Merhaba siz kullandınız mı ilacı bizede yeni önerdilerErkek infertilitesinde prolistem kullanan ve fayda gören var mı arkadaşlar? Ne işe yarıyor ?
Erkek infertilitesinde prolistem kullanan ve fayda gören var mı arkadaşlar? Ne işe yarıyor ?
merhaba size kim önderdi acabaMerhaba siz kullandınız mı ilacı bizede yeni önerdiler
Tedavi olduğumuz doktor önerdi ama araştırdığım kadarıyla kullanan pek yokmerhaba size kim önderdi acaba
Evet 2 hafta oldu başlayalı siz ne yaptınız acaba kullandınız mıErkek infertilitesinde prolistem kullanan ve fayda gören var mı arkadaşlar? Ne işe yarıyor ?
Merhaba eşim de yeni kullanmaya başladı 2 hafta oluyor. Biz de azospermi nedeniyle başladık çok bilinen bir ilaç değil sanırım ben de kullanana rastlamadım. Daha önce mfk kullanmıştık bir faydasını görmedik insallah bunda bir fayda görürüz.
Tabiki haberder ederim. Eşim de aynı şekilde tese olmustu. 1 sene önce hiç sperm çıkısı olmadı. İnsallah bu sefer yüzümüz güler.Eşim tese amilyatı oldu bizede doktorumuz prolistem kullanmamızı söyledi faydasını gördüğünüzde bilgi verirmisiniz inş etkisini görürsünüz
Evet kullanan pek yok bende araştırıyorum eşim için kullanmayı düşünüyorumTedavi olduğumuz doktor önerdi ama araştırdığım kadarıyla kullanan pek yok