• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İlk İlişkisini Onunla Yaşayan Kızla Evlenir mi

GizliOlannUye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?

İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
eğer ilk onunla seviştim onunla evlenmek zorundayım diye kendinizi sonrasında cendereye sokacaksanız yapmayın.

belli ki adamin gönlü olsun diye seviseceksin. kendi istegin icin yapacak, duyulsa kendini savunabilecek, terkedilirsen bile "olsun, ben de keyif aldim" diyip yoluna bakabilecek biri değilsin.
o yuzden yapma. 3 sene durmuş adam daha da dursun, yapacak bir şey yok.
ne zaman ki yaptigin seyin arkasinda duracak cesaretin ve ozguvenin olur o zaman sevisirsin. tamamen kendi isteğin oldugu için pişman da olmazsın 😇😇
ayrica cevap; tabii ki terkedebilir. hic turk filmi de mi izlemedin?

Kendin ve ailen muhafazakar bir yapıya ya da herhangi bir düşünceye sahipsen ( sen ya da ailenden bir kişinin bile böyle düşünmesi yeterli ), melek gibi gördüğün bir erkek seks yaşadıktan sonra bunu sana silah olarak kullanabilir. Şu an bu konuda sessiz kalıp belirsiz durman onun sana bağlı kalmasını sağlar. Hatta ne kadar etkilersen o kadar kısa sürede evlenmek ister ama cinsellik yaşarak değil. Sessizliğin ve belirsizliğin gücünden yararlanmalısın tatlım.

Şimdiye dek gelen yanıtlara teşekkür ederek bir açıklama daha yazayım: Aslında onunla yaşamayı kendim de istiyorum hatta evlensem de evlenmesem de onunla yaşamazsam hayatımda eksik hissederim gibi geliyor. Beni arada bırakan tek mesele, "Yaşarsan erkek seni basit görür, evliliğe hevesi kalmaz." gibi görüşler. Yani cinselliğin ilişki içinde doğrudan olumsuz bir gidişata sebep olacağına dair görüşler. O da şöyle geliyor, cinsellik yaşayınca evliliğe hevesi kalmayacak bir erkeği farz edelim ki evlenene dek beklettin. E bu sefer de aynı erkek evlilik içinde sıkılıp farklı arayışlara girmez mi o görüşe göre?

cinsellik yaşayınca evliliğe hevesi kalmayacak bir erkeği
Evet böyle erkekler var, yok diyemem. Sevgilisiyle birlikte olduktan sonra bir bahane bulup ayrılan erkek çok duydum maalesef. Evleneceğim kadın bakire olmalı herhangi bir ilişki deneyimi olmamalı ama ben istediğim kızla istediğimi yaşayayım, günün sonunda o tecrübesiz kızla evleneyim diye düşünen sığ tipler çok fazla. Sizin uzun ilişkiymiş zaten, sevgilinizin bakirelikle ilgili görüşünü az çok tahmin ediyor olmanız lazım.
Cinsel hayatı aktif olup evlenen çok kişi var. Sevgilinizin nasıl biri olduğu önemli. Cinsellik yaşayınca evliliğe hevesi kalmayan bir türdense ki bu olayı sonuçta ikiniz yaşayacaksınız neden hevesi kaçacak. O zaman da yolları ayırın derim çünkü yaşayınca sorun yok ama evlilik istemiyorsa sığ kafada biridir hayat görüşleriniz farklı olur anlaşamazsınız.

Yani dogru bı karar Aldıgın dan emın ol once
Burada olay zar kaybı, evlenmek evlenememek degıl
Olur da evlenmezsenız tamamen senin kalbinde ve ruhunda yaratacagı tahribat.
Yani durup durup buna takılacak mısın mesela ayrıldık da onunla seks yapmıştık da keske yapmasaymışım da Vah tüh.

