Ya el-muallimcim bayrama bir gun kaldi demissin, kafam karisti burasi yuzunden bayram ayin 30 u sali degilmiydi???
sayfalar bıttı cok sukur..balımsız 15 gun topıgın cılgını ve balıydı.cok uzuldum.ona.
solalayıda ayrıca tebrık ederım...cok hızlı bır gırıs yaptı..sonuda cok guzel oldu.allhım sen bızlerede oyle suprız yap:Saruboceq:
fatoscum cooook gecmıs olsunnnn
:CüvCüv:bademcık tedavın basladı..herseyın hayırlısı..ınan tum guzel dıleklerım senınle..bılıyorumkı pembe kosede senın adın en yakın zamanda gorecez...ben ınanıyorummm...:1hug:
:CüvCüv:beyaz melek ve btrklc umarım asılamalar sonunda cok guzel haberlerlgetırırsınız.bızlerde sevıncten:sm_cool:atarız.halaylar cekerız.....:teytey:
kizlar ben geldim ama kesin kimse yoktur agrilarimdan uyuyamadimmm..
bugun esimle disarda isimiz vardi ve kaza yaptimiz yerden gecmek zorundaydik..esimde neolur burdan gitmeyelim görmek istemiyorum dedim o zavallimda tamam askim dedi 15 km fazla mesafe yaptik ama kizlar ben psykologa gitsemmi???coookkk korkuyorum ayni yerden gidersem gine olucak gibime geliyor görmek istemiyorum ve yan kolukta otururkende esime surekli dikkat et araba kayiyor diyorumm ben iyi degilim ya dr gitsemmi yoksa zamanla gecermi???
Arkadaşlar bayrama bi gun kaldi inş herkes güzel bi bayram geçirir......... Guzel gunler gelecek inş bayramlarimiz daha guzel olcakkkkkkkk............rabbimiz dualarimizi makbul eylesin inş .........en hayirlisini nasip etsin dua ile kalinnnnnnnnn
fatos1983 canim eger kendini kotu hissediyorsan bencede git psikologa. Allah yardimciniz olsun seninde esininde.
el-muallimcim malum yurtdisinda olunca, bayram ne zaman olucak diye bekleme oluyor. Halbuki bizim ulkemizde daha basindan bellidir. Ben bayrami Turkiyeye uyarak sali gunu kutlamaya baslayacagim insallah. Burdakiler efenim pzt. aya bakacaklarmisda, ona gore haber vereceklermisde ya bunlar eskide kaldi artik valla ulkemiz bu konularda gercekten hep onde.
Bu arada sen nasilsin el-muallimcim??
Beyzanur sana kustum kactir mesaj yaziyorum cevap vermiyorsun
Nevroskycigim cevaplarin icin cok ama cok tesekkur ederim. Senin esinin e vitaminin dozaji bizimkiyle karsilastirilamayacak kadar cokmus, insallah bende ekstra alicam esim icin.
Diger tum arkadaslar sizleride opuyorum, iyi sabahlar sizlereee. Biz burda iftari daha yeni yaptik:)
merhaba kızlar,nevrosky canım pek uzak kaldım aranızdan. kayınpederimi kaybetmemiz baya yıprattı beni. bu hafta dr a gittik,gürgan clinic te yaptordığım testleri sordum,ticari kaygı nedeniylemi tüp bebek dediler dedim. dr sen endetriozis hastasısın eşinin morfolojisi %4 sınırda doğal yolla çok zor dedi. eşim ve ailesi bana sen kısırsın,tüplerin tıkalı ondan bebğiniz olmuyor diyordu. bu dr da aynısını söyledi.eşimin infertilitesi daha zorlaştırıyormuş. eşim sanırım keçiboynuzu falan kullandıkça kendisini kötühissediyor. hiç bir çabamız olmadan ocak ayını bekleyeceğiz. sonra karar vereceiz. herşeyin hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?