saol canım nevrosky iyiyim evet eşimin sperm hareketliliğinde sorun var burdan birşeyler öğrenmeye çalışiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kizlar ari sütünü nasil veriyorsunuz bende bulabilirsem alip deneyim keçi boynuzu kürüyle beraber kullanilirsa zarari filan olurmu acaba
saol canım nevrosky iyiyim evet eşimin sperm hareketliliğinde sorun var burdan birşeyler öğrenmeye çalışiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sevgili nevrosky ceza almana üzülmüştüm ama yaptığn hayırlı işe bende katılmayı düşünüyordum ama olmadı
yok canım olmaz sadece fazla enerjik olur ve çok terler hihoyyyt
malum müthiş enerji :jeyyar:
arı sütü saten sıvılaştırılmış bal içinde
o küçük şişeyi tepene dikiyorsun ve içindeki süt denilen katı şey boğazından akıp gidiyor hap yutar gibi:lepi:
Ben geldim kizlar nasilsiniz bakimmmmmm
ZATEN DİYOKİ HERİF BU AY BOŞ YOK TEPENDEYİM DİYO TÖBÜ TÖBÜ :jeyyar: ECELİM OLCEK AYOL ADAM YAFF-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hoşgeldin bitanem. İyiyiz , sen nasılsın bakalım. Arısütüne mi göz diktin heee :jeyyar:
:roflol: :roflol: :1rolleyes: pek çalışkanmış senin eşin de canım. lülülülülülü
Neyse kizlar şimdi çikiyorum ezan okunacak okişşşşş yine damlarim yemekten sonra öpüldünüzzzz
nurcum hosgeldın aramıza......dun herkese haber getıren arkadsımız...ne guzel nevrocum bıze yenı arkadas getırdı..kesın sende onun gıbı ıyılık melıgısındır....nur bak ceren 1 ay oldu geldı.lısteye gırdı ...hemende hamıs oldu ..hadı insallh sende bole cabucak hamıs olursun....
:benim eşim 5ay önce varikosel ameliyatı oldu şuanda hareketlilk eskiye göre artmiş ama yeterli değil sayı:41 milyon
hızlı ileri hareketlilik:%7
yerinde hareketlilik :12
hareketsiz :61
yavaş ileri hareketlilik:20
MORFOLOJİ:7
durum böyle nedersiniz:uhm:
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Bende hepimiz için aynı dilekleri paylaşıyorum, burda onca insandan bir aile oluşmuş, ne güzel,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?