Bu gereksiz hallere girip kendıne eziyet edeceksen(karakterini kendin bılırsın) hıc yapma.
Yani once bunu Bi tahlil et

Sonra yap yapacaksan

belli ki adamin gönlü olsun diye seviseceksin. kendi istegin icin yapacak, duyulsa kendini savunabilecek, terkedilirsen bile "olsun, ben de keyif aldim" diyip yoluna bakabilecek biri değilsin.
o yuzden yapma. 3 sene durmuş adam daha da dursun, yapacak bir şey yok.
ne zaman ki yaptigin seyin arkasinda duracak cesaretin ve ozguvenin olur o zaman sevisirsin. tamamen kendi isteğin oldugu için pişman da olmazsın 😇😇
ayrica cevap; tabii ki terkedebilir. hic turk filmi de mi izlemedin?
Kapanış çok hoş olmuş🤣🤣🤣🤣

Kendin ve ailen muhafazakar bir yapıya ya da herhangi bir düşünceye sahipsen ( sen ya da ailenden bir kişinin bile böyle düşünmesi yeterli ), melek gibi gördüğün bir erkek seks yaşadıktan sonra bunu sana silah olarak kullanabilir. Şu an bu konuda sessiz kalıp belirsiz durman onun sana bağlı kalmasını sağlar. Hatta ne kadar etkilersen o kadar kısa sürede evlenmek ister ama cinsellik yaşarak değil. Sessizliğin ve belirsizliğin gücünden yararlanmalısın tatlım.
Muhtemelen Ebu cehile dönüşecektir

Neden kendi hikayenizden 3. Kişinin hayatı imiş gibi bahsediyorsunuz.?
Sevgilinizle ilişki yaşayıp yaşamamak sizin kararınız, ama bunu acaba benimle evlenir mi düşüncesine bağladıysanız hiç yapmayın. Bu sizin bedeniniz sizin kararınız ama hiç bir erkek onunla rızaya dayalı evlilik olmadan cinsel birliktelik yaşadınız diye evlenmek zorunda değil. Siz de değilsiniz.
Eğer cinsel ilişki yaşayıp , sonradan ayrılırsanız siz Karalar bağlayıp , pişman olacaksanız yapmayın.
Bu kadar kararsız ve şarta bağlı cinsel birliktelik olmaz, eğer esnemem , bakirelik benim için önemli diyorsanız, bir kaç yıl daha sabredip evlenin.
Kaldıramayacağınız yüklerin altına girmeyin, girdiğiniz yükleri de bi şekilde kaldırın.

onun ne dusundugunun bı onemı yok kı senle bırlıkte oldu dıye evlenmek zorunda degıl. baska sebepten sen de terkedebılırsın aılesıyle anlasamazsın nısan atarsın dugune 1 kala bıter vs asıl konu sen bakıre olmayan versıyonunla yasayabılcek kafada mısın? erkek bunu borclanma gıbı gormez gormemelı de. nıye sevıstım dıye evleneyım ki?? ıste aslında sen baskasına bakıre degılım dıyecek bırı degılsın baksana bız elaalemız bıze ble, 3 sahıstan bahseder gibi anlatıyorsun ıkına sıkına...

Bu 3. Tekil şahış kim 🤔 soruyu ben mi algılıyamadım yoksa ilk kez kendisiyle yaşayacağım şey yüzünden sevgilim benimle evlenmez mi diye soruyorsun :70:

Merhaba cinsel tabun yoksa elbette olabilirsin fakat ailen, yaşama biçimin kısacası bakış açın çok çok önemli cinsellik yaşadık daha sonra beni bıraktı gibi şeyler konuşacaksan önermiyorum,hayat bu karşına ne çıkar bilemezsin belki sen yaşayınca iyice bağlanacaksın o uzak duracak belki başına bir is gelecek evlenemeyeceksiniz dediğim gibi hayat bu yaşayıp da pişman olmayacağına eminsen karar senin lakin dünyanın da bin Bir türlü hali var.

Back
X