Erkek infertilitesi - Azfc - Prolistem kullanan var mı ?

tofy92

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
576
1.074
Erkek infertilitesinde prolistem kullanan ve fayda gören var mı arkadaşlar? Ne işe yarıyor ?

merhaba prolistem ilacı bize de önerildi ancak taktir edersiniz ki fiyatı oldukça fazla ve dolar üzerinden fiyat belirlendiği için sabit değil. kullananların yorumları bizler için çok değerli.

Merhaba eşim de yeni kullanmaya başladı 2 hafta oluyor. Biz de azospermi nedeniyle başladık çok bilinen bir ilaç değil sanırım ben de kullanana rastlamadım. Daha önce mfk kullanmıştık bir faydasını görmedik insallah bunda bir fayda görürüz.

Ben kesinlikle IMPRYL kullanmanızı tavsiye ederim. Birde başlık açtığım bir konu var orada kendi kullandığımız doğal takviyeleri yazdım okuyabilirseniz belki faydası olur sizlere de.

Eşim tese amilyatı oldu bizede doktorumuz prolistem kullanmamızı söyledi faydasını gördüğünüzde bilgi verirmisiniz inş etkisini görürsünüz

Eşim tese amilyatı oldu bizede doktorumuz prolistem kullanmamızı söyledi faydasını gördüğünüzde bilgi verirmisiniz inş etkisini görürsünüz
Tabiki haberder ederim. Eşim de aynı şekilde tese olmustu. 1 sene önce hiç sperm çıkısı olmadı. İnsallah bu sefer yüzümüz güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…