Güzelim hoşgeldin. Nasılsın? Ailemize katıldığın için çok mutluyum. :asigim: Biz hep burdayız. Müsait oldukça seni de bekliyorum. İş yerinde olamazsın ama akşamları ve haftasonları bir görün en azından. İyi olduğunu bilelim. Şeniz
yasasın sonunda takvımım olmus..dun gece yapmıstımm...nevrocum bu konudada tesk ederım..senın topıkten aldım yardımları..ama yapmısım..darısı hamıleleık takvımıne :)))))
ZATEN DİYOKİ HERİF BU AY BOŞ YOK TEPENDEYİM DİYO TÖBÜ TÖBÜ :jeyyar: ECELİM OLCEK AYOL ADAM YAFF-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hoşbuldum Canım Arkadaşım. kaydirigubbakcemile3 İyi olduğuma kendimi inandırmaya çalışıyorum, biliyorsun hafta içi gündüz pek fırsat olmuyor ama akşamları buluşuruz, a.s.güzel oluyormuş. Sevgiler.
hihoyyyt ben geldim kızlarrrrr
hosgeldınızzz bız ıftarı erken yaptık geldık..buraya...oh be ne guzel burası stresten uzak :))))
nevrocum sana bısey soracam..esımle bende kan uyusmazlıgı var..tedavı konusunu bılıyorum...ama bebıs olmasını engellermı????...bızde kan uyusmazlıgı olunca acaba uyusamıyoruzda ondanmı olmuyor...dıye aklımada gelmıyor degılll
bizim sonuca ne diyorsunuz nevrosky gördünüzmü
hejacım hosgeldınn...sen bugun cok erkencısın.gece tek sen oluyosun..buralarda. bızım topıgın guvenlıgı olucan kız sen.balıma soleyeyım sana gece gorevı versın..soz sahıbı balım..allah ıyılıgını versın..:)))9
hejacım hosgeldınn...sen bugun cok erkencısın.gece tek sen oluyosun..buralarda. bızım topıgın guvenlıgı olucan kız sen.balıma soleyeyım sana gece gorevı versın..soz sahıbı balım..allah ıyılıgını versın..:)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?