:asigim::asigim:Canım nevrocummmm banada süprizzz olduu şaşırdım 5 gün erken tahliye oldukk hahaha Bende seni seseyommm ve diğerr arkadaşlarımıı
balım delüm ne zaman geldin kız...ŞenizŞeniz hoşgeldin hadi bakalım yaramazlığa kaldığın yerden tam gaz devamkaydirigubbakcemile5
kızlar şekil yada foto nasıl ekleniyor daha çözemedim .
Arkadaşlar hepinize merhaba.........hihoyyyt Balsurat hoşgeldin.:sm_cool: Bayram tatilinde adetinin gelmemesini dört gözle bekleyenler ne durumda merak ettim. Yeni hamişler var mı nevrosky? :CüvCüv:
al canım burda detaylı anlatılıyor a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-eklenir-resimli-anlatim-t137533/index.html
:jeyyar::jeyyar:Birden geldim işte delüsün yaa bende delüü kokumu aldın herhalde sırnaşık şeysırnaşık şey
Canlarım kociş yicek bişiler bulmuş. Onlara yumulacam ben şimdi. cokacimcoook Cilalı Taş Devrinde gibi hissettim kendimi valla. :roflol: :roflol: :roflol:
Gelirim yarım saat sonra. Öptüm sizi. Şeniz
Waaayyyyyyy. Tabi edit var yaparsın numaranı. yerimseniben Biraz önce sanki bişiler eksik gibiydi. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin fatımacım canım aynen bendede amannnn boşver nasılsa olur oluncada başından savmak istersin diyolar bende daha çok sinir oluyorum yaaa işte böyle tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?