oll canımmm çokkk sevinçliyim hamişlerimiz çoğaldııı hopaaaaa
kızlar kan sonucumu da aldım..deger 272.7 çıktı.nasıl sizce düşük mü?
günaydın şekerler herhalde en erkenci benim içinizde..kalkın bakalım çabuk...günü gelenler yokmu bi tets yapın ...iyi haberler getirin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